15 dingen die achter de schermen van Grace en Frankie gebeurden

Inhoudsopgave:

15 dingen die achter de schermen van Grace en Frankie gebeurden
15 dingen die achter de schermen van Grace en Frankie gebeurden
Anonim

Shows als Grace en Frankie komen niet vaak voor. Als ze rondkomen, moeten we vasthouden, bingewatchen en genieten van elke aflevering voor wat elke aflevering waard is! Jane Fonda en Lily Tomlin zijn de sterren van Grace en Frankie en deze twee dames maken de show zoveel leuker en leuker om naar te kijken! Sterker nog, zonder dat Jane Fonda en Lily Tomlin ermee instemden om zich aan te melden om deel te nemen aan de show, zou de serie in de eerste plaats nooit hebben bestaan.

Jane Fonda is dit jaar eigenlijk 82 jaar oud, wat behoorlijk krankzinnig is! Niets lijkt haar te kunnen vertragen. Ze is een bekroonde actrice die zoveel op tafel brengt. Lily Tomlin is een 80-jarige actrice die ook wordt geclassificeerd als een komiek, schrijver, zangeres en producer. Lees verder om interessante feiten achter de schermen te ontdekken over een absoluut geweldige Netflix-show zoals Grace en Frankie.

15 Jane Fonda en Lily Tomlin zijn BFF's in het echte leven

De personages van Grace en Frankie hebben een onmiskenbare band, connectie en vriendschap. Die vriendschap gaat verder dan deze fictieve personages! Jane Fonda en Lily Tomlin zijn in het echte leven eigenlijk beste vrienden. Hoe geweldig is het dat ze de kans hebben om samen zo'n geweldige originele Netflix-serie te filmen?

14 Grace en Frankie waren bijna geschreven om voor elkaar te vallen

De karakters van Grace en Frankie waren bijna geschreven om verliefd op elkaar te worden. De schrijvers van de show hebben besloten om van deze route af te wijken en dat vinden de kijkers prima! De vriendschap tussen deze twee vrouwen is genoeg om te zien hoeveel ze om elkaar geven.

13 Het strandhuis is niet echt in La Jolla… Het is in Malibu

Het strandhuis waar Grace en Frankie in wonen, staat niet echt in de stad La Jolla. Het is eigenlijk in de stad Malibu. In de show verwijzen Grace en Frankie naar het feit dat ze meerdere keren naar het strandhuis van La Jolla verhuizen, maar in werkelijkheid brengen ze hun tijd door met filmen in een huis in de stad Malibu.

12 Sam Elliott heeft kusjes gedeeld met beide leidende dames

In de show Grace and Frankie heeft Sam Elliott een korte relatie met Grace. Ze zijn meer dan eens aanhankelijk! Het is interessant om te ontdekken dat Sam Elliott in 2015 ook Lily Tomlin kuste in de film Grandma. Dat betekent dat hij beide hoofdrolspelers op een of ander moment knuffels heeft geplant.

11 Lily Tomlin keurde de vervangende leraar niet goed die in haar script bashing

In de show maakte het personage van Lily Tomlin, Frankie, een negatieve opmerking over vervangende leraren. In het echte leven heeft Lily Tomlin veel respect voor vervangende leraren en ze voelde zich erg ongemakkelijk bij het uitvoeren van dit deel van haar script. Ze vond het niet leuk dat haar karakter vervangende leraren helemaal niet respecteerde.

10 Marta Kauffman bedacht Grace & Frankie, EN vrienden

Marta Kauffman is de schrijfster die Grace en Frankie bedacht… En zij is ook de schrijfster die de show Friends bedacht! Marta Kauffman heeft duidelijk een briljante geest die totaal ongeëvenaard is. Er zijn niet veel showschrijvers die zo'n geestige en hilarische dialoog kunnen bedenken, maar ze laat het zo moeiteloos lijken.

9 Testpubliek vond Jane Fonda niet zo leuk

Helaas vond het testpubliek het personage dat Jane Fonda speelde niet erg leuk. Ze hadden het gevoel dat Jane Fonda de rol te agressief op zich nam! Gelukkig kon Jane Fonda haar rol behouden, ongeacht de mening van het testpubliek. Naarmate er afleveringen blijven worden uitgezonden, veranderden de meningen en werd haar karakter geliefder.

8 Jane Fonda volgde acteerlessen om Grace perfect te spelen

Jane Fonda eindigde uiteindelijk met acteerlessen om het personage van Grace op een dieper niveau te spelen. Ze wilde het personage zoveel mogelijk recht doen en daarom besloot ze dat het volgen van acteerlessen de slimste manier zou zijn om voor zichzelf te gaan, ook al is ze een doorgewinterde actrice met jarenlange ervaring.

7 Jane Fonda en Lily Tomlin speelden allebei de moeder van Tina Fey in aparte films

Interessant genoeg hebben Jane Fonda en Lily Tomlin beide afzonderlijk de moeders van Tina Fey gespeeld in afzonderlijke films! In het echte leven zijn ze beste vrienden en hebben ze veel verschillende films van elkaar gefilmd, maar het feit dat ze allebei in films zijn opgenomen als de moeder van Tina Fey is super toevallig.

6 Jane Fonda zocht therapie na het filmen van seizoen één van Grace & Frankie

Jane Fonda zocht therapie na het filmen van seizoen één van Grace and Frankie! Ze wist dat ze een gezonde mentaliteit wilde behouden terwijl ze doorging met acteren in haar oudere jaren. Iedereen die ervoor kiest om voor zijn geestelijke gezondheid te zorgen, doet de dingen op de juiste manier!

5 Lily Tomlin vergeleek Sam Waterston met een grote puppy

“Ik had nog nooit met Sam gewerkt”, zei Lily Tomlin. “Hij kwam binnen op de eerste opnamedag en was net een grote puppy. Je kunt absoluut geloven dat hij 40 jaar Frankie's echtgenoot had kunnen zijn, en ze zijn beste vrienden, en Frankie was verliefd op hem en waardeerde haar relatie met hem echt. Maar ze wil dat hij gelukkig is.'

4 Lily Tomlin en Jane Fonda speelden graag personages van hun eigen leeftijd

Volgens Metro Weekly zei Lily Tomlin: "Jane en ik waren erg opgewonden om twee vrouwen van onze leeftijd te kunnen doen. En het was Marta's bedoeling om te laten zien waar ze mee te maken hebben op het gebied van de samenleving, marginalisering en kortingen. Het was geweldig dat de echtgenoten hen voor elkaar in de steek lieten, dus we hebben dat hele homoprobleem."

3 Jane Fonda gaf toe dat ze veel plezier heeft bij het filmen van Grace & Frankie

Jane Fonda gaf toe: "Ik voel me schuldig dat het zo leuk is. Ik heb zoveel plezier dat het moeilijk is om het zelfs maar werk te noemen. Ik hou van Lily [Tomlin]. Ik bewonder haar enorm. Ik ga om elke dag met een genie te werken. Dat is nummer één. Nummer twee, ik vind het heerlijk om op 81-jarige leeftijd een vaste baan te hebben, wat meer is dan ik zelfs maar kan geloven."

2 Lily Tomlin gaf toe dat ze dicht bij het karakter van Frankie staat

Volgens Metro Weekly zei Lily Tomlin: "Ik voel me heel dicht bij Frankie. Ik doe wat van nature voor mij is in de rol. Natuurlijk breng je je ervaring als acteur mee naar de rol en vul je in bepaalde momenten." Alleen natuurlijke acteurs hechten zich aan hun personages.

1 Netflix besloot dat het 7e seizoen het laatste zou zijn

Netflix besloot dat het zevende seizoen van Grace and Frankie het laatste zou zijn. Fans van de show zijn hier erg boos over omdat ze weten dat de show het potentieel heeft om nog vele jaren door te gaan met filmen. Het is jammer dat Netflix heeft besloten de show te annuleren, maar Netflix heeft tal van andere geweldige shows in de weg gestaan, zoals BoJack Horseman bijvoorbeeld.

Aanbevolen: