Grey's Anatomy: onze favoriete Alex Karev-momenten rangschikken

Inhoudsopgave:

Grey's Anatomy: onze favoriete Alex Karev-momenten rangschikken
Grey's Anatomy: onze favoriete Alex Karev-momenten rangschikken
Anonim

Grey's Anatomy maakte zijn officiële debuut op het kleine scherm in 2005 en heeft zich sindsdien ontwikkeld tot een van de langstlopende en meest geliefde televisieprogramma's aller tijden. Wat begon als Meredith en de bende die de kneepjes van het vak leerden in Seattle Grace, evolueerde tot een van de beste shows van zijn tijd. Zelfs nu blijven mensen afstemmen. Fans willen nog steeds hun favoriete chirurgen in actie zien.

Van de oorspronkelijke leden van de show is Alex Karev een van de beroemdste, en hij wordt overal aanbeden door fans. Natuurlijk was hij in het begin een beetje ruw, maar zijn karakterontwikkeling was ongeëvenaard en hij liet een blijvende indruk op de fans achter. Zijn vertrek was hartverscheurend en het deed ons nadenken over zijn beste momenten tijdens de show.

Vandaag gaan we de beste momenten van Alex Karev rangschikken!

13 Rebecca bij haar man laten blijven

Karev Rebecca
Karev Rebecca

Liefde vinden is moeilijk, maar het juiste doen kan nog moeilijker zijn. Het was duidelijk dat Alex en Rebecca samen geweldig zouden zijn geweest, maar hij wist diep van binnen dat ze bij haar partner hoorde. Toen hij zag dat Alex de juiste keuze maakte, was voor hem een enorm moment dat zijn algehele karakterontwikkeling verrijkte.

12 Interim Chief of Surgery worden

Karev interim-chef
Karev interim-chef

Alex kon ver komen van de persoon die hij was aan het begin van de show, maar zelfs vanaf het begin was hij altijd een getalenteerde chirurg. Hoewel hij niet lang de hoofdhoncho was, was het zo'n bevredigend moment voor fans om Alex te zien opklimmen naar de interim-rol van Chief of Surgery.

11 Izzie steunen na het overlijden van Denny

Karev Izzie Denny
Karev Izzie Denny

Dit was een van die momenten waarop mensen wisten dat Alex echt een hart had. Izzie wankelde na het overlijden van Denny, en het was zowel hartverscheurend als vertederend om te zien dat Karev haar oppakte en de kamer uit droeg. Zijn liefde voor Izzie zou over de hele lijn wankelen, maar dit moment is een klassieker.

10 Meredith troosten nadat ze was aangevallen

Alex en Meredith
Alex en Meredith

Alex en Meredith hadden zeker wat hobbels op de weg toen ze goede vrienden werden, maar er was een vriendschappelijke liefde tussen hen die maar weinigen konden evenaren. Na de aanval van Meredith was Alex meer dan bereid om er te zijn om haar te troosten, wat een lange weg was in het versterken van hun vriendschap naarmate de show vorderde.

9 Bereid zijn om voor Rebecca te zorgen

Alex Karev en Rebecca
Alex Karev en Rebecca

Ja, het liep uit de hand met Rebecca toen ze door de zwangerschapssituatie ging, maar Alex was klaar om voor haar te zorgen. De emotionele scène waarin hij Izzie vertelde dat hij voor haar kan zorgen, veroorzaakte tranen van mensen, omdat het aantoonde dat Alex bereid was alles voor een vriend te doen.

8 Zorgen voor zijn zieke vader

James Evans Grays
James Evans Grays

Het is bekend in de show dat Alex Karev een ruwe opvoeding had en toen de geesten uit zijn verleden terugkwamen in zijn leven, was het interessant om te zien. Fans wilden zien hoe hij op dit alles zou reageren. Ondanks zijn aanvankelijke aarzeling, zou Alex uiteindelijk zijn tijd besteden om ervoor te zorgen dat zijn vader de juiste behandeling kreeg.

7 Ontmoeting met zijn moeder in Iowa

Karev moeder
Karev moeder

Veel van de dokters in de show lijken serieuze problemen te hebben met hun ouders, waardoor momenten als deze bij de fans in de smaak vallen. Toen Alex zich naar Iowa waagde om een gesprek te hebben met zijn moeder in de bibliotheek, brak de harten, omdat ze absoluut geen idee had wie hij was.

6 De kangoeroegreep gebruiken om een baby te redden

Greys Kangaroo Hold
Greys Kangaroo Hold

Toen Alex eenmaal besefte dat hij bedoeld was om met kinderen te werken, hebben we hem echt als personage zien groeien. Meer specifiek toonde de scène waarin hij deze speciale greep gebruikte bij het werken met een pasgeborene, aan hoe ver hij was gekomen als arts… en als persoon. Het liet mensen weten waar hij echt van gemaakt was.

5 Zingen voor een bange patiënt

Alex Karev lacht
Alex Karev lacht

Alex heeft altijd een ietwat norse buitenkant gehad, maar de momenten waarop hij zijn hoede laat zijn, zijn absoluut zijn beste. Ze tonen zijn innerlijke karakter. Niemand zou zich ooit hebben voorgesteld dat Alex voor een jonge patiënt zong, wat deze scène zo gedenkwaardig maakte. Bonuspunten voor Karev omdat ze haar vertelde het geheim te houden.

4 Meredith vragen om wafelzondagen

Alex Karev wafel
Alex Karev wafel

Hoewel een groot deel van de show zich afspeelt in een ziekenhuis, zijn er tal van momenten die de personages thuis delen, wat helpt om te laten zien dat de personages meer casual en natuurlijker zijn. Tot op de dag van vandaag is Alex die Meredith vraagt om wafelzondagen te houden een van de grappigste zinnen in de show, en het heeft hun vriendschap versterkt.

3 Schreeuwen tegen een beer

Karev Beer schreeuwt
Karev Beer schreeuwt

Alex en Izzie brachten behoorlijk wat tijd door in het midden van nergens terwijl ze samen waren, en dit maakte plaats voor een van de grappigste momenten in de geschiedenis van de show. Nadat hij de deur uit is gegaan, komt Karev oog in oog te staan met een beer, waardoor hij in complete paniek raakt.

2 Realiserend dat hij te goed was voor Izzie

Karev en Izzie Grey's
Karev en Izzie Grey's

Hoe geweldig het ook was dat Alex liefde zou vinden met Izzie, het was nog beter om hem voor zichzelf te zien opkomen en te beseffen dat hij beter verdiende. Ja, Izzie had veel te maken en had grote problemen, maar haar behandeling van Alex was oneerlijk, en hij maakte de juiste zet door zijn eigen ding te doen. Het is jammer dat hij uiteindelijk naar haar terugging.

1 Trouwen met Jo

Karev Trouwen met Jo
Karev Trouwen met Jo

Mensen kunnen boos worden als ze dit zien, als je bedenkt hoe de dingen op de lange termijn zijn verlopen, maar het v alt niet te ontkennen hoe mooi dit moment is. Karev verdiende liefde en hij vond die bij Jo. Ze waren zo'n goede match samen, en het is jammer dat ze geen happy end hadden kunnen krijgen. Fans hebben echter een theorie dat hij ooit zou kunnen terugkeren.

Aanbevolen: