Alle koppels op Buffy The Vampire Slayer, gerangschikt van dom tot soulmates

Inhoudsopgave:

Alle koppels op Buffy The Vampire Slayer, gerangschikt van dom tot soulmates
Alle koppels op Buffy The Vampire Slayer, gerangschikt van dom tot soulmates
Anonim

Buffy the Vampire Slayer is sinds 2003 uit de lucht, maar dat weerhoudt fans er niet van om afleveringen op dvd opnieuw te bekijken of streamingdiensten te vinden die ze aanbieden. Met alles wat bingebaar is, zijn fans ook begonnen met het rangschikken van de koppels in de serie van beste naar slechtste - en dat is precies wat we hier hebben gedaan!

Afgezien van de voortzetting van de serie in stripvorm, evenals de spin-off van de Angel TV-serie, hebben we teruggekeken op de beproevingen, beproevingen, relaties en gebroken harten die de Scooby Gang (ook als een paar daarbuiten).

Misschien is het omdat het tijdperk dat de serie heeft vastgelegd (eind jaren '90 tot begin jaren '00) zo nostalgisch is, of misschien is het omdat, met alle bovennatuurlijke elementen en A+ schrijven, de serie het nog steeds bijna volhoudt, bijna twee decennia later! Misschien zijn we daarom nog steeds geobsedeerd door het rangschikken van de Buffy-paren, van dom tot soulmates.

15 Buffy & Parker kunnen het beste worden vergeten

Buffy-The-Vampire-Slayer-ParkerAbrams
Buffy-The-Vampire-Slayer-ParkerAbrams

Nauwelijks een relatie, maar dit was Buffy's eerste uitstapje naar romantiek op de universiteit - het is gewoon klote dat het met Parker moest zijn, het soort eikel die veel te veel van ons tegenkomen. Zijn neppe "aardige vent" lokte haar naar binnen voordat hij haar opzij gooide. Oh, en het gaf ons "Beer Bad", een van de slechtste afleveringen van de serie.

14 Spike & Harmony waren uit balans

Buffy-The-Vampire-Slayer-harmony-and-spike
Buffy-The-Vampire-Slayer-harmony-and-spike

Spike en Harmony waren behoorlijk hilarisch om te zien, behalve al die keren dat Spike haar zo vreselijk behandelde (wat meestal het geval was)! We hielden een beetje van haar aandringen op eenhoorndecor in zijn vochtige crypte en haar gekke bijnamen voor haar peroxidebeau, maar in geen enkel universum hoorde dit paar ooit bij elkaar.

13 Willow & Kennedy waren de slechtste

Buffy-The-Vampire-Slayer-Kennedy-Willow
Buffy-The-Vampire-Slayer-Kennedy-Willow

Iedereen die na Tara kwam, zou zeker met minachting worden begroet, maar Willow en Kennedy voelden zich zo gedwongen als een paar - er was gewoon geen vonk. Wat hadden deze twee gemeen, behalve dat ze van meisjes hielden? Kennedy's jacht op Willow voelde ongemakkelijk terwijl Willow nog zo kwetsbaar was, en ze was vanaf het begin een onaangenaam personage.

12 Willow & Xander lieten ons ineenkrimpen

buffy-wilg-en-xander-in-the-pack-knuffels
buffy-wilg-en-xander-in-the-pack-knuffels

Willow en Xander waren fantastisch als vrienden, maar maakten ze een koppel? Geen kans. Er was geen chemie tussen deze twee, en aangezien deze koppeling voortkwam uit het bedriegen van zowel Cordelia als Oz, kunnen we nooit aan boord komen. We zijn blij dat deze twee maar een handvol afleveringen duurden.

11 Buffy & Riley waren gewoon saai

Buffy-The-Vampire-Slayer-Riley-Buffy=bed
Buffy-The-Vampire-Slayer-Riley-Buffy=bed

Seizoen 4 was niet zonder teleurstellingen, en Riley Finn was daar zeker een van. Hij was veilig en saai, wat op dat moment goed was voor Buffy, maar toen kon hij haar kracht gewoon niet aan, omdat hij zich daardoor minder voelde. Vampiers zijn bloed laten zuigen om zich de baas te voelen? Harde pass.

10 Faith & Robin waren vurig

Buffy-The-Vampire-Slayer-Faith-Robin
Buffy-The-Vampire-Slayer-Faith-Robin

Deze twee kwamen slechts voor een korte periode samen in seizoen 7, maar er was zeker iets voor het publiek om naar te kijken. Misschien is het omdat beide karakters er zo goed uitzien, of omdat directeur Wood een man was die zijn mannetje kon staan rond Faith, maar we voelden ze een beetje!

9 Xander & Cordelia voelden zich een beetje gedwongen

Buffy-The-Vampire-Slayer-Xander-Cordelia
Buffy-The-Vampire-Slayer-Xander-Cordelia

Sorry voor alle stans die voor deze koppeling hebben geworteld, maar we waren er gewoon niet mee bezig. Cordelia behandelde Xander lange tijd slecht, en het duurde een eeuwigheid voordat ze besefte dat hij een speciaal iemand was. Deze twee zagen er geweldig uit samen, maar we kunnen niet achter een relatie staan die zo lang zo ongelijk voelde.

8 Spike & Drusilla waren allemaal gek

Buffy-The-Vampire-Slayer-Spike-Drusilla
Buffy-The-Vampire-Slayer-Spike-Drusilla

Drusilla was absoluut krankzinnig, maar het v alt niet te ontkennen dat haar relatie met Spike enige inhoud had. Een overblijfsel uit zijn vorige leven, Dru's Victoriaanse nachthemden deden het heel goed met Spike's hele shtick, en deze twee leken om elkaar te geven. Als Spike nooit was gechipt, hadden ze het misschien volgehouden!

7 Willow & Oz kwam tot een natuurlijk einde

Buffy-The-Vampire-Slayer-Willow-Oz
Buffy-The-Vampire-Slayer-Willow-Oz

Oz gaf Willow eindelijk het gevoel dat ze iemand was die het waard was om opgemerkt te worden, en daarom zullen ze altijd behoorlijk hoog scoren. Hij bedroog haar echter ook met een weerwolf (nadat ze hem had bedrogen met Xander), dus deze twee stonden op wankele grond. En hoewel Oz lief was, had hij niet veel persoonlijkheid behalve "coole kerel in een band".

6 Giles & Joyce waren leuk om naar te kijken

Buffy-The-Vampire-Slayer-giles-joyce
Buffy-The-Vampire-Slayer-giles-joyce

Oké, hun beste momenten waren toen ze terugvielen tijdens "Band Candy", maar de vonk die tussen deze twee ontstond, v alt niet te ontkennen! We kunnen absoluut zien dat Joyce en "Ripper" een leuke relatie hebben, vooral omdat Giles in de loop der jaren een vaderfiguur voor Buffy werd. Hun paarnaam zou ook Joyles zijn, wat de beste is!

5 Giles & Jenny waren tragisch

Buffy-The-Vampire-Slayer-Giles-Jenny
Buffy-The-Vampire-Slayer-Giles-Jenny

Door sterren gekruiste geliefden met een duister verleden, Giles en Jenny waren prachtig samen, maar het is het brute einde van hun relatie die deze zo veel pijn doet. Als we zien dat Giles verwacht Jenny te vinden, alleen om haar lijk te ontmoeten nadat Angelus haar heeft vermoord, zijn we twee decennia later nog steeds aan het huilen.

4 Xander en Anya hadden het door het gangpad moeten halen

Buffy-The-Vampire-Slayer-Xander_Proposes_To_Anya
Buffy-The-Vampire-Slayer-Xander_Proposes_To_Anya

Iedereen krijgt koude voeten op hun bruiloft, en Xander had zijn angst moeten herkennen voor wat het was, in plaats van Anya op zo'n meedogenloze manier bij het altaar te dumpen. Daarvoor waren deze twee eigenzinnig en lief en Anya was niet verlegen over haar genegenheid. We zouden alleen willen dat deze twee hun happy end hadden gevonden.

3 Buffy en Angel waren lief samen

Afbeelding
Afbeelding

Sarah Michelle Gellar gelooft misschien dat Buffy en Angel soulmates waren, maar we verschillen van mening. Als haar eerste liefde heeft Angel ongetwijfeld een belangrijke rol gespeeld bij het vormen van haar als persoon. We zijn echter van mening dat Buffy complexer werd naarmate ze ouder werd, en Angel zou niet met haar zijn meegegroeid. Ze waren een zoete eerste romance, maar dat is alles.

2 Buffy & Spike begrepen elkaar

Buffy-The-Vampire-Slayer-Buffy-Spike
Buffy-The-Vampire-Slayer-Buffy-Spike

Ondanks het enige onvergeeflijke geval waarin Spike Buffy aanviel, was het de katalysator om hem op reis te sturen om zijn ziel te vinden, om zichzelf aan haar te bewijzen. Deze twee begrepen de duisternis en intensiteit in elkaar, en hun chemie was van de hitlijsten! Sorry Angel Stans, we zijn voor altijd TeamSpike.

1 Willow & Tara waren baanbrekend

tara-en-wilg-Buffy-The-Vampire-Slayer
tara-en-wilg-Buffy-The-Vampire-Slayer

Op het moment van uitzending was een koppel van hetzelfde geslacht op primetime TV vrij ongehoord, vooral omdat BtVS de seksualiteit van Willow niet uitbuitte. Haar relatie met Tara was organisch en een genot om naar te kijken - deze twee waren perfect voor elkaar! Met veel ups en downs, was het Tara's dood die Dark Willow creëerde, wat laat zien hoe sterk de band tussen deze twee was.

Aanbevolen: