15 TV-personage verlaat veel erger dan Alex Karev's op Grey's Anatomy

Inhoudsopgave:

15 TV-personage verlaat veel erger dan Alex Karev's op Grey's Anatomy
15 TV-personage verlaat veel erger dan Alex Karev's op Grey's Anatomy
Anonim

Toen het personage van Alex Karev, gespeeld door Justin Chambers, werd afgeschreven van Grey's Anatom y, waren fans in een totale opschudding van teleurstelling en woede! Hij werd afgeschreven zonder voldoende afsluiting. Het verlies van Alex Karev is echter niet het eerste grote verlies van tv-personages waar fans mee te maken hebben gehad. Grote tv-programma's zoals One Tree Hill, That '70s Show en The Office behoren tot onze lijst als het gaat om shows die een hoofdpersonage verloren waar iedereen van hield!

Soms kunnen tv-shows herstellen na het verlies van een belangrijk personage, maar vaak zijn tv-shows gedoemd te mislukken. Vaak proberen makers van shows het verlies van een personage goed te maken door te overcompenseren en nieuwe mensen aan de cast toe te voegen, maar het is vrij zeldzaam dat een tv-programma zonder problemen terugkeert na het verliezen van een hoofdpersonage!

15 Mischa Barton's vertrek uit de OC

Toen Mischa Barton besloot The OC te verlaten, was het een teleurstelling voor fans van de show… over de hele linie. Haar personage was een van de meest interessante personages in de show om te volgen, dus toen haar personage omkwam bij een auto-ongeluk, was het niet zo geweldig om te zien.

14 Katherine Heigl's exit uit Grey's Anatomy

Katherine Heigl's vertrek uit Grey's Anatomy is weer een teleurstellend verlies dat aan onze lijst moet worden toegevoegd. Ze vroeg om 18 maanden eerder van haar contract ontslagen te worden met haar redenering gebaseerd op het feit dat ze meer tijd met haar gezin wilde doorbrengen. Ze sprak zich onlangs uit tegen terugkeer naar de show in een interview in 2019.

13 Nina Dobrev's exit uit The Vampire Diaries

Het zou voor bijna iedereen ongemakkelijk zijn om elke dag met een ex-vriendje naar het werk te moeten! Dat is de reden waarom de meeste mensen het volledig begrijpen als het gaat om de keuze van Nina Dobrev om The Vampire Diaries te verlaten. Ze had geen relatie meer met Ian Somerhalder en wilde waarschijnlijk niet elke dag naast hem komen werken.

12 Steve Carell's vertrek uit het kantoor

Toen Steve Carell besloot The Office te verlaten, liep de show nog twee extra seizoenen. De laatste twee seizoenen zijn zeker niet zo geweldig als de eerste zeven seizoenen waar Steve Carell deel van uitmaakte. Hij speelde het personage van Michael Scott en niemand anders kon de hilariteit die hij in de show bracht, vergelijken.

11 Sean Bean's exit uit Game Of Thrones

Sean Bean is de acteur die de rol van Ned Stark speelde in Game of Thrones van HBO. Zijn personage werd gedood in het eerste seizoen en het was een schok voor het systeem voor fans van de show. Niemand zag dat aankomen omdat Ned Stark zo'n belangrijk personage in de show was. De dood van Ned Stark bereidde Game of Thrones-fans voor op toekomstige sterfgevallen van andere hoofdpersonages.

10 Chad Michael Murray's uitgang van One Tree Hill

Chad Michael Murray besloot One Tree Hill te verlaten. Hilarie Burton, de actrice die de rol van Peyton speelde, verliet ook tegelijk met hem One Tree Hill. Het was jammer om te zien dat deze twee hoofdpersonen de show verlieten. One Tree Hill bleef draaien zonder Chad Michael Murray of Hilarie Burton als onderdeel van de cast.

9 Het vertrek van wijlen John Ritter uit acht eenvoudige regels

Toen John Ritter in 2003 overleed, kreeg Eight Simple Rules zeker een hit. Hij was de vaderfiguur in de show en hij was wat de show zo goed maakte! Nadat hij was overleden, probeerden ze door te gaan met showen terwijl David Spade aan de cast werd toegevoegd, maar het was gewoon niet te vergelijken.

8 Het vertrek van George Clooney uit ER

Toen George Clooney besloot de show ER te verlaten, was dat omdat zijn filmcarrière op het punt stond van de grond te komen. Hij wilde niet langer in een televisieserie schitteren toen hij om elke hoek kansen kreeg om in grote speelfilms te schitteren. Het was zijn keuze om de show te verlaten.

7 Topher Grace's vertrek uit die show uit de jaren 70

Topher Grace besloot That '70s Show te verlaten om andere acteermogelijkheden na te jagen. Hij had het gevoel dat zijn start met That '70s Show hem weerhield van veel betere kansen en dat legde hij uit in verschillende interviews. Die show uit de jaren 70 zonder Topher Grace was een beetje raar om te zien. Ashton Kutcher verliet ook de show.

6 Zach Braff's exit uit Scrubs

Toen Zach Braff besloot Scrubs te verlaten, kon de show gewoon niet herstellen zonder hem. Ze filmden nog een seizoen zonder hem, maar dat seizoen was echt niet te vergelijken met de seizoenen waar Zach Braff op beroemde en hilarische wijze deel van uitmaakte.

5 Jennifer Morrison's exit uit Once Upon A Time

Jennifer Morrison was zes ongelooflijke seizoenen de ster van Once Upon a Time. Ze besloot de show te verlaten met plannen om in het volgende seizoen terug te keren voor één aflevering. Er was in ieder geval geen kwaad bloed tussen Jennifer Morrison en de makers van de show. Het feit dat ze bereid was terug te keren voor de finale-aflevering is een goed teken!

4 Farrah Fawcett's exit uit Charlie's Angels

Farrah Fawcett besloot na één seizoen van Charlie's Angels te stoppen vanwege creatieve meningsverschillen en het feit dat ze meer geld wilde ontvangen. Ook al stopte ze na één seizoen met de show, tot op de dag van vandaag wordt ze beschouwd als de beroemdste originele Charlie's Angel die ooit heeft geleefd.

3 Connie Britton's vertrek uit Nashville

Connie Britton besloot Nashville te verlaten. Dit nieuws stelde Nashville-fans teleur omdat ze zo'n interessant personage in de show was om op te letten. Haar personage, Rayna, werd vermoord omdat Connie Britton wist dat ze persoonlijk geen deel meer wilde uitmaken van de show.

2 Emmy Rossum's vertrek uit schaamteloos

Emmy Rossum speelde Fiona op Shameless. Ze besloot de show te verlaten na negen waanzinnige geweldige seizoenen! In een super emotionele post op sociale media onthulde ze aan haar fans dat ze de show zou verlaten. Fans kruisen hun vingers en hopen op het beste dat ze zal terugkeren voor het laatste seizoen.

1 David Duchovny's exit uit X-Files

Er is geen twijfel over mogelijk. David Duchovny is een uitstekende acteur. David Duchovny zette de show X-Files op de kaart. Toen hij besloot de show te verlaten, was het duidelijk niet goed voor het algehele succes van de tv-show. Hoewel hij de show verliet, verscheen hij wel in de finale van seizoen negen!

Aanbevolen: