Elk populair koppel van Buffy The Vampire Slayer, officieel gerangschikt

Inhoudsopgave:

Elk populair koppel van Buffy The Vampire Slayer, officieel gerangschikt
Elk populair koppel van Buffy The Vampire Slayer, officieel gerangschikt
Anonim

Als je aan epische televisieseries denkt, zal Buffy the Vampire Slayer altijd een van de eerste zijn die in je opkomt. Hoewel de effecten zeker gedateerd zijn en het vampierding vele malen is gedaan sinds de show is afgelopen, hebben Buffy en de rest van de scoobies ervoor gezorgd dat hun serie voor altijd in de geschiedenisboeken zou voortleven. Niet alleen heeft Buffy zelf een nieuwe naam gegeven aan kontschoppende leidende dames, maar het feit dat ze zo veel verschillende relaties liet zien, was echt baanbrekend.

Vandaag hebben we 15 van de meest memorabele koppels uit de show gehaald en gerangschikt van slechtste naar beste. Hoewel sommige van deze flirts misschien maar een paar afleveringen hebben geduurd, zal elke echte Buffy-fan begrijpen waarom ze de cut hebben gemaakt.

15 Spike's tijd met de Buffybot was alleraardigst

Spike en Buffy Bot - Buffy the Vampire Slayer
Spike en Buffy Bot - Buffy the Vampire Slayer

Hoewel de Buffybot in de hele serie andere doelen zou dienen, kunnen we niet vergeten hoe de robot in de eerste plaats is ontstaan. Spike's obsessie met Buffy bracht hem ertoe Warren te dwingen een replica van hem te maken. We weten allemaal waar het voor was en ja, het was de slechtste/griezeligste 'relatie' van de serie.

14 Wat geloof met Xander deed was zo gemeen

Faith en Xander - Buffy the Vampire Slayer
Faith en Xander - Buffy the Vampire Slayer

Deze twee waren duidelijk nooit een echt koppel, maar Xander dacht even dat ze een connectie deelden. Dit was duidelijk omdat Faith zijn V-kaart pakte. Maar direct na die gebeurtenis dumpte ze hem als de vuilnis van gisteren. Om het nog erger te maken, viel ze hem niet al te lang daarna aan. Niet zo eng als de Buffybot, maar niet ver.

13 Willow en Kennedy's chemie was altijd uit

Willow en Kennedy - Buffy the Vampire Slayer
Willow en Kennedy - Buffy the Vampire Slayer

We hebben niets anders dan het grootste respect voor Joss Whedon's aandringen op het hebben van LGBT-personages in de Buffyverse. De relatie tussen Willow en Kennedy leek echter altijd geforceerd. Na alle epische liefdesverhalen die Willow al had meegemaakt, maakte Kennedy nooit echt een kans. Als we terugkijken, is hun relatie behoorlijk vergeetbaar.

12 Buff en Riley zouden nooit naar hun werk gaan

Buffy en Riley - Buffy the Vampire Slayer
Buffy en Riley - Buffy the Vampire Slayer

Hoe graag Buffy ook een normale relatie wilde en hoe graag we dat ook voor haar wilden, zij en Riley zouden het op de lange termijn gewoon nooit gaan redden. Hij is een sterveling en zij een Slayer. Het voelt misschien goed om Spike's bemoeienis de schuld te geven van hun ondergang, maar deze twee zouden het toch niet hebben gehaald.

11 Willow en Xander hadden nooit meer dan besties mogen zijn

Willow en Xander - Buffy the Vampire Slayer
Willow en Xander - Buffy the Vampire Slayer

We weten dat Willows verliefdheid op Xander zich ontwikkelde voordat de serie begon, maar we zijn gewoon veel te gehecht aan hen als beste vrienden om hun 'romantiek' ooit als een goede verhaallijn te beschouwen. Ze zijn niet alleen een van de beste duo's die ooit op tv zijn verschenen, maar toen ze eindelijk kusten, brak ons hart samen met dat van Oz en Cordelia. Niet cool!

10 Spike en harmonie mits tenminste gelach

Spike and Harmony - Buffy the Vampire Slayer
Spike and Harmony - Buffy the Vampire Slayer

Waren Spike en Harmony een van de grote romances van de show? Nee dat waren ze niet. Ze waren echter best grappig. Het feit dat Harmony in een vampier werd veranderd en als secundair personage werd rondgehouden, was al grappig, maar haar koppelen aan de totaal ongeïnteresseerde Spike was ronduit hilarisch.

9 Voor één aflevering waren Joyce en Giles ALLES

Joyce en Giles - Buffy the Vampire Slayer
Joyce en Giles - Buffy the Vampire Slayer

Tijdens seizoen drie, aflevering "Band Candy", eten Joyce en Giles allebei vervloekte snoepjes die hun gedachten terugbrengen naar hun tienertijd. Dat is al een behoorlijk geweldig plot, maar voeg hun gekke tienerliefde toe en je hebt een Buffy-klassieker. Het is moeilijk om deze twee niet te verzenden, omdat ze allebei zo belangrijk zijn voor Buffy.

8 Xander en Cordelia hadden hun momenten

Xander en Cordelia - Buffy the Vampire Slayer
Xander en Cordelia - Buffy the Vampire Slayer

Xander maakte van Cordelia een sympathieker personage. Hoewel ze een uitstekende gemene meid speelde (en dit bleef doen, zelfs terwijl ze samen waren), heeft hun romance haar een beetje geëgaliseerd. Ze hield echt een tijdje van hem en eerlijk gezegd verdiende ze uiteindelijk beter dan wat ze kreeg.

7 Spike en Buffy waren beter voor elkaar geschikt dan de meeste

Buffy en Spike - Buffy the Vampire Slayer
Buffy en Spike - Buffy the Vampire Slayer

Er zijn echt geen excuses voor de onuitsprekelijke dingen die Spike Buffy heeft aangedaan. Maar zelfs hij, een door bloed beluste vampier, voelde enorm berouw voor zijn acties in die onvergetelijke badkamerscène. Buffy wilde meer en wij wilden meer voor haar, maar uiteindelijk zal de Doder altijd moeite hebben om ware liefde te vinden en Spike hield diep en oprecht van haar. Ook hebben ze samen letterlijk een huis naar beneden gehaald!

6 Willow en Tara waren belangrijk voor meer dan alleen de serie

Tara en Willow - Buffy the Vampire Slayer
Tara en Willow - Buffy the Vampire Slayer

Hoewel sommige mensen zeker verrast zullen zijn dat deze twee niet op de eerste plaats staan, hebben we onze redenen. Hun romance was echt baanbrekend en het opende deuren voor andere shows met ook homoparen. Willow was echter altijd het beste deel van dit duo. Het acteerwerk van Amber Benson was gewoon geen partij voor dat van Alyson Hannigan.

5 Willow en Oz gaven ons alle gevoelens

Oz en Willow - Buffy the Vampire Slayer
Oz en Willow - Buffy the Vampire Slayer

Oz moest uit het leven van Willow worden geschreven, zodat ze haar seksualiteit kon ontdekken en haar de kans kon geven haar zielsverwant, Tara, te ontmoeten. Maar voordat de bende naar de universiteit ging, hadden Oz en Willow een geweldig liefdesverhaal. Het feit dat hij de eerste was die haar zag en haar wilde, was alles tijdens die geliefde afleveringen van de middelbare school.

4 Jenny en Giles verdienden meer tijd

Jenny en Giles - Buffy the Vampire Slayer
Jenny en Giles - Buffy the Vampire Slayer

Hoewel Buffy het meest heeft geleden in de serie, is Giles een goede tweede. De manier waarop Jenny's dood zich afspeelde was wreed voor Giles en voor ons. Giles had iemand ontmoet aan wie hij alles kon vertellen en zij zou het begrijpen, aangezien ze een magische achtergrond had. Hun relatie was tragisch, maar sommige van de beste romances zijn dat wel.

3 Spike en Drusilla waren geweldig in hun prime

Spike Drusilla - Buffy the Vampire Slayer
Spike Drusilla - Buffy the Vampire Slayer

Laten we teruggaan naar een tijd voordat Spike een chip had en helemaal geobsedeerd was door Buffy. Toen hij voor het eerst meedeed aan de show, was hij een echte schurk en was hij romantisch zeer nauw verbonden met Drusilla. Hij zou de wereld voor haar hebben verslonden. Misschien heeft ze hem uiteindelijk verlaten, maar we zullen hun gloriedagen als koppel nooit vergeten.

2 Xander en Anya hadden het allemaal

Anya en Xander - Buffy the Vampire Slayer
Anya en Xander - Buffy the Vampire Slayer

Als we zeggen dat ze alles hadden, hebben we het over de humor, de emoties en de tragedie. Voor een show als Buffy the Vampire Slayer is dat alles wat we willen van zijn koppels. Deze twee versloegen niet alleen hun nummer in de muzikale aflevering, maar hun hele verhaallijn was vrijwel perfect. Als we iets zouden kunnen veranderen, zou het ze een lang en gelukkig leven geven.

1 Angel And Buffy Forever

Angel and Buffy - Buffy the Vampire Slayer
Angel and Buffy - Buffy the Vampire Slayer

Angel en Buffy hebben een van, zo niet de, beste televisieromantiek aller tijden. De manier waarop ze van elkaar hielden maar niet samen konden zijn, brengt nog steeds tranen in onze ogen. Deze twee waren voor elkaar gemaakt, maar elk moment van geluk tussen hen zou ervoor zorgen dat Angels ziel weer zou verdwijnen. Romeo en Julia hebben niets op deze twee.

Aanbevolen: