Deze beroemdheden zijn verbannen uit de Howard Stern Show

Inhoudsopgave:

Deze beroemdheden zijn verbannen uit de Howard Stern Show
Deze beroemdheden zijn verbannen uit de Howard Stern Show
Anonim

Howard Stern koestert wrok. Dat betekent dat zijn SiriusXM-radioshow dat ook doet. Hoewel veel beroemdheden met wie Howard ooit ruzie had hem hebben vergeven, en hij hen, zijn er een paar die dat punt nog niet hebben bereikt. Fans van The Howard Stern Show weten natuurlijk dat de radiolegende allang voorbij is dat hij ruzie had met elke beroemdheid onder de zon. Sterker nog, hij is nu een van de beste interviewers voor beroemdheden geworden in… nou ja… de geschiedenis. Maar er zijn er een paar die hij niet zou aanraken met een drie meter lange paal.

Sommige van de beroemdheden die zijn verbannen uit The Howard Stern Show hebben een lange geschiedenis met het programma Anderen hebben Howard in zijn persoonlijke leven in de problemen gebracht. Hoewel de King Of All Media heeft laten zien in staat te zijn om te evolueren en zelfs relaties aan te gaan met degenen die ooit als zijn vijand werden beschouwd, zullen deze beroemdheden op dit moment niet in de show zijn.

9 Artie Lange

Fans van The Howard Stern Show in de jaren 2000 zijn nog steeds ontdaan door wat er is gebeurd met Howards voormalige co-presentator. Ze zijn niet alleen bedroefd door de staat van Artie's relatie met Howard, maar ook door de verschrikkelijke verslavingsproblemen waarmee hij nog steeds te maken heeft. Op het moment van dit schrijven is de beroemde en vaak controversiële cabaretier nuchter en blijft hij uit de schijnwerpers om precies de reden waarom Howard hem in de eerste plaats van de show verbood. Na een aanslag op zijn leven had Howard het gevoel dat hij Artie niet langer een enorm platform kon geven waar zijn ziekte kon profiteren van iedereen in zicht.

Terwijl Artie in de jaren 2010 oorlog voerde tegen Howard nadat hij de show zo tragisch had verlaten, is hij de laatste tijd verzacht. Artie heeft de pers zelfs verteld dat Howard "de meest genereuze" persoon was en dat hij alleen maar vriendelijke gedachten over hem heeft. Of dit, in combinatie met zijn nuchterheid, uiteindelijk de kloof tussen de twee voormalige collega's overbrugt, v alt nog te bezien.

8 Wendy Williams

Wendy Williams heeft verklaard dat Howard een van de inspiratiebronnen was voor haar carrière. Ze heeft dit zelfs in zijn gezicht gezegd tijdens een interview in zijn show. Het liep echter mis tussen hen nadat ze tijdens hun interview respectloos was en beweerde dat hij "naar Hollywood was gegaan".

Ze deed dit later in haar eigen show op een veel scherpere manier, wat Howard ertoe aanzette om in de uitzending over haar te razen. Volgens People verontschuldigde Howard zich later en beweerde dat hij het "op zijn slechtst" was. Maar dit weerhield hem er niet van om Wendy het jaar daarop opnieuw te bashen toen ze voor hem in de Radio Hall Of Fame kwam. Hoewel Howard tegenwoordig zijn best doet om niet over Wendy te praten, is het duidelijk dat ze niet langer welkom is in zijn show.

7 Simon Cowell

Er zijn maar weinig beroemdheden die Howard meer haat dan Simon Cowell. Hoewel Simon in de begindagen van de reality-hit samen met zijn voormalige American Idol-juryleden in The Howard Stern Show was, is hij al jaren niet meer aanwezig. Howard heeft Simon nooit bijzonder interessant gevonden. Maar in 2016 veranderde Howards desinteresse in complete haat.

Tijdens de hack op Sony werden e-mails vrijgegeven waarin Simon eiste dat Howard werd ontslagen als rechter bij America's Got Talent, zodat hij zijn plaats kon innemen. Simon bood Howard vervolgens een valse verontschuldiging aan en beweerde dat hij dat niet bedoelde. Sindsdien heeft Howard zelden een slag gemist om Simon belachelijk te maken en hem uit te schelden voor een reeks slecht gedrag.

6 Gilbert Gottfried

Aladdin-ster en beroemde komiek Gilbert Gottfried was een van de beste delen van The Howard Stern Show in de jaren 2000. Hij was een vaste gast die controverse niet schuwde. Hoewel het Comedy Central Roast-pictogram de afgelopen jaren is gekalmeerd, is het duidelijk dat Howard geen interesse heeft om hem weer uit te nodigen voor de show. Dus wat gebeurde er? Wel, Gilbert overschreed een grens met Howard toen hij op een stapel cupcakes spuugde in de gang van SiriusXM die bedoeld waren voor het personeel. Ook al probeerde Gilbert grappig te zijn, hij toonde ongelooflijk weinig respect voor Howards werknemers terwijl hij niet in de lucht was.

5 Jackie Martling

Comedian Jackie Martling was de oorspronkelijke co-host van Howard, naast Robin Quivers. Vanwege zijn geschiedenis met de show, voelde hij dat hij veel meer bij het succes ervan speelde dan zijn superieuren. Na een contractgeschil verliet Jackie The Stern Show. Hij verwachtte dat Howard, Robin, Fred Norris en Gary Dell'Abate hem zouden steunen, maar dat deden ze niet. Zonder kennisgeving stopte Jackie met The Stern Show en werd al snel vervangen door Artie Lange. Hoewel hij en Howard in de daaropvolgende jaren een redelijk positieve relatie hadden, liep het snel mis. Jackie begon Howard naast andere ex-stafleden te bashen en dit zorgde ervoor dat "de grappenmaker" werd verbannen.

4 Jim Florentine

Jim Florentine was een andere komiek die vaak in The Stern Show te zien was. Maar er is geen kans dat hij ooit zal terugkeren vanwege de evolutie van de show weg van het extreem edgy materiaal dat Jim biedt. Wat nog belangrijker is, Jim heeft ooit een relatie gehad met Robin Quivers. Ze heeft duidelijk gemaakt dat ze niet in de buurt van Jim wil zijn en Howard doet dat graag.

3 Mel Gibson

Mel Gibson is niet in The Stern Show geweest en zal dat ook nooit doen. Net als andere sterren heeft Howard de Braveheart-acteur en veelgeprezen regisseur uitgeroepen tot antisemiet. Howard schuwde het niet om verschillende opgenomen tirades te spelen waarin Mel seksistische, homofobe, anti-joodse, racistische en gewelddadige uitspraken deed. Hij interviewde ook Mels ex-vrouw in een poging hem te ontmaskeren als het type man dat velen denken dat hij is.

2 Andy Dick

Andy Dick heeft zichzelf in feite geannuleerd en verbannen uit elke show die er is. Het is dus geen verrassing dat The Howard Stern Show er een van is. Andy's gedrag als gast op The Stern Show drukte Howard meerdere keren op de knop. Maar hun relatie eindigde in 2011 toen Andy verschillende antisemitische beledigingen naar Howard slingerde. Dit zorgde ervoor dat Howard hem absoluut uit de lucht haalde.

1 Perez Hilton

Perez Hilton maakte deel uit van enkele van de meest iconische Stern Show-gags van de jaren 2010. Maar volgens een interview in 2020 met Page Six gelooft Perez dat hij is verbannen.

De controversiële entertainer zei dat zijn verzoek om zijn boek te promoten werd afgewezen en dat hij in wezen door de organisatie werd geghost. Op dit moment heeft Howard niets over Perez gezegd en het lijkt erop dat ze geen ruzie hebben gehad. Aan de andere kant heeft Perez herhaaldelijk een aantal van Howards beroemdste gasten in elkaar geslagen.

Aanbevolen: