11 beroemdheden die voor altijd werden verbannen uit SNL (3 die uiteindelijk terugkwamen)

Inhoudsopgave:

11 beroemdheden die voor altijd werden verbannen uit SNL (3 die uiteindelijk terugkwamen)
11 beroemdheden die voor altijd werden verbannen uit SNL (3 die uiteindelijk terugkwamen)
Anonim

Weinig late-night shows voldoen aan de hype die Saturday Night Live is. De variétéshow werd in 1975 gecreëerd door Lorne Michaels en is sindsdien steeds populairder geworden. Met meer dan 45 seizoenen om naar te kijken, is het veilig om aan te nemen dat er op en naast de set veel ongelukken zijn gebeurd. Lorne heeft te maken gehad met zijn behoorlijke hoeveelheid losse kanonnen op de show, waarvan er vele een levenslange ban kregen vanwege hun grappenmakerij. Sommige acteurs en muzikanten hebben echter gratie gekregen en zijn weer welkom op het podium.

De cast van Saturday Night Live verandert elk jaar. Nieuwe acteurs worden welkom geheten in de crew en oude worden vaarwel gezegd. De cast van SNL verlaten zonder bruggen te verbranden is echter niet altijd gemakkelijk, en veel artiesten kunnen dat bevestigen. Welke punkbands rockten iets te hard? Welke acteurs zeiden dingen die ze niet mochten hebben tijdens de uitzending? Blijf lezen om erachter te komen!

14 Nog steeds verboden: Jenny Slate werd in 2010 ontslagen omdat ze niet met de rest van de cast speelde… Maar haar verbod kan ooit worden opgeheven

Jenny Slate SNL
Jenny Slate SNL

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, werd Jenny Slate niet ontslagen omdat ze zichzelf niet censureerde tijdens een optreden. In plaats daarvan werd ze ontslagen omdat ze niet goed bij de castleden paste. Volgens Jenny deed ze het gewoon niet goed en werd ze uiteindelijk ontslagen. Toch is er hoop dat ze op een dag zal terugkeren.

13 Nog steeds verboden: Adrien Brody deed zich in 2003 voor als Jamaicaanse reggaezanger en is sindsdien niet meer teruggevraagd

Adrien Brody SNL
Adrien Brody SNL

Adrien Brody was hard op weg om een van de beroemdste acteurs in Amerika te worden. Tenminste, totdat hij werd uitgenodigd om te schitteren in Saturday Night Live. Adrien dacht dat het een goed idee zou zijn om een dreadlockpruik te dragen en het publiek te enthousiasmeren met het slechtste Jamaicaanse accent ter wereld. Ja, hij is niet welkom terug.

12 kwam terug: Chevy Chase werd in de jaren '70 en '80 een paar keer verbannen uit SNL omdat hij een slechte houding had

Chevy Chase SNL
Chevy Chase SNL

Chevy Chase is hilarisch, maar dat maakt hem er niet makkelijker op om mee te werken. Oké, misschien doet het maar een klein beetje. Chevy was een van de eerste castleden die van SNL werd verbannen. Uiteindelijk werd hij verbannen nadat hij ruzie had gekregen met Bill Murray. Maar uiteindelijk werd hij teruggevraagd om de show te hosten.

11 nog steeds verboden: Jay Mohr werd in 2004 ontslagen nadat hij had toegegeven de stand-uproutine van een andere komiek te hebben gestolen

Jay Mohr SNL
Jay Mohr SNL

Het ging goed met Jay Mohr in de vroege jaren 2000. Hij was lid van de beroemde Saturday Night Live-groep en was een bekende komiek en acteur. Maar alles veranderde toen Jay eindelijk onthulde dat hij materiaal van een andere komiek had gestolen om vooruit te komen. Hij is nooit teruggevraagd.

10 Nog steeds verbannen: Frank Zappa werd in 1978 verbannen omdat hij niet enthousiast was op het podium en niet goed paste bij de cast

Frank Zappa SNL
Frank Zappa SNL

In 1978 presenteerde Frank Zappa een aflevering van SNL naast het maken van een muzikale verschijning. Frank werd geïnformeerd over wat hij wel en niet kon zeggen voordat hij het podium betrad. Hij stemde in met bepaalde voorwaarden, maar respecteerde die niet. Hij vertelde het publiek verder dat hij aan het lezen was van cue-kaarten en niet zijn authentieke zelf was.

9 Nog steeds verboden: Rage Against The Machine's Tom Morello hing Amerikaanse vlaggen ondersteboven op het podium in 1996

Tom Morello SNL
Tom Morello SNL

Rage Against the Machine staat bekend om hun onvoorspelbare optredens. Toch was er geen manier om te weten dat ze Amerika zouden beledigen terwijl ze op het SNL-podium stonden. De band hing Amerikaanse vlaggen ondersteboven tijdens het uitvoeren van een nummer, wat resulteerde in een levenslange ban. Ze mogen nooit meer terug.

8 Nog steeds verboden: Milton Berle werd in 1979 verbannen omdat hij probeerde de productie over te nemen en zichzelf blootstelde aan castleden

Milton Berle SNL
Milton Berle SNL

De castleden van SNL vonden het geweldig om eind jaren zeventig met een legende als Milton Berle te werken. De zaken gingen echter snel naar links toen Milton begon met het micromanagen van iedereen op de set. Maar het ergste van alles was Miltons neiging om in zijn ondergoed rond te lopen en zichzelf bloot te geven aan degenen die hem durfden te naderen.

7 kwam terug: Paul Westerberg van The Replacements werd voor 7 jaar verbannen nadat hij het F-woord op live-tv had laten vallen

Paul Westerberg SNL
Paul Westerberg SNL

The Replacements werden in totaal zeven jaar verbannen uit de set van Saturday Night Live. Frontman Paul Westerberg mocht uiteindelijk echter terug. Dus wat deden ze om de showrunners boos te maken? Nou, ze hebben in het geheim hun versterkers tot het uiterste gedraaid, halverwege hun nummer een f-bom laten vallen en mensen maant.

6 nog steeds verboden: Martin Lawrence ging op een vrouwelijke hygiëne uit tijdens het hosten van de show in 1994

Martin Lawrence SNL
Martin Lawrence SNL

In de jaren negentig was Martin Lawrence the man to be. Maar dat veranderde allemaal toen hij een tirade uitsloeg die fans nooit zouden vergeten. Tijdens het uitvoeren van een monoloog op een aflevering van SNL sprak Martin op de meest grove manier over vrouwelijke hygiëne. Zijn monoloog was zo aangrijpend dat hij uit de lucht moest worden gehaald.

5 Nog steeds verboden: Andy Kaufman werd in 1983 door kijkers uit de show gestemd en nooit meer uitgenodigd

Andy Kaufman SNL
Andy Kaufman SNL

Wijlen Andy Kaufman was hilarisch, maar hij was ook berucht omdat hij van het script afging en te ver ging. Zijn irrationele gedrag zorgde ervoor dat hij uiteindelijk van de show werd gegooid en voor het leven werd verbannen. Uiteindelijk werd de kijkers gevraagd om te stemmen of Andy in de show moest blijven, en de resultaten waren nadelig voor zijn carrière.

4 kwam terug: Elvis Costello werd 12 jaar verbannen nadat hij een niet-gescript en controversieel nummer had gespeeld

Elvis Costello SNL
Elvis Costello SNL

Elvis Costello koos ervoor om zijn tijd op Saturday Night Live te gebruiken om een lied te zingen over door bedrijven gecontroleerde uitzendingen. Dit zou hem in de hot seat brengen bij SNL-managers, die Elvis hadden verboden dat specifieke nummer te zingen. Elvis' rebelse manieren zorgden ervoor dat hij 12 jaar van de show werd verbannen. Uiteindelijk werd hij echter teruggevraagd door de producenten.

3 nog steeds verboden: Cypress Hill werd in 1993 verbannen uit SNL nadat ze zich tijdens hun optreden hadden overgegeven aan illegale stoffen

Cypress Hill SNL
Cypress Hill SNL

Cypress Hill heeft een reputatie te beschermen. Het was dus duidelijk dat ze zich nooit aan de regels van Lorne Michaels zouden houden (maar dat wist hij pas toen het te laat was). De sterren kregen een levenslange ban nadat DJ Muggs tijdens de uitzending een illegale substantie had aangestoken. Niemand was zo verrast als Lorne.

2 Nog steeds verbannen: Louise Lasser is sinds 1976 geschorst omdat ze op het podium kapot ging

Louise Lasser SNL
Louise Lasser SNL

Lorne Michaels besloot Louise Lasser een kans te geven om SNL te hosten in de hoop dat haar man, Woody Allen, mee zou doen aan de productie. Maar het ging mis toen Louise op het podium instortte en naar haar kleedkamer rende. Louise weigerde scènes te repeteren met iemand anders dan Chevy Chase, wat de zaken nog ingewikkelder maakte.

1 nog steeds verboden: Sinead O'Connor werd in 1992 verbannen omdat hij een foto van paus Johannes Paulus II verscheurde terwijl hij op het podium stond

Sinead O'Connor SNL
Sinead O'Connor SNL

Niemand veroorzaakte meer problemen voor SNL dan Sinead O'Connor. Tijdens haar optreden hield de Ierse zangeres een foto van paus Johannes Paulus II omhoog en verscheurde die voor de camera, bewerend dat hij de 'echte vijand' was. Het netwerk ontving duizenden klachten, waardoor Sinead een levenslange ban kreeg.

Aanbevolen: