15 Verrassende feiten uit de set van TLC's Say Yes To The Dress

Inhoudsopgave:

15 Verrassende feiten uit de set van TLC's Say Yes To The Dress
15 Verrassende feiten uit de set van TLC's Say Yes To The Dress
Anonim

Al meer dan een decennium geeft TLC ons inzicht in de dagelijkse werking van de Kleinfeld Bridal Shop via Say Yes To The Dress, evenals die van de vele spin-offs over de hele wereld. We kunnen waarschijnlijk allemaal toegeven dat we iets te veel tijd hebben besteed aan bingewatchen Say Yes To The Dress. Wat is er niet leuk aan een show met precies de juiste hoeveelheid drama en prachtige jurken?

Het blijkt echter dat er nog meer aan de hand is dan wat de meeste fans van de show al wisten. Het spijt ons echt alle bubbels te laten barsten voor degenen die dachten dat alles eigenlijk niet-gescripte realiteit was. Bij nadere inspectie lijkt het erop dat Say Yes To The Dress naast de trouwjurken ook een kast vol skeletten heeft, en we staan op het punt alle geheimen aan onze lezers te onthullen.

15 Bruiden moeten online solliciteren als ze in de spotlight willen staan

SYTTD's populariteit is in de loop der jaren enorm gestegen en mensen hebben het opgemerkt. Als je een aanstaande bruid bent die graag jouw reis naar het vinden van je perfecte jurk met de wereld zou willen delen, dan is SYTTD misschien wel de plek voor jou, maar je moet je online aanmelden om kans te maken op de populaire show.

14 afleveringen uitgezonden voordat de bruiloft plaatsvindt

TLC is berucht vanwege het uitzenden van afleveringen voordat de bruiloft plaatsvindt. Ali Godino, een bruid die op SYTTD verscheen, probeerde het netwerk aan te klagen omdat het een mondelinge afspraak zou hebben verbroken om haar aflevering niet uit te zenden voor haar huwelijk. Godino vertelde ABC News gedeeltelijk: "Iedereen heeft me al als een bruid gezien voordat ik eigenlijk een bruid was."

13 Sommige jurken zijn smerig

Op tv ziet Kleinfeld eruit als de droom van elke bruid, vol perfecte jurken van muur tot muur. Het is een zee van prachtige sprookjesjurken. Dat is echter niet altijd het geval. Volgens de New York Post wees een bruid erop: "Er waren echte zweetvlekken in de oksel. En op de zoom leek het alsof het op straat had gestaan."

12 Het duurt uren om een segment te filmen

Bruiden die op zoek zijn naar de perfecte jurken voor hun grote dag lopen de winkel binnen, passen een paar adembenemend mooie jurken aan, halen de aaaaawww's en oooooh's uit hun omgeving, kiezen dan een jurk en vertrekken; maar het blijkt dat het filmen van een segment uren duurt en vermoeiend kan zijn.

11 Producenten proberen drama op te wekken bij de entourage van de bruid

Drama zorgt altijd voor geweldige kijkcijfers en dat verta alt zich in hogere kijkcijfers. De meeste realityshows zijn daarop gericht. Courtney Wright vertelde 417 Magazine gedeeltelijk: "Je kunt zien dat ze wat drama willen veroorzaken. Als iemand iets zegt dat mogelijk tot onenigheid kan leiden, stelt de regisseur je er vragen over."

10 Israëlische ontwerper Pnina Tornai is een van de belangrijkste leveranciers van Kleinfeld

Heb je je ooit afgevraagd waarom elke andere jurk op SYTTD een Pnina Tornai is? Het blijkt, tot niemands verbazing, dat de Israëlische ontwerper een van Kleinfelds belangrijkste leveranciers is en een eigen boetiek heeft. Het verklaart eindelijk waarom een Tornai-jurk meestal de eerste optie is die een bruid wordt aangeboden.

9 De show trekt bruiden van over de hele wereld aan

Als je op zoek bent naar een rustige en ontspannen omgeving tijdens het jagen op trouwjurken, dan is Kleinfeld niet de plek voor jou. De populariteit van SYTTD trekt bruiden van over de hele wereld aan en daarom is Kleinfeld altijd krap. Persoonlijke service is mogelijk niet gegarandeerd, aangezien er hoogstwaarschijnlijk 20 andere bruiden in de rij staan te wachten.

8 Geannuleerde bruiloft of niet, je segment gaat nog steeds door

Je zou verwachten dat TLC segmenten zou weggooien met bruiden die hun bruiloft hebben geannuleerd, maar nee, het netwerk zal het segment nog steeds uitzenden … zelfs als de bruiloft niet plaatsvindt. Kun je je voorstellen hoe je jezelf op tv ziet terwijl je trouwjurken probeert voor een bruiloft die nooit echt heeft plaatsgevonden? Niet cool, TLC.

7 High-end designerjurken in Kleinfeld kunnen behoorlijk prijzig zijn

Kleinfeld heeft duizenden prachtige jurken van verschillende ontwerpers op voorraad en je vindt gegarandeerd die ene jurk die je grote dag magisch maakt. Volgens Insider beta alt "de typische Kleinfeld-shopper dichter bij $ 4.500." Het is echter waarschijnlijker dat designerjurken u duizenden dollars terugbrengen en sommige bruiden zijn bereid om precies dat te doen.

6 Bruiden worden zorgvuldig doorgelicht voordat ze kunnen worden uitgelicht (zonder garantie dat ze verschijnen)

Zoals eerder vermeld, moeten aanstaande bruiden een online aanvraag invullen om op de show te verschijnen. Dat is echter nog maar de eerste stap. SYTTD-consulent en modeontwerper Randy Fenoli vertelde Good Housekeeping gedeeltelijk: "Het productiebedrijf controleert de bruid zeer zorgvuldig omdat iedereen op de show wil zijn."

5 kans op restitutie is klein

Er zijn veel schetsmatige details achter de schermen op SYTTD. Hun restitutiebeleid moet echter in de top vijf staan omdat het niet bestaat. Volgens TMZ klaagde Randi Siegel-Friedman, een bruid die op de show verscheen, het netwerk aan omdat het weigerde $ 12, 000 terug te betalen voor een op maat gemaakte jurk die uiteindelijk de verkeerde maat bleek te hebben.

4 bruiden om te proberen op een gemiddelde van 6 tot 15 jurken alvorens te beslissen over een

Bruiden op SYTTD passen meerdere jurken voordat ze hun definitieve keuze maken. In het eindproduct krijgen we dat niet te zien - om voor de hand liggende redenen. TLC houdt de show vermakelijk door de jurken te bewerken die geen grote reactie krijgen. Trouwens, wie wil een bruid 30 jurken in één segment zien passen?

3 De duurste jurk die op de show werd verkocht, was een Pnina Tornai-jurk van $ 80.000

Pnina Tornai staat bekend om het creëren van adembenemend mooie jurken. Haar meesterschap en passie weerspiegelen in haar bruidsjurken en bruiden over de hele wereld zijn bereid duizenden te betalen voor een kans om door het gangpad te lopen in een aangepaste Pnina. Volgens Kleinfeld was de duurste jurk op SYTTD een $ 80.000 Pnina Tornai.

2 Elke Kleinfeld-bruid krijgt het telefoonnummer van de eigenaren

Er is geen betere manier om bruiden zich gewaardeerd en belangrijk te laten voelen dan door ze de persoonlijke telefoonnummers van de eigenaren van de winkel te geven. Volgens Brides stellen Mara Urshel en Ronnie Rothstein hun nummers ter beschikking aan elke Kleinfeld-bruid. Dit is een geweldig gebaar en een perfect voorbeeld van uitstekende klantenservice.

1 De gemiddelde prijs van een jurk op de show is $4,500

Zoals eerder vermeld, kunnen op maat gemaakte designerjurken prijzig zijn bij Kleinfeld's, en terwijl sommige bruiden bereid zijn duizenden dollars uit te geven aan een trouwjurk, hebben anderen een beperkt budget. Kleinfeld is geschikt voor verschillende soorten bruiden met verschillende budgetten. De gemiddelde kosten van een jurk op SYTTD IS $ 4.500.

Aanbevolen: