15 Verrassende feiten uit de set van TLC's Cake Boss

Inhoudsopgave:

15 Verrassende feiten uit de set van TLC's Cake Boss
15 Verrassende feiten uit de set van TLC's Cake Boss
Anonim

Toen Cake Boss in 2009 voor het eerst werd uitgezonden, wist niemand wat voor soort tractie de show zou krijgen, want het was echt de eerste in zijn soort. De show evolueerde naar een op realiteit gebaseerde serie die de carrière volgt van Buddy Valastro, een van de meest gerespecteerde taartartiesten in de Verenigde Staten.

Het beschrijft zijn leven in zijn door een familie gerunde bakkerij die bekend staat als Carlo's Bake Shop, waarbij de nadruk ligt op zijn unieke taartcreaties en al het werk dat leidt tot het eindproduct. Zoals het geval is bij de meeste 'reality'-televisieprogramma's, is niet alles zoals het aan de oppervlakte lijkt. Hier zijn enkele interessante dingen die we hebben kunnen ontdekken over de show…

15 Werknemers melden sanitaire problemen binnen de bakkerij

Taart Boss
Taart Boss

Dit is een biggie. De show zou geen hit zijn als de elementaire netheid van de bakkerij in het geding was. Maar hoezeer de zaken in de show ook in orde lijken, medewerkers van de bakkerij zingen een ander deuntje. Ze beweren dat de bakkerij problemen heeft met sanitaire voorzieningen, en ze zijn niet de enige. TripAdvisor beschikt over een hele reeks rapporten die deze bewering valideren.

14 Sommige stafleden zijn opzettelijk uit het zicht van de camera geplaatst

Taart Boss
Taart Boss

Er is echt een heel team voor nodig om deze ongelooflijke taartontwerpen te maken, maar om de een of andere reden zijn er enkele leden van de bakkerij die nooit op de camera verschijnen. De bemanning heeft opzettelijk bepaalde personen en rollen weggelaten zonder echt uit te leggen waarom. Dit is een vreemd feit aangezien iedereen een bijdrage heeft geleverd aan het succes van de show.

13 Veel van de opnames gebeuren niet eens in de bakkerij

Afbeelding
Afbeelding

Het is altijd pijnlijk om te ontdekken dat wat we geloven dat waar is slechts een façade is. Niet al het tapen gebeurt ter plaatse bij de bakkerij. Sommige van wat kijkers zien, heeft helemaal niets met de bakkerij te maken. Tot zover authenticiteit en "reality" TV.

12 Sommige van de gebakken goederen worden vanuit de fabriek binnengebracht en niet ter plaatse gemaakt

Taart Boss
Taart Boss

Wacht, wat? Dit is een groot probleem. Het uitgangspunt van deze show is het feit dat de taarten allemaal worden gebakken bij Carlo's Bakery… maar dat zijn ze niet. Volgens een blog van Life In Leggings is alles wat je op de show ziet oorspronkelijk gebakken in de fabriek en vervolgens naar de bakkerij gebracht voor de laatste hand… omwille van de camera's.

11 De bemanning geeft toe dat sommige taarten nep en oneetbaar zijn

Cake Boss Medewerkers in de keuken
Cake Boss Medewerkers in de keuken

Het personeel van de bakkerij onthult dat veel van de taarten die we op televisie zien, nep en absoluut oneetbaar zijn. Ze zijn structureel geconstrueerd met materialen zoals hout en draad, zo meldt Screenrant. De cake van 400 pond die ze voor de Chicago Cubs maakten, is een voorbeeld van een cake die puur voor de show is ontworpen. Het werd weggegooid omdat het volledig oneetbaar was.

10 Buddy werd aangeklaagd wegens auteursrechtinbreuk op de naam "Cake Boss"

Taart Boss
Taart Boss

Het is niet goed als de basis van je hele identiteit op de proef wordt gesteld. Het blijkt dat "Cake Boss" de naam is van bedrijfssoftware die is ontworpen voor professionele bakkers. Law meldt dat Buddy Valastro hierdoor te maken kreeg met een rechtszaak wegens auteursrechtschending.

9 Buddy Valastro had achter de schermen ruzie met Duff Goldman

Taart Boss
Taart Boss

De rivaliteit tussen Duff Goldman en Buddy Valastro was niet alleen bedoeld om dramatische televisie te maken. Deze twee waren niet zo dol op elkaar en tijdens een interview met TV Insider onthulde Duff dat hij Buddy altijd voor de gek hield. Ze hebben het tegen elkaar opnemen in echte competities met eten, maar ze hebben ook een off-screen strijd gaande.

8 Buddy ontsloeg zijn eigen zus uit de show

Taart Boss
Taart Boss

Dit voorspelt niet veel goeds voor de door een familie gerunde bakkerij. Helaas heeft Buddy zijn eigen zus ontslagen vanwege een strijd van ego's. Van beiden is bekend dat ze soms een beetje mondig worden en het is duidelijk dat de twee samen een recept voor een ramp waren. Nadat ze duidelijk had verklaard dat ze het familiebedrijf nooit zou mogen runnen, ontsloeg Buddy prompt zijn zus Mary van zowel de bakkerij als de show.

7 Bellifemine heeft niemand verteld dat hij wegging en plotseling vertrok

Taart Boss
Taart Boss

"Nicht Anthony" Bellifemine was een voormalige bezorger die bakker werd en een groot deel van zijn leven in de bakkerij investeerde. Toen hij aan het einde van seizoen 6 abrupt vertrok, voelde Buddy zich verraden en verbitterd. Hij was overstuur omdat hij zoveel tijd had besteed aan het onderwijzen van Anthony, alleen dat hij opstond en weg ging zonder te beseffen hoe het alle anderen beïnvloedde.

6 Buddy probeerde naam te laten vallen om uit een DUI te komen

Taart Boss
Taart Boss

Er is niets erger dan iemand te zien veranderen in een pretentieuze naam-dropper, en het geval van Buddy's DUI is een klassiek voorbeeld. De Cake Boss zelf werd gearresteerd voor rijden onder invloed in zijn Corvette in 2014. In plaats van zijn brokken te nemen en zijn fout toe te geven, probeerde hij de politie ervan te overtuigen dat hij niet kon worden gearresteerd omdat hij "de Cake Boss" was.

5 Hij laat zijn werknemers 12+ uur per Thanksgiving werken

Taart Boss
Taart Boss

Het is gewoon zo dat Thanksgiving een drukke tijd is voor taarten, dus Buddy laat zijn personeel gedurende deze tijd 12-13 uur werken. Tot zover de glitter en glamour van op tv zijn, want het lijkt niet veel te tellen. Het personeel maakt behoorlijk slopende uren om speciale gelegenheidstaarten voor het publiek te maken.

4 Zijn staf worstelt enorm om de kreeftenstaarten te maken

Afbeelding
Afbeelding

De kreeftenstaarten zijn veel moeilijker te maken dan je zou denken. Sterker nog, het personeel klaagt regelmatig over hun strijd op deze afdeling. Nicole Valdez verzorgt de public relations voor de bakkerij en vertelt Eater dat de kreeftenstaarten ongelooflijk uitdagend zijn om te maken. Blijkbaar hebben ze velen tot tranen gebracht uit pure frustratie.

3 De gebakken goederen zijn in het echte leven niet zo indrukwekkend als op de show

Afbeelding
Afbeelding

Godzijdank voor de montage en slimme camerahoeken, want blijkbaar zijn de creaties van de Cake Boss in het echt niet zo indrukwekkend als op tv. Meestal zijn ze eigenlijk erg teleurstellend om van dichtbij te zien, en veel van de ontwerpen zijn gewoon gemaakt om er goed uit te zien voor de camera's.

2 Buddy's broer verliet de show omdat hij was gearresteerd op beschuldiging van mishandeling

Taart Boss
Taart Boss

Deze show gaat helemaal over een familiebedrijf, maar de familie lijkt echt uit elkaar te zijn gevallen. Remigio Gonzalez trouwde met Buddy's zus Lisa en verscheen in de show, maar tijdens zijn tijd bij de bakkerij werd hij veroordeeld voor zware aanranding van een minderjarige en veroordeeld tot 9 jaar gevangenisstraf.

1 Buddy lijkt betrokken en ter plaatse tijdens de show, maar in werkelijkheid is hij er zelden

Taart Boss
Taart Boss

The Cake Boss is de baas van zijn eigen leven en hij lijkt niet vaak in de bakkerij te verschijnen, tenzij er een aantal opnames gepland zijn, waardoor hij gedwongen wordt te verschijnen. Hij laat de dagelijkse leiding van de bakkerij routinematig over aan zijn familie en personeel, en is eigenlijk veel minder betrokken bij de dagelijkse transacties van de bakkerij dan we ooit voor mogelijk hadden gehouden.

Aanbevolen: