12 Feiten 'Cake Boss'-fans weten niets over Buddy Valastro

Inhoudsopgave:

12 Feiten 'Cake Boss'-fans weten niets over Buddy Valastro
12 Feiten 'Cake Boss'-fans weten niets over Buddy Valastro
Anonim

Al enkele jaren geeft TLC's Cake Boss het publiek een kijkje in de dagelijkse activiteiten van de beroemde Carlo's Bake Shop in Hoboken, New Jersey. Aan het roer van dit succesvolle voedingsbedrijf staat Buddy Valastro, een buitengewone taartenmaker die het roer overnam na de dood van de patriarch van de familie.

En zoals Buddy je misschien vertelt, kan het runnen van een bedrijf met je gezin behoorlijk ingewikkeld zijn. Zoals uitgelegd op de officiële website van de show: “Hij houdt toezicht op een team dat bestaat uit zijn moeder, vier oudere zussen en tal van neven, achterneven en zwagers. Als je dagelijks met familie werkt, is er ongetwijfeld veel drama.”

Vandaag is Carlo's Bake Shop enorm gegroeid, waardoor de productie is uitgebreid naar een grotere faciliteit en andere winkellocaties zijn geopend. En hoewel Buddy en zijn familie ongetwijfeld succesvol zijn, zal het je misschien verbazen dat er enkele schetsmatige feiten zijn waarvan de Cake Boss misschien niet wil dat fans ze weten.

Bijgewerkt op 7 september 2021, door Michael Chaar: Als het gaat om TLC's Cake Boss, v alt niet te ontkennen de hype die Buddy Valastro en zijn gewaardeerde Carlo's Bake ooit omringden Winkel. Hoewel de show fantastisch werk heeft geleverd bij het uitbeelden van het taartpictogram, is er veel dat fans niet weten. Hoewel veel van de taarten oneetbaar zijn of off-site worden gemaakt, is niet zo'n schok, maar het blijkt dat de show nogal vage geheimen heeft. Niet alleen werd Buddy Valastro ooit gearresteerd op beschuldiging van rijden onder invloed, maar dat gold ook voor zijn zwager, Remy Gonzalez, voor het seksueel misbruiken van een minderjarige. Drama zit diep in de familie, aangezien neef Anthony, die notoir een taart op de show liet vallen, op Twitter is gegaan om enkele minachtende anti-immigrantencommentaren te maken na de bomaanslag op de Boston Marathon.

12 De kreeftenstaarten zijn een strijd om te maken

Zoals je misschien weet, zijn kreeftenstaarten een van de kenmerkende gebakjes van Carlo's Bake Shop. Dat betekent echter niet dat de medewerkers van de bakkerij erop vertrouwen dat ze ze keer op keer perfect kunnen maken. In feite zijn ze nog steeds een hele strijd om te maken.

Tijdens een interview vertelde Nicole Valdes, die de public relations van de bakkerij verzorgt, aan Eater: "Buddy zelf heeft gezegd dat het werken met het bedrijf menig man tot tranen toe heeft gebracht van frustratie."

11 Sommige gebakjes zijn niet indrukwekkend

Op Trip Advisor hebben verschillende bezoekers van Carlo's Bake Shop hun negatieve ervaringen bekendgemaakt. Iemand schreef: "Ik wilde [sic] de beroemde cannoli [sic] proeven… Wat een verspilling [sic] van geld. Smakeloze vulling en de korst was [sic] niet zo goed.” Een ander schreef: "Aat een eclair en een kreeftenstaart. Beide smaakten helemaal niet vers - alsof ze een week op het raam hadden gestaan."

10 De gebakken goederen worden niet ter plaatse gemaakt

In 2016 schreef blogger Heather of Life in Leggings ooit over haar ervaring met het touren in de Carlo's Bake Shop Lackawanna Cake Factory & Filming Studio in Jersey City, waar ze onthulde dat veel van de gebakken producten niet eens op- plaats. Volgens haar: "Alles wat je in de bakkerijen ziet, wordt in de fabriek gemaakt en vervolgens naar de bakkerijlocaties verscheept om de laatste hand te leggen aan de winkel."

9 Taarten op maat zijn niet altijd eetbaar

In sommige gevallen lijkt het erop dat sommige taarten die door Buddy en zijn getalenteerde team zijn gemaakt, niet eetbaar zijn. Dit leek het geval te zijn als het ging om de taart die de bakkerij had gemaakt voor de 100ste verjaardag van Wrigley Field.

Volgens ESPN had de woordvoerder van Chicago Cubs, Julian Green, erkend dat de ongelooflijke cake "voornamelijk bestond uit niet-eetbaar materiaal". Ondertussen bleef het eetbare deel van de cake lange tijd staan, dus het team besloot ook om het niet te serveren.

8 Carlo's Bake Shop moest 2 vestigingen sluiten

Eerder dit jaar werd aangekondigd dat Carlo's Bake Shop twee van zijn locaties zou sluiten. Deze omvatten de winkels in Morristown en Ridgewood. Wat betreft de reden voor de sluiting, vertelde de woordvoerder van de bakkerij, Valdes, aan NJ Advance Media: De huurovereenkomsten op de twee locaties eindigden en het bedrijf koos ervoor om niet te verlengen. Voorafgaand aan deze sluitingen had het bedrijf ook andere winkellocaties gesloten.

7 Buddy spotten kan moeilijk zijn

Volgens verschillende rapporten en recensies van de bakkerij is het vrij zeldzaam om Buddy zelf in de winkels van de winkel te zien. Misschien is het omdat hij het behoorlijk druk heeft achter de schermen. Als je een glimp van hem wilt opvangen, kun je het beste langskomen als de cameraploeg ook in de buurt is.

6 Het netwerk besliste over de naam "Cake Boss"

In 2015 sprak Buddy met Baker's Journal, waar hij onthulde dat hij de bijnaam Cake Boss nooit echt had gebruikt voordat de show begon. In plaats daarvan bedacht de show zijn eigenwijze bijnaam. De naam zelf bleek meer een probleem te zijn, aangezien Buddy er eigenlijk voor werd aangeklaagd.

Buddy en het netwerk werden het onderwerp van een klacht ingediend door Masters Software, Inc. Bedrijfseigenaren zeiden dat ze sinds 2007 een bedrijfsbeheerprogramma met de naam "CakeBoss" hadden verkocht, terwijl Buddy-shows voor het eerst werden uitgezonden in 2009.

5 Buddy heeft ooit zijn eigen zus ontslagen

Natuurlijk, werken met familie kan zwaar en vol drama zijn. Het is echter nog steeds vrij zeldzaam dat gezinnen elkaar ontslaan van een baan. Nou, dat is precies wat Buddy op een gegeven moment had gedaan.

In een aflevering van 'Cake Boss' besloot Buddy dat hij en de bakkerij genoeg hadden van zijn zus Mary Sciarrone en haar grote mond. En dus besloot hij haar apart te nemen om haar te laten weten dat hij heeft besloten haar te ontslaan. Maar geen zorgen, Sciarrone werd uiteindelijk opnieuw aangenomen.

4 Neef Anthony maakte opmerkingen over immigranten

Als je Buddy en zijn familie het hele seizoen van 'Cake Boss' hebt gevolgd, ken je waarschijnlijk Anthony 'Cousin Anthony' Bellifemine. Hij was de man die aan taarten werkte terwijl hij grappen uithaalde met Buddy en ander bakkerijpersoneel.

Na de bomaanslag op de Boston Marathon in 2013 ging Bellifemine naar Twitter en noemde immigranten 'dieren'. Ondanks de kritiek lijkt het erop dat Bellifemine bij zijn tirade bleef.

3 Buddy heeft naar verluidt connecties met de maffia

Het blijkt dat Buddy niet alleen met beroemdheden en andere VIP's samenwerkt. Blijkbaar heeft de Cake Boss ook enkele maffia-connecties. Toen hem werd gevraagd of hij de maffiosi kende tijdens een interview, antwoordde Buddy naar verluidt: "Absoluut. Dat doet iedereen."

Behalve deze opmerkingen zijn er echter geen waarnemingen geweest van Buddy die bij bekende families rondhing.

2 Buddy werd ooit gearresteerd

In 2014 werd Buddy gearresteerd op beschuldiging van DWI in Manhattan, New York. Volgens een rapport van NBC New York hield de politie Buddy en zijn gele Corvette tegen bij 10th Avenue nadat ze hem een tijdje hadden gevolgd.

Hij leek naar verluidt "wankel op zijn voeten" op het moment dat hij uit het voertuig stapte. Zijn ogen waren ook bloeddoorlopen en zijn gezicht leek rood. Nadat hij was gezakt voor een blaastest, werd Buddy in hechtenis genomen.

1 Buddy's zwager heeft een minderjarige seksueel misbruikt

Zoals je je misschien herinnert, werd Buddy's zwager, Remigio "Remy" Gonzalez, gearresteerd voor het seksueel misbruiken van een 13-jarig meisje. Volgens de arrestatiebeëdigde verklaring verkregen door The New Jersey Star-Ledger, kwam de arrestatie nadat twee rechercheurs twee getuigen hadden ontmoet die beweren dat Gonzalez toegaf de tiener meerdere keren te hebben aangevallen. Hij is sindsdien veroordeeld tot negen jaar gevangenisstraf.

Aanbevolen: