21 Achter de schermen foto's die vreemdere dingen verpesten

Inhoudsopgave:

21 Achter de schermen foto's die vreemdere dingen verpesten
21 Achter de schermen foto's die vreemdere dingen verpesten
Anonim

Er is niets vreemds aan het succes van Stranger Things !

Vanaf de allereerste noten van het themalied van de hitshow wordt het publiek onmiddellijk getransporteerd naar een wereld die hun stoutste verwachtingen overtreft: de fictieve stad Hawkins, Indiana, terug in de sensationele jaren tachtig, een wilde tijd van cassettebandjes en toffe kapsels! Er kon niets mis gaan in het tijdperk van Madonna-geïnspireerde looks en geweldige middagen in het winkelcentrum, toch?

De wereld van Will, Mike, Dustin, El en Lucas is niet altijd een "totaal buisvormig" bestaan. De tweens van Hawkins hebben ook te maken met hun frequente bovennatuurlijke ontmoetingen! Stranger Things en zijn sci-fi spookachtige sfeer hebben zijn fans drie seizoenen lang in de ban gehouden van nostalgie en spanning.

Omdat de show zich afspeelt in de jaren tachtig en hoe goed het het publiek overtuigt dat ze "ondersteboven" zijn met El en Will, moet er veel achter de schermen zijn en moderne bedrog !

21 Vrienden voor altijd

Afbeelding
Afbeelding

Je zou nooit verwachten dat deze twee personages vrolijk naast elkaar op het scherm rondhangen! Billy en Steve hebben twee verbluffend verschillende persoonlijkheden; gevaarlijke kerel Billy zou niet veel zaken hebben met Steve, die door fans liefkozend bekend is geworden als de geliefde babysitter van Hawkins.

Ondanks enkele spannende scènes tussen hun personages, zijn Joe Keery (Steve) en Dacre Montgomery (Billy) maatjes!

20 Mike en Nancy glimlachen allemaal

Afbeelding
Afbeelding

Als je aandacht hebt besteed aan roddels achter de schermen van de set van Stranger Things, heb je misschien het hartverwarmende nieuws gehoord dat Natalia Dyer en Charlie Heaton IRL een relatie hebben, dus geen wonder dat het paar zouden hun glimlach niet kunnen verbergen!

Als je kijkt naar de gebeurtenissen op het scherm van hun personages Jonathan en Nancy in het laatste seizoen, zou hun glimlach de illusie van fictie kunnen vernietigen!

19 Geen griezelige spanning

Afbeelding
Afbeelding

Als je zelfs maar een seconde van Millie Bobby Brown's optreden als Elf "El" Hopper hebt gezien, is het gemakkelijk te zien dat El het tijdens haar korte leven niet gemakkelijk heeft gehad om over de wereld te navigeren.

Veel van El's scènes zijn eng en kunnen voor sommige kijkers ongemakkelijk zijn, dus als we een foto achter de schermen zien van Millie Bobby Brown met een glimlach, voelen we ons beter over onze favoriete krachtige meid!

18 School is uit

Afbeelding
Afbeelding

We weten dat er een wereld bestaat zodra de regisseur "cut" roept en de camera's stoppen met rollen, maar het is nog steeds een beetje vreemd om een camera op de achtergrond van een scène te zien, zoals deze foto van Sadie Sink (Max) en Gaten Matarazzo (Dustin).

De opname stelt ons voor veel vragen, zoals "welk jaar is het eigenlijk?" of "wordt het echte leven beschouwd als het 'ondersteboven?'"

17 Billy is te cool voor school

Afbeelding
Afbeelding

Het tweede seizoen van Stranger Things liet fans kennismaken met een nieuw gezicht van "down under", Dacre Montgomery, die Billy Hardgrove speelt, de broer van het nieuwe meisje Max, en laten we eerlijk zijn, een pestkop voor velen !

Hoewel Billy bekend staat om zijn knappe uiterlijk in badmeesterstijl en nagelbijtende verhaallijnen, is zijn echte tegenhanger Dacre Montgomery veel gemakkelijker in de omgang, zoals blijkt uit zijn relaxte blik.

16 Die Hawkins-kinderen houden ervan om te chillen

Afbeelding
Afbeelding

Er is niets cooler dan foto's te zien van je favoriete acteurs die buiten het scherm rondhangen en erachter te komen dat ze serieuze vrienden zijn in het echte leven!

Nieuwkomer Maya Hawke voegde zich bij de cast voor seizoen drie (misschien herken je haar beroemde acteursouders), en ze lijkt al goed te zijn geacclimatiseerd. Haar personage Robin voegt zich bij de toffe meidenbende van vreemde dames van Stranger Things.

15 Will's Spooky Grin

Afbeelding
Afbeelding

Will Byers' verhaallijn over Stranger Things is net zo sinister als het iconische themalied van de show, en vanaf seizoen drie is het lot van Will niet minder bizar geworden!

Noah Schnapp een pauze zien nemen en zich amuseren met Wills duistere plot, is behoorlijk herbeleven, hè? Noah neer zien komen met zijn vriend Millie Bobby Brown, laat die enge schoten een tijdje rusten.

14 Hilariteit in Hawkins

Afbeelding
Afbeelding

We zijn er inmiddels achter dat de sfeer van Hawkins, Indiana, meestal niet erg vrolijk is, dus het zien van een foto van de cast met een gigantische glimlach is nogal opwindend voor grote fans van Stranger Things!

Wat dacht je van deze throwback-foto van de cast die gelukkig samen rondhangt? Gelukkig hebben de tieners van Hawkins de kans om even uit de zaak van de vermiste Barb te stappen.

13 Joyce Bryers die er vijf neemt

Afbeelding
Afbeelding

Als een fictieve mama een kanshebber zou zijn voor een moeder van het jaar-prijs, zou Joyce Bryers zeker een plekje verdienen! Na een paar zware seizoenen van proberen haar zoon Will te beschermen tegen alle mogelijke gevaren, is Joyce hier die een zeldzame diepe zucht sluipt.

Serieus echter, schermlegende Winona Ryder die cool, kalm en verzameld achter de schermen lijkt, is een drastisch andere scène!

12 Ontmoeting op gangpad vijf

Afbeelding
Afbeelding

Geen wonder dat de cast van Stranger Things zoveel lofbetuigingen heeft ontvangen, dat niets hun focus lijkt te verslechteren tijdens een bijeenkomst achter de schermen!

Hier is een mix van feit versus fictie met de cast die een aanstaande scène repeteert, met een optreden van Natalia Dyer (Nancy)'s rad-threads uit de fantastische jaren 80-mode van de show.

11 'Stranger Things' is naar de honden gegaan

Afbeelding
Afbeelding

Normaal gesproken zou elk dier dat gespot wordt rond een Stranger Things-personage zorgwekkend zijn, maar deze foto achter de schermen van Joe Keery (Steve) en Finn Wolfhard (Mike) die rondhangen met een harige vriend, dient als een welkome opluchting van de vele gemeen uitziende wezens die de hele geschiedenis van de show verwoesten!

Voor het geval dat deze hond misschien uit de buurt van Will moet blijven?

10 Jonathan gluurt naar Nancy

Afbeelding
Afbeelding

Sinds toegewijde fans van Stranger Things de echte romance tussen Charlie Heaton en Natalia Dyer hebben ontdekt, wie kan de schattige foto's weerstaan die het bewijs leveren van de relatie van het notoir privé-paar?

Hoewel hun personages ook op het scherm aan het daten zijn, duurde het even voordat hun romance Hawkins opwarmde. Het duo zien zonder hun outfits uit de jaren 80 is ook een lust voor het oog!

9 Joyce krijgt glamour

Afbeelding
Afbeelding

Elke moeder verdient een kans om op te fleuren, vooral deze moeder, die heel wat slaperige momenten beleeft terwijl ze probeert de bizarre inmenging van het 'ondersteboven' in het leven van haar familie te bestrijden!

Het zien van deze foto achter de schermen van Winona Ryder met een twinkeling in haar ogen zou misschien kunnen dienen als hoop dat Joyce gespaard kan blijven van enkele van de 'vreemde' mama-beerzorgen waarmee ze te maken heeft gehad!

8 hint van technologie

Afbeelding
Afbeelding

Onmiddellijk bij het zien van de laptop op deze foto, worden we eraan herinnerd dat het echt 2019 is en dat we niet in 1985 in de nostalgische gangen van de Starcourt Mall wonen met de Stranger Things-kinderen!

Gelukkig voor Stranger Things-puristen blijft de "geest van '85" hangen in het kapsel van Gaten Matarazzo in deze snapshot achter de schermen.

7 Kiddos van ondersteboven

Afbeelding
Afbeelding

Op basis van deze foto's en anekdotes achter de schermen is duidelijk geworden dat de cast van Stranger Things echt van elkaars gezelschap geniet, maar zouden onze favoriete coole tieners zich vermaken met deze camera-ready hoeken als ze echt waren rondhangen in 1985?

Het is moeilijk te zeggen, maar als de fotografische vaardigheden van Jonathan Bryers in seizoen drie een indicatie zijn, zou deze fotobewuste crew een manier vinden!

6 Achter de schermen Vrede

Afbeelding
Afbeelding

Het is zeldzaam dat wij als fans persoonlijke snapshots van dichtbij te zien krijgen van onze favoriete acteurs, maar de cast van Stranger Things heeft genoeg in petto!

Het hebben van zoveel foto's achter de schermen om uit te kiezen van de cast die enige tijd weg is van hun respectievelijke verhaallijnen, die meestal aan de intense kant zijn, geeft fans een kijkje in hun "ride side up" wereld!

5 El On The DL

Afbeelding
Afbeelding

Er is geen Stranger Things-expert voor nodig om te weten dat El op geen enkele manier een "normie" tiener is. Tiener zijn kan al zwaar genoeg zijn, stel je voor dat je ontdekt dat je magische en bovennatuurlijke krachten hebt om je zorgen over te maken, naast je nieuwe vermogen om verliefd te worden op een jongen?

Het is begrijpelijk dat Millie Bobby Brown misschien "vijf moet nemen" van het waanzinnig drukke plot van haar personage. Wij ook!

4 Billy en het beest

Afbeelding
Afbeelding

Deze foto van Dacre Montgomery heeft veel 'vreemde' elementen als je hem alleen kent via zijn Stranger Things-personage Billy!

Allereerst zal elk bewijs dat Billy Hargrove een lief karakter heeft, zeker alle bekende aspecten of illusies "verpesten" die fans van Stranger Things over de show kunnen hebben, maar het blijkt dat Dacre Montgomery veel redenen heeft om te glimlachen in het echte leven.

3 El op haar cel

Afbeelding
Afbeelding

Deze foto van Millie Bobby Brown zou uit elk tijdperk kunnen komen, te oordelen naar haar neutrale modekeuzes, maar wat zien we in haar hand die duidelijk niet uit de jaren 80 komt? Een mobiele telefoon!

We weten dat El veel magische krachten heeft, waaronder haar vermogen om zichzelf met een intense focus in elke situatie te verplaatsen, de telefoon kan een futuristisch hulpmiddel zijn!

2 Een vreemde ontmoetingsplek

Afbeelding
Afbeelding

Het is zeldzaam om de belangrijkste castleden van Stranger Things op een bepaald moment samen op het scherm te zien, dus deze foto van de cast samen doet ons wensen dat de personages op de een of andere manier de kloof tussen Will's geeky liefde voor Dungeons and Dragons en de liefde van de oudere bemanning om bij het zwembad te hangen en uit te kijken waar Barb zich bevindt.

Aanbevolen: