15 Zoete weetjes over Alex Karev achter de schermen van Grey's Anatomy

Inhoudsopgave:

15 Zoete weetjes over Alex Karev achter de schermen van Grey's Anatomy
15 Zoete weetjes over Alex Karev achter de schermen van Grey's Anatomy
Anonim

Grey's Anatomy vermaakt kijkers al zestien seizoenen met hoogdravend drama, kronkelige verhaallijnen en provocerende liefdesverhalen. We kunnen ons op dit moment bijna geen wereld voorstellen zonder Seattle Grace. Hoewel de show bekend staat om veel belangrijke elementen, staat hij er ook om bekend acteurs aan te trekken en ze vervolgens weer los te laten. Soms lopen hun personages hun gang, terwijl andere keren achter de schermen problemen de reden zijn voor het plotselinge vertrek.

Slechts een select aantal acteurs heeft de loop van Grey's doorstaan en de tand des tijds doorstaan. Alex Chambers, die de knappe, broeierige doc Alex Karev speelt, maakte onlangs zijn vertrek nadat hij bij de show uit de pilot-aflevering was geweest. We houden van hem, we missen hem, en we brengen hulde aan hem met deze vijftien zoete weetjes over Karev achter de schermen van Grays.

15 Dat Time Chambers zijn best deed om zijn jonge Costar zich op zijn gemak te laten voelen

Alex Karev is een beetje een babyfluisteraar in de show, omdat hij met kinderen werkt. In het echte leven is Justin Chambers ook geen muurbloempje rond het jongere publiek. Hij kent kinderen vrij goed, want hij is zelf vader van vijf kinderen. Het is ook bekend dat hij ervoor zorgt dat de jongere gaststerren in de show zich op hun gemak voelen in de werkomgeving.

14 Hij kondigde zijn vertrek aan met niets anders dan respect voor de mensen die hem deze carrière hebben geschonken. Class Act

Fans konden niet geloven dat hun geliefde Karev niet langer op Grey's zou zijn. Hoewel iedereen gewend was aan het komen en gaan van personages, leek het erop dat Alex tot het bittere einde bij de show zou blijven. Toen hij zijn vertrek aankondigde, had hij niets dan liefde en respect voor de acteurs, schrijvers en producenten die hem hielpen zich te vestigen als een succesvol werkende acteur.

13 Er gaat niets boven een beetje jumelageactie en een goed gevoel voor humor

Werken aan sets als Grey's Anatomy kan lange en intense uren betekenen, dag na dag. Het is leuk om te zien hoe Chambers de stemming opvrolijkt met een beetje jumelage achter de schermen met een mede-costar. Als het gaat om wie het beter droeg, weet je dat we er niets aan kunnen doen, we gaan met onze man Alex.

12 Chambers zorgde ervoor dat iedereen zich welkom voelde op de show, en zal worden gemist door Costars zoals Jaicy Elliot

Jaicy Elliot speelt sinds 2017 Dr. Taryn Helm. Tegen de tijd dat ze aan boord kwam, was de show al goed ingeburgerd. Omdat hij de stand-up man is die hij is, zorgde Justin Chambers ervoor dat de nieuwkomer zich op zijn gemak en op zijn gemak voelde bij het betreden van een intimiderende set. Bij het vertrek van Chambers uitte Elliot haar verdriet toen ze hem zag vertrekken. We snappen het, meid.

11 De familieman blijft geaard en kijkt uit naar liefde, leven en familie na zijn vertrek uit de show

Justin's kinderen waren allemaal vrij klein toen hij aan Grey's Anatomy begon te werken. Op het moment dat hij zich aanmeldde om te werken, had hij gehoopt dat de serie een paar jaar zou duren en hem zou helpen hun studie te betalen. Toen hem werd gevraagd wat hij van plan was te doen met zijn nieuw gevonden tijd, zei hij dat hij van plan was die met zijn gezin door te brengen. Awww, lief.

10 De loyale acteur was vanaf het begin een nietje in de show

Talloze acteurs zijn de wereld van Grey's binnengekomen en zijn toen plotseling vertrokken toen hun personage hun vroegtijdige lot ontmoette, en de mens heeft deze show een behoorlijk deel van het vroegtijdige lot gehad! Slechts een paar acteurs hebben de tand des tijds doorstaan, van de pilot-aflevering tot nu toe. Totdat Chambers onlangs vertrok, was hij een van die gelukkige acteurs die zo lang bij de show bleef.

9 Chambers bracht zijn geweldige houding naar voren om te lezen, en wreef het op iedereen uit, zo lijkt het

Kunnen we allemaal even de tijd nemen en ons hier tegoed doen aan het gezicht van Sandy Oh? We vragen ons af of de cast van Grey's Anatomy moest vechten om wie er naast Justin Chambers aan de tafel voorleest. Wat hij hier ook doet of zegt, het verlicht duidelijk de wereld van zijn medespelers. Tafellezen kan notoir saai zijn, maar duidelijk niet als je naast deze kerel gaat zitten.

8 Hij werd een toegewijde echtgenoot op het scherm, maar zelfs die geen kaarsje kan steken voor het soort echtgenoot dat hij in het echte leven is

Toen Chambers de rol van Alex Karev op zich nam, was hij humeurig, egoïstisch en onbeleefd, echt geen echtgenoot-materiaal. Uiteindelijk veranderde zijn pad en fans van de show waren eindelijk getuige van zijn transformatie in een toegewijde doc en toegewijde echtgenoot. Ook al was hij een geweldige partner in de laatste seizoenen van de show, dat is niets vergeleken met de toegewijde echtgenoot en vader van vijf die hij in het echte leven is.

7 Karev kan een grump zijn op het scherm, maar lacht allemaal achter de schermen

Echt, hoeveel afleveringen van Grays hebben we gezien waar Karevs uitdrukking zo hard als een rots is? Het antwoord is veel. Zijn karakter komt over als een stoere kerel. Als we een glimp opvangen van hem achter de schermen met zijn costars, zien we een hele andere kant van hem. De menselijke kant van Karev draait helemaal om de glimlach.

6 Hij draagt graag tinten naar tafellezingen, want hij is letterlijk ZO cool

We hebben je verteld dat de man het leuk vond om dingen luchtig te houden tijdens die lange en vervelende tafellezingen. Justin Chambers is berucht omdat hij met zijn zonnebril aan tafel verschijnt. Zijn liefde voor tinten reikt echter veel verder dan de leeszaal. Het is bekend dat hij ze rockt op de rode loper en in interviews.

5 Hij beoefende yoga om die lange filmuren vol te houden

Chambers werkt al heel lang in de branche, is al meer dan twee decennia getrouwd en voedt vijf kinderen op. Hoe blijft zijn man ook maar enigszins gezond? Blijkbaar vertrouwt hij op verschillende strategieën voor geestelijke gezondheid om op het rechte pad te blijven, en een daarvan is yoga.

4 Hij vertrouwt ook op zijn spirituele oefeningen

Justin Chambers is een zeer spirituele man die vertrouwt op zijn geloof om hem door het leven te leiden. Hij heeft zijn liefde voor The Book of Revelations al eerder in interviews genoemd en hij hangt vaak een groot oud kruisbeeld om zijn nek. Geloof en spiritualiteit zijn ongetwijfeld een leidende kracht geweest bij zijn beslissing om Grey's voorgoed te verlaten.

3 Hij besteedt energie aan een non-profitcentrum in L. A

Het geloof en de spiritualiteit van Justin Chambers hebben hem er ook toe gebracht zijn overtuigingen te gebruiken en ze te gebruiken om goed te doen voor anderen. Chambers wijdt zijn tijd aan een non-profit organisatie in L. A. genaamd Dream Center. Dream Center is een op geloof gebaseerd centrum dat zich toelegt op het helpen van mensen in nood. We houden ervan hoe deze populaire acteur buiten zichzelf denkt.

2 Chambers kan een deuntje houden en deden dat voor een benefietconcert van Grey's

Dus we weten dat deze man een storm kan spelen, maar veel mensen weten niet dat hij ook een deuntje kan houden. Hoewel Chambers niet vaak betrapt wordt op het zingen van zijn hart op een openbaar forum, heeft hij zijn talenten bijgedragen aan bepaalde evenementen die hem nauw aan het hart liggen. In 2012 liet hij iedereen zijn vocale vaardigheden zien toen hij deuntjes uitzond voor een benefietconcert van Grey's Anatomy.

1 Hij en Ellen Pompeo gaan terug lang voordat Grey's ooit begon

We weten dat Justin Chambers en actrice Ellen Pompeo elkaar al enkele jaren kennen, aangezien ze vanaf het begin samen aan Grey's begonnen te werken. Wat veel mensen zich niet realiseren, is dat de twee getalenteerde entertainers elkaar al enkele jaren kenden voordat ze met de show begonnen. Hun band is er een die we niet zien breken, ongeacht of ze elkaar dagelijks op de set zien of niet.

Aanbevolen: