De krachtigste Pokemon van het elektrische type van Gen 1 & 2, officieel gerangschikt

Inhoudsopgave:

De krachtigste Pokemon van het elektrische type van Gen 1 & 2, officieel gerangschikt
De krachtigste Pokemon van het elektrische type van Gen 1 & 2, officieel gerangschikt
Anonim

Sinds het debuut in de jaren 90 als videogame en animatieserie, is Pokémon een van de meest vermakelijke en geliefde franchises ter wereld. Het duurde niet lang voordat kinderen het doorhadden en verliefd werden op de titulaire Pocket Monsters, en deze kinderen zijn sindsdien opgegroeid en hebben deze liefde doorgegeven aan hun kinderen. Weinig franchises in de geschiedenis zijn zo populair geweest als Pokémon, en we denken dat de liefde die mensen voelen voor deze franchise in de nabije toekomst niet zal verdwijnen.

Een van de verbazingwekkende dingen van deze franchise is dat er verschillende soorten Pokémon zijn waar mensen van kunnen genieten. Er zijn genoeg mensen die dol zijn op Pokémon van het elektrische type, en ze zullen hun tijd besteden aan het vangen van ze allemaal om te zien welke de krachtigste van het stel zijn.

Vandaag laten we de krachtigste gen 1 en gen 2 elektrische Pokémon zien!

15 Pikachu: 320

Pikachu
Pikachu

Pikachu is misschien wel de beroemdste Pokémon uit de serie, en als zodanig hebben de meeste mensen er minstens één of vier gevangen. Ondanks zijn kleine formaat kan een goed opgeleide Pikachu behoorlijk wat klappen uitdelen, met een totaal van 320. Natuurlijk evolueert het en wordt het krachtiger met een Thunder Stone.

14 Magnemiet: 325

Magnemiet
Magnemiet

Magnemite is een van de coolste Pokémon in de hele serie, en een ding dat mensen leuk vinden, is dat het ernstige schade kan aanrichten, zelfs voordat het het evolutionaire proces ondergaat. Wanneer het het opneemt tegen een watertype, gaat de solide 325 algemene score van het dak!

13 Voltorb: 330

voltorb
voltorb

Ondanks een stoere blik op zijn kleine gezicht, maken niet al te veel mensen zich aanvankelijk zorgen over een Voltorb. Natuurlijk, als ze eenmaal vernemen dat het in totaal 330 klokt, kunnen ze hun deuntje veranderen. Deze kleine man kan een wereld van pijn veroorzaken, vooral als het met een goede trainer is.

12 Chinchou: 330

Chinchou
Chinchou

Chinchou is een schattige kleine Pokémon die veel mensen niet konden wachten om te vangen toen de tweede generatie games werd uitgebracht. Wat veel mensen zich niet realiseerden, is dat dit kleine wezen een behoorlijke hoeveelheid kracht achter zich had. Natuurlijk kwamen trainers erachter en moesten ze er gewoon een kopen.

11 Elekid: 360

Elekid
Elekid

Elekid is er misschien niet geweest voor de eerste generatie Pokémon-spellen, maar toen mensen eenmaal hoorden dat het de eerste vorm van Electabuzz was, wisten ze gewoon dat het iets speciaals zou worden. Het wordt geleverd met een 360 overall, wat best goed is voor een baby-Pokémon van zijn formaat.

10 Flaaffy: 365

Flaaffy
Flaaffy

Een van de interessante dingen aan Pokémon is dat sommige van zijn schattigste wezens degene kunnen zijn die de meeste schade aanrichten op het slagveld. Van buitenaf gezien, zouden velen niet verwachten dat Flaaffy in totaal op 365 zou landen, maar de mensen die het een kans hebben gegeven, weten wat het kan doen.

9 Lanturn: 460

Lanturn
Lanturn

Lanturn is een behoorlijk coole Pokémon die er niet echt uitziet alsof het een elektrisch type zou zijn, maar schijn bedriegt. Het blijkt dat deze Pokémon eigenlijk behoorlijk solide is als hij correct wordt gebruikt, met een totaal van 460, waardoor hij de eerste op deze lijst is die de grens van 400 overschrijdt.

8 Magneton: 465

Magneton
Magneton

Nadat we Magnemite al hebben bekeken, is het tijd om onze aandacht op Magneton te richten om te zien wat het echt kan doen. Met een totaal van 465 spreekt het voor zich dat Magneton veel tegenstanders kan uitschakelen, meer dan Magnemite. Koop er snel een en ontdek uit de eerste hand wat het kan doen.

7 Raichu: 485

Raichu
Raichu

Veel mensen houden ervan om hun Pikachu zo lang mogelijk vast te houden, maar in werkelijkheid is het altijd beter om hem in een Raichu te laten evolueren. Deze Pokémon zit op een totaal van 485, wat aanzienlijk krachtiger is dan wat Pikachu op tafel brengt. Vertrouw ons, u zult er geen spijt van krijgen.

6 Elektrode: 490

Elektrode
Elektrode

Electrode ziet er misschien niet zo boos uit als Voltorb, maar hij heeft een veel grotere impact op het slagveld. Pokémon van het elektrische type kan soms lastig zijn om mee te werken, maar zodra een trainer genoeg ervaring heeft opgedaan, weten ze precies wat ze moeten doen. Dit is vooral het geval bij het gebruik van een Voltorb.

5 Electabuzz: 490

electabuzz
electabuzz

Electabuzz is een behoorlijk formidabele Pokémon die behoorlijk groot is. Dit heeft het ongetwijfeld geholpen met zijn macht in de loop van de tijd. Met een totaal van 490 spreekt het voor zich dat deze Pokémon een van de krachtigste elektrische types is die er zijn, dus mensen die de voorkeur geven aan dit type moesten er gewoon een hebben.

4 Ampharos: 510

Ampharos
Ampharos

Ampharos ziet eruit als iets dat heel vriendelijk of heel gemeen kan zijn, en aangezien veel mensen er een hebben en het gebruiken voor de strijd, vermoeden we dat de grens tussen de twee uitersten dun is. Desalniettemin is de 510 van deze Pokémon in het algemeen uitzonderlijk indrukwekkend voor de serie.

3 Jolteon: 525

Jolteon
Jolteon

Jolteon is een van de vele verschillende vormen waarin Eevee kan veranderen, dus trainers die van elektrische Pokémon houden, zullen deze natuurlijk kiezen. Het heeft heel veel kracht achter zich, en als het wordt vergeleken met een watertype, zal Jolteon er snel werk van maken.

2 Zapdos: 580

Zapdos
Zapdos

Zapdos is een legendarische Pokémon waar mensen enthousiast over zijn sinds de eerste generatie Pokémon werd uitgebracht. Het heeft een van de coolste ontwerpen aller tijden, en tot op de dag van vandaag is het net zo geliefd als altijd. Zijn legendarische status wordt versterkt door het feit dat hij ongelooflijk krachtig is, misschien wel de sterkste van zijn trio.

1 Raikou: 580

Raikou
Raikou

Als het gaat om Pokémon van de tweede generatie, staat Raikou aan de top van het elektrische type. Als je naar dit ding kijkt, zullen mensen denken dat het behoorlijk krachtig is, maar ze realiseren zich misschien niet hoe sterk het is. Een 580 overall is zo goed als mogelijk voor beide generaties.

Aanbevolen: