The Oprah Winfrey Show: 15 dingen die achter de schermen plaatsvinden

Inhoudsopgave:

The Oprah Winfrey Show: 15 dingen die achter de schermen plaatsvinden
The Oprah Winfrey Show: 15 dingen die achter de schermen plaatsvinden
Anonim

Oprah Winfrey is misschien wel een van de machtigste vrouwen in Hollywood. Haar talkshow besloeg maar liefst 25 seizoenen, en sommige afleveringen waren zo enorm populair dat ze als belangrijke momenten in de popcultuur in ons geheugen gegrift blijven.

Oprah kwam uit een bescheiden begin en verdiende haar weg naar de top, en veel van haar strijd en oprechte oprechtheid is gecrediteerd als de reden dat ze zo'n diverse, wereldwijde en loyale fans heeft.

Ze is niet per ongeluk zo ver gekomen. Oprah heeft de leiding over haar eigen lot en heeft een strikt beleid met betrekking tot hoe haar organisaties worden geleid en hoe haar merk wordt geportretteerd. Laten we een kijkje nemen achter de schermen van haar talkshow…

Oprah berispt beroemde gasten als ze te laat zijn - Vraag het maar aan Jennifer Hudson

Oprah is niet vergevingsgezind als het gaat om te laat komen, vraag het maar aan Jennifer Lawrence en zij zal dit feit bevestigen. Jennifer was te laat voor de show als gevolg van een zware storm in Texas, maar Oprah kon zich niets aantrekken van de reden, laat is laat! Ze berispte haar en Lawrence geeft toe dat ze toegeeft dat ze te laat kwam om de zaken met de talkshowkoningin glad te strijken.

Oprah vergrendelt en controleert alle off-site shoots, inclusief het huis van Kevin Hart

Oprah rotzooit niet. Toen ze op locatie fotografeerde in het huis van Kevin Hart, had Oprah de touwtjes in handen en nam zijn eigendom over alsof het haar eigendom was. Hart citeerde Oprah als volgt; " Kevin, niemand in of uit het huis. Telefoonlijnen moeten af. Beveiliging moet rond de perimeter gaan." Hij maakte grapjes over de situatie en zei dat hij het gevoel had dat hij die dag toestemming moest vragen om zijn eigen toilet in zijn eigen huis te gebruiken.

Oprah is echt een medelevende ziel die haar best doet om haar personeel te helpen

Als een medewerker op de set van haar show iets nodig heeft, komt Oprah als een moederfiguur te hulp. Degenen die een slechte dag hebben, worden opbeurend en ze neemt de tijd om ervoor te zorgen dat iedereen op haar loonlijst eerlijk wordt behandeld. Klachten worden opgelost door een eerlijk gesprek en ze lijkt echt geïnteresseerd in het creëren van een uitgebreide familie-energie onder degenen die nauw met haar samenwerken.

Oprah instrueert haar personeel om "het publiek te ontwerpen" om ervoor te zorgen dat de camerabeelden perfect zijn

Elk detail is belangrijk voor Oprah Winfrey. Ze heeft een speciaal stel mensen op de loonlijst die 'het publiek ontwerpen' voor haar. Ze zorgen ervoor dat de gasten die het mooist gekleed zijn naar de gemeenschappelijke camera-shot locaties worden verplaatst en dat de knapperds op een plek worden gepositioneerd die maximale belichting garandeert. Oprah laat niets aan het toeval over !

Niets is heilig, ze zal zich niet inhouden als haar gasten ongelijk hebben

Je kunt maar beter niet proberen een vasten op Oprah te maken, want ze zal je eruit roepen. Oprah stra alt zelfvertrouwen en kracht uit en deert haar gevoelens met niemand. Haar beroemde boekenclub omvatte ooit het werk van James Frey's A Million Little Pieces. Toen werd ontdekt dat hij loog over het uitgangspunt dat het boek een weergave van zijn leven was, liet Oprah hem zijn slinkse wegen bekennen, daar in haar show zodat de wereld het kon zien en horen.

Oprah strategiseert en berekent om goede beoordelingen te garanderen

Het duurde niet lang voordat Oprah succesvol en krachtig genoeg was om de grootste sterren in Hollywood te laten zien. Een van de shows met de beste kijkcijfers was het privé-interview dat ze voerde met Michael Jackson. Ze bedacht een strategie en beraamde een plan om hem zover te krijgen dat hij instemde met dit zeldzame interview, en ABC eindigde deze aflevering uiteindelijk als "De 4e best beoordeelde televisie-aflevering aller tijden".

Oprah zong haar eigen themalied, oorspronkelijk geproduceerd door Quincy Jones

Oprah zingt? Is er iets wat ze niet kan? In het interview met Michael Jackson waar we je net over vertelden, onthulde ze dat ze geen talent had als het op zingen aankwam. Later werd echter onthuld dat in haar vroegere dagen haar eerste themalied niemand minder dan Quincy Jones was geproduceerd en op smaak werd gebracht door een gospel-gevoelsnummer dat Oprah zelf zong.

Oprah verwent haar personeel als de camera's uit zijn

Voor velen is werken voor Oprah een droombaan, en geloof ons als we zeggen dat het echt zo is. Naast de overvloed aan vakantiedagen waar haar personeel toegang toe heeft, en de vele voor de hand liggende extraatjes die gepaard gaan met het deel uitmaken van Oprah's inner circle, verwent ze haar personeel echt. Oprah nam ooit iedereen die op haar loonlijst stond mee op een cruise van een week!

Elke werknemer moet een levenslange geheimhoudingsovereenkomst ondertekenen

Het spreekt voor zich dat Oprah een zeer privépersoon is die graag de touwtjes in handen heeft. Ze neemt het heft in eigen handen om ervoor te zorgen dat ze nooit wordt uitgebuit of misbruikt. Alle medewerkers van Harpo moeten een uitgebreid juridisch document ondertekenen, zonder enige speling op de clausules. Al haar medewerkers ondertekenen levenslange geheimhoudingsovereenkomsten om ervoor te zorgen dat haar privéleven en persoonlijke gegevens als zodanig blijven.

Wees voorbereid op live-verrassingen - het is allemaal niet gescript en je weet nooit wat gasten kunnen doen

Deze aflevering van het bankspringen uit 2005 was echt iconisch. Het leerde de wereld dat je nooit weet wat je kunt verwachten achter de schermen van Oprah's show - of wanneer de camera's draaien. Tom Cruise verloor absoluut alle zelfbeheersing en begon zich te gedragen op de meest bizarre manieren die we tot dan toe van de acteur hadden gezien. Hij sprong op Oprah's bank en beschreef wild zijn liefde voor Katie Holmes. Dit was de eerste glimp van een zeer onstabiele man - en was iets dat zelfs Oprah niet kon voorspellen of beheersen.

Oprah tolereert geen tijdverspilling - wees op tijd en wees productief

Oprah struikelde niet alleen over succes, ze heeft het voor zichzelf weten te bereiken door hard te werken en toewijding. Als gevolg hiervan toont ze geen genade achter de schermen, of op de set van haar show. Ze is eerlijk en hardwerkend en verwacht hetzelfde van haar medewerkers. Als iemand zijn taken niet goed uitvoert of blijkt dat hij tijd verspilt en onproductief is, zal Oprah snel ingrijpen om de situatie aan te pakken.

Ballonnen en kauwgom zijn verbannen uit de set

Velen weten dit misschien niet van Oprah, maar ze is doodsbang voor ballonnen en tolereert geen kauwgom. Raad eens? Beiden zijn verbannen uit haar set. Denk er niet eens aan om een ballon mee te nemen voor welk feest dan ook, en, in godsnaam, kauw geen kauwgom, anders krijg je te maken met een erg boze Oprah Winfrey.

Elk publiekslid wordt uitgebreid gezocht

Een van de beroemdste en meest herkenbare gezichten in Hollywood zijn, komt niet zonder een zekere mate van risicobeoordeling en paranoia. Zelfbehoud en een zware eis voor beveiliging worden een noodzaak. Oprah staat erop dat iedereen uitgebreid wordt gefouilleerd voordat ze de set betreden. ABC merkt op: "Naast het zoeken naar gevaarlijke voorwerpen controleerden haar medewerkers fans ook op persoonlijke opnameapparatuur. Er werden geen jassen, mobiele telefoons of camera's binnen toegelaten - om voor de hand liggende redenen!"

Je stem verheffen is ten strengste verboden als je voor Oprah werkt

Oprah is een groot voorstander van respect en positieve energie. Ze verheft haar stem helemaal niet en verwacht dat als ze het kan, alle anderen dezelfde regel kunnen volgen. Een kijkje achter de schermen bij Oprah vanuit het perspectief van fans of medewerkers zal beide onthullen dat ze niemand in haar buurt zal toestaan om hun stem te verheffen.

Paramedici staan altijd stand-by

Laten we eerlijk zijn, Oprah is best spannend! Haar talkshow bracht vaak zeer moeilijke gesprekken aan het licht die verbonden waren met zware emoties. Ze staat er ook om bekend dat ze veel schokwaarde genereert met haar genereuze verrassingen voor het geven van geschenken. Velen zullen geschokt zijn om te horen dat Oprah eist dat een paramedicus altijd aan de achterkant van haar gebouw wordt geparkeerd. Als iemand te gestrest of te opgewonden raakt of om welke reden dan ook medische hulp nodig heeft, is hulp slechts een paar meter verwijderd!

Aanbevolen: