Hier zijn de beste shows van vandaag op het voedselnetwerk

Inhoudsopgave:

Hier zijn de beste shows van vandaag op het voedselnetwerk
Hier zijn de beste shows van vandaag op het voedselnetwerk
Anonim

Als de meeste kijkers zich reality-televisie voorstellen, denk je aan Keeping Up With The Kardashians of Love Is Blind, maar The Food Network produceerde enkele van de meest gevolgde en lucratieve reality-sterren. The Food Network, opgericht in 1993, is een dochteronderneming van Discovery Networks. Vanaf 2018 zijn meer dan 90 miljoen huishoudens in de Verenigde Staten geabonneerd op The Food Network, dat kantoren in het hele land heeft, waaronder het hoofdkantoor in onder meer New York City, Atlanta, Knoxville, San Francisco en Los Angeles.

Programmering onderscheidt zich tussen 'Food Network in the Kitchen', dat voornamelijk kookmateriaal met betrekking tot onderwijs bevat, en 'Food Network Nighttime', dat entertainment omvat, zoals wedstrijdshows, reizen en andere realityshows. The Food Network heeft de carrières van veteranen Emeril Lagasse, Bobby Flay en Alton Brown. Chef-koks Paula Deen, Rachael Ray en Jamie Oliver hebben kookgerei en andere koopwaar buiten kookboeken uitgebracht.

Lees vandaag verder voor 15 topshows op het voedselnetwerk!

15 Bakking Kings Face-Off in Buddy VS. Duff

De twee koks delen een keuken
De twee koks delen een keuken

Buddy Valastro en Duff Goldman benaderen hun vak met totaal verschillende denkwijzen en met verschillende resultaten. Buddy neigt naar overdreven, kitscherige stijlen, in tegenstelling tot Duff, die vertrouwt op kleinere kunstwerken en handgeschilderde aspecten van elk ontwerp. De serie is bezig aan zijn tweede seizoen en de spanningen lopen hoog op tussen de twee bakkers.

14 Heerlijkheid wacht op diners, drive-ins en duiken

Fieri host de iconische show
Fieri host de iconische show

In 2006 zond Diners, Drive-Ins, And Dives uit wat een eenmalige special moest zijn. Sinds 2007 heeft Guy Fieri door de Verenigde Staten, Canada en andere continenten gereisd en honderden restaurants op de kaart gezet. De show biedt voornamelijk comfortvoedsel, zoals barbecue, gefrituurde producten en ontbijt.

13 Duff Goldman IS The Ace Of Cakes

Goldman omringd door taarten
Goldman omringd door taarten

Alles wat Duff aanraakt, verandert in goud. Ace of Cakes werd in 2006 gelanceerd door de beroemde banketbakker Duff Goldman in zijn bakkerij in B altimore, Charm City Cakes. De serie volgt Goldman en zijn medewerkers door de beproevingen en beproevingen van het runnen van een bedrijf. De show liep tien seizoenen en nu is hij te zien op de meeste "Big Bake" -evenementen.

12 De pioniersvrouw begon een rijk

Drummond op de veranda van haar huis
Drummond op de veranda van haar huis

Ree Drummond is de Pioneer Woman, blogger, bakker en merkenbouwer. In 2011 stapte Drummond voor de camera op The Food Network voor haar kookprogramma The Pioneer Woman. De show toont Drummond in haar element als boer, echtgenote en moeder, en films van haar ranch in Pawhuska, Oklahoma.

11 Kids Baking Championship Hoogtepunten van een aantal vroege talenten

Kinderen vanaf seizoen vier
Kinderen vanaf seizoen vier

Duff Goldman en Valerie Bertinelli organiseren Kids Baking Championship, waarbij acht aspirant-bakkers het tegen elkaar opnemen in uitdagingen voor de hoofdprijs. De serie ging in première in 2015 en is bezig aan zijn achtste seizoen.

10 Creaties Get Wild On Cake Wars

Bennett in de Cake Wars-keuken
Bennett in de Cake Wars-keuken

Jonathan Bennett speelde Aaron Samuels in de tienerhit Mean Girls uit 2004 en presenteert nu de Cake Wars van het Food Network. De realityshow ging in première in 2015 en bevatte een wedstrijd waarbij drie deelnemers bakken voor spraakmakende feesten. De taarten passen bij specifieke thema's, en sommige zijn inderdaad te mooi om op te eten. Terwijl het in 2017 uit de lucht ging, bracht de show verschillende spin-offs voort.

9 Fans Flock To Girl Meets Farm

Ja in haar boerderijkeuken
Ja in haar boerderijkeuken

Girl Meets Farm voelt als een duizendjarig antwoord op The Pioneer Woman. De show ging in première in 2018 en speelt Molly Yeh, auteur van kookboeken en chef-kok, met midwesterse boerderijma altijden met een twist, gebaseerd op haar boerderij aan de grens tussen Minnesota en Noord-Dakota. The Food Network verlengde de serie voor een derde en vierde seizoen.

8 Parkeer op de bank voor de geweldige foodtruckrace

Florence voor de concurrerende vrachtwagens
Florence voor de concurrerende vrachtwagens

Tyler Florence organiseert de zomerse kookshow, The Great Food Truck Race. The Food Network kondigde in februari 2020 een twaalfde seizoen aan, ‘The Gold Coast’. Een reeks van zes tot negen vrachtwagens strijden in uitdagingen, gaan obstakels tegen en reizen door de Verenigde Staten om de hoofdprijs te winnen.

7 Chopped krijgt lovende kritieken

De gastheren komen samen voor een seizoenspromo-opname
De gastheren komen samen voor een seizoenspromo-opname

Chopped staat erom bekend chef-koks mee te nemen naar culinaire hotspots. In de spelshow nemen vier chef-koks het tegen elkaar op voor de kans om 10.000 dollar te verdienen. De serie ging in première in 2006 en heeft meer dan 500 afleveringen uitgezonden.

6 Ma altijden van 30 minuten zorgen voor geweldige dinerinspiratie

Ray host de populaire show
Ray host de populaire show

Rachael Ray bouwde een imperium op als beroemde kok, ondernemer, auteur en lifestyle-goeroe. Haar show, 30 Minute Meals, is bijna twee decennia in de lucht nadat het in 2001 in première ging. Elke aflevering bereidt Ray op de klok een driegangenmenu. Het eten varieert van klassiek thuiscomfort tot haute-cuisine, en de show is in zijn 29e seizoen.

5 Slechtste koks in Amerika hebben een ander soort wow-factor

Juryleden in promo shots
Juryleden in promo shots

De serie ging in première in 2010 en is bezig aan zijn 18e seizoen, The Worst Chef In America. Het publiek gedijt bij het drama van het kijken naar teams van amateurkoks die worden begeleid door een professionele kok en de chaos die ontstaat bij het ontwikkelen van nieuwe kooktechnieken.

4 De Barefoot Contessa Barrels Op

De gastheer maakt pasta
De gastheer maakt pasta

The Barefoot Contessa is momenteel de oudste show op The Food Network. De kook- en woningverbeteringsshow ging in première in 2002, gepresenteerd door Ina Garten, genoemd naar een van haar meest succesvolle kookboeken.

3 Het Holiday Baking Championship heeft grote belangen

Nancy Fuller, Duff Goldman en Lorraine Pascal poseren
Nancy Fuller, Duff Goldman en Lorraine Pascal poseren

Het samenbrengen van drie vooraanstaande bakkers als jury en om deelnemers te begeleiden die strijden in vakantiethema-uitdagingen. Holiday Baking Championship bestaat uit twee rondes in elke aflevering, waarin bakkers strijden om de titel van Holiday Baking Champion en $ 50.000.

2 The Kitchen Kills In Ratings

Food Network show The Kitchen still
Food Network show The Kitchen still

The Kitchen is een talkshow met kookthema en eten die in première ging in 2014. De show is in zijn vierentwintigste seizoen, dat in februari 2020 in première ging en wordt gepresenteerd door beroemde chef-koks Sunny Anderson en Jeff Mauro.

1 Het Spring Baking Championship is er weer

De drie gastheren in seizoen vier
De drie gastheren in seizoen vier

Nancy Fuller, Duff Goldman en Lorraine Pascale zijn een letterlijk bak-droomteam. Het zesde seizoen van de Amerikaanse televisieserie Spring Baking Championship ging in première in april 2020 en had een vergelijkbaar wedstrijdformaat met twee uitdagingen als Holiday Baking Championship. Clinton Kelly van What Not To Wear nam de rol van gastheer op zich.

Aanbevolen: