Verlaat Grey's Anatomy die veel erger was dan die van Alex Karev

Inhoudsopgave:

Verlaat Grey's Anatomy die veel erger was dan die van Alex Karev
Verlaat Grey's Anatomy die veel erger was dan die van Alex Karev
Anonim

Alex Karev verliet Grey's Anatomy deze maand. Hij was de afgelopen paar afleveringen weg geweest, maar ze legden eindelijk uit waarom. Er zullen spoilers zijn, dus wees voorzichtig.

Alex Karev verliet Jo, waarvan we dachten dat ze een behoorlijk fatsoenlijk huwelijk hadden, maar oké. Hij verliet Jo om zijn moeder in Iowa niet te bezoeken, zoals hij tegen iedereen had gezegd. Hij vertrok omdat hij contact had gehad met Izzie Stevens. Ja, wat een knaller uit het verleden! Hij verliet het Gray Sloan Memorial Hospital toen Izzie hem vertelde dat hij de ouder was van een vijfjarige tweeling.

Blijkbaar nam hij weer contact op met Izzie toen hij probeerde mensen namens Meredith te laten spreken voor haar proces om haar medische vergunning terug te krijgen. We denken dat het genoeg klikte voor Izzie om zich op haar gemak te voelen om hem het nieuws over de tweeling te vertellen. Het is niet alsof ze meer dan vijf jaar een schuldig geweten zou hebben, zoals de meeste mensen.

Hoewel we er niet over kunnen komen dat Alex Jo hiervoor verlaat, kunnen we er ook niet overheen komen hoe hij zijn aandelen in het ziekenhuis heeft weggegeven aan Jo. Hallo, Karev, je hebt een tweeling! Ze hebben een studiefonds nodig. Het maakt niet uit hoe schuldig hij zich voelde, die tweeling heeft een erfenis nodig.

Een kind is duur, en een tweeling is twee keer zo duur omdat het er twee zijn. Als je meerdere kinderen hebt, zit er meestal minstens negen maanden tussen, zodat je wat tijd kunt sparen. Bij een tweeling is dit niet het geval. Tenzij een van hen een tussenjaar neemt voordat hij gaat studeren, had Karev die aandelen echt nodig. Vingers gekruist Izzie scheurt hem daarvoor een nieuwe.

Op dit moment doodt Grey's Anatomy personages sneller dan The Walking Dead. Hoewel de reden van Alex Karev om Gray's te verlaten ons enorm irriteert, was zijn einde niet de slechtste manier waarop een personage uit de show werd gehaald.

George O'Malley AKA 007

Ja, we klagen nog steeds over George. De eerste keer doet het meest pijn omdat de kijkers niet verwachtten dat een van de artsen zou sterven op Grey's Anatomy. Patiënten sterven de hele tijd, maar artsen niet! De enige uitzondering is als de dokter kanker krijgt zoals Izzie Stevens. Kijkers wachtten al maanden op de dood van Izzie aan kanker. Ze had zelfs een bucketlist en een jachtgeweerhuwelijk. In plaats daarvan trok Shona Rhimes een switcheroo op kijkers in plaats van dat Izzie stierf, George stierf.

Vervolgens moest Meredith iedereen overtuigen dat de John Doe op tafel echt George was, waardoor de ervaring nog erger werd. Het is verschrikkelijk dat een goede vriend sterft. Het is verschrikkelijk om het nieuws aan andere vrienden te moeten vertellen. Meredith is ook erg koppig en wil altijd gelijk hebben. Helaas had ze gelijk. John Doe was echt George.

Lexie Gray en Mark Sloan

Oké, deze is discutabel. We hadden Derek hier gemakkelijk kunnen plaatsen. Luister gewoon naar ons.

Er was geen manier voor Patrick Dempsey om de show te verlaten zonder dat McDreamy stierf. Het zou onmogelijk zijn geweest. Hij had niet zomaar weg kunnen gaan, zoals sommige personages. Fans zouden gewoon wachten tot hij terug zou komen en Patrick Dempsey wilde absoluut niet terugkomen voor een paar afleveringen.

Hij was al meer dan een decennium in de show. Hij had vertrouwen in zijn beslissing om te vertrekken en er is geen enkel excuus waarom hij Meredith en zijn familie zou verlaten. Dereks dood maakte het karakter van Meredith interessanter. In plaats van nog lang en gelukkig te leven, moest ze de scherven oprapen en haar hele leven opnieuw opbouwen. Fans stemden af om te zien hoe ze met de nasleep zou omgaan.

De dood van Lexie Gray en Mark Sloan veranderde alle personages in de show. Ze hebben zelfs het ziekenhuis ter ere van hen omgedoopt. De twee personages stierven bij een vliegtuigongeluk waardoor de meeste hoofdpersonages bijna werden uitgeschakeld. Arizona verloor haar been en Christina verloor praktisch haar verstand toen ze voor iedereen probeerde te zorgen.

Iedereen had PTSS door de crash en iedereen in het ziekenhuis rouwde om de twee artsen die ze hadden verloren. Degenen die niet bij de crash waren, zoals Callie, voelden zich schuldig omdat ze er niet waren, wat belachelijk was. Wat de dood van hun personages zo tragisch maakte, was dat ze samen stierven. Toegegeven, Mark stierf een maand later aan inwendige verwondingen, maar toch. Hun laatste woorden gingen over hoe ze van elkaar hielden, en ze maakten plannen voor de toekomst, hoewel ze wisten dat het nooit zou gebeuren.

In een wrede opmerking legt Shona Rhimes haar beslissing uit op haar WhoSay-pagina: Mark zou Sofia (zijn dochter met Callie) nooit vrijwillig in de steek laten en hij zou Callie nooit vrijwillig in de steek laten. Dus Mark sterft. En hij en Lexie kunnen op de een of andere manier samen zijn. Hun liefde blijft waar.” Shonda's schrijven heeft de kracht om iedereen aan het huilen te maken, zelfs als ze interviewantwoorden schrijft.

Ze vermeldt ook hoe haar oorspronkelijke plan voor Lexie was om haar te laten sterven door uit te glijden en haar hoofd te stoten terwijl alle anderen te maken hebben met de vliegtuigcrash. We hadden nooit gedacht dat we dankbaar zouden zijn voor een vliegtuigongeluk, maar deze keer zijn we dat wel. Lexie verdiende een beter afscheid dan te sterven omdat een conciërge geen bordje met natte vloer had neergezet! Bovendien zou Mark niet aan haar zijde hebben gestaan.

Op dit moment zou Shondaland zijn eigen reeks tissues en zakdoeken moeten hebben. Het enige personage dat veilig is in Grey's Anatomy is Meredith Grey. Shonda heeft al eerder gezegd dat Ellen Pompeo, de actrice van Meredith, de show wil verlaten, dan is de show voorbij. We hebben liever dat de show eindigt dan wekenlang te moeten huilen om het verlies van Meredith.

Aanbevolen: