Hier is waarom 'Killing Eve' een van de beste shows van de afgelopen jaren is

Inhoudsopgave:

Hier is waarom 'Killing Eve' een van de beste shows van de afgelopen jaren is
Hier is waarom 'Killing Eve' een van de beste shows van de afgelopen jaren is
Anonim

Killing Eve is een wilde en levendige blik op een gestoorde maar vreemd sympathieke psychotische huurmoordenaar en de MI5-medewerker, die haar opsporen en voor de rechter brengen. Dit is echter geen gewoon kat-en-muisverhaal en biedt onderweg een explosie van wendingen.

De hitshow, geproduceerd door BBC America, schittert met Sandra Oh van Grey's Anatomy en Jodie Comer die de twee hoofdrolspelers van de show speelt. Het is een show die wordt geprezen voor het verleggen van grenzen en het buigen van genres en blijft seizoen na seizoen indruk maken op kijkers. Als er één show is die je nu moet bingewatchen, dan is het deze wel.

Het verslavende uitgangspunt van de show en het verhaal tot nu toe

Het stralende element van Killing Eve is dat het meerdere genres combineert, het ene moment huil je van het lachen, het andere moment huil je en schreeuw je naar je scherm. Het is een verslavend plot waar je vanaf de eerste aflevering verslaafd aan raakt.

Zoals de titel al doet vermoeden, ligt de focus van de show op Eve Polastri (Sandra Oh) en haar zoektocht om de ondoorgrondelijke huurmoordenaar Villanelle op te sporen. Een beruchte Russische huurmoordenaar die enorme aantallen belangrijke figuren over de hele wereld op vaak gruwelijke manieren heeft vermoord.

Tijdens dit spannende kat-en-muisspel ontmoeten de twee elkaar uiteindelijk en ontwikkelen ze een wederzijdse obsessie met elkaar, die opwindend en ongelooflijk meeslepend wordt naarmate de afleveringen vordert.

Deze obsessie veroorzaakt enorme wrijving in hun beide levens die uiteindelijk de relaties tussen andere mensen in hun leven beïnvloedt en er vaak toe leidt dat ze de motieven van de twee in twijfel trekken. Dit voegt een extra laag intriges en drama toe aan de show die het nog onweerstaanbaarder maakt.

De verwrongen maar meeslepende relatie die zich ontwikkelt tussen Villanelle en Eve heeft kijkers op het puntje van hun stoel gehad en is misschien wel de ster van de show. Het heeft geleid tot eindeloze fanart gewijd aan het onrustige paar.

Veel populaire tv-programma's hebben een geweldig seizoen 1, maar verdwijnen snel in seizoen 2 en voldoen niet aan de hype die door seizoen 1 is gegenereerd. Dat is een andere schitterende genade van de show is dat het na seizoen 1 niet is afgenomen.

Seizoen 2 en 3 blijven dezelfde hoeveelheid spanning en intriges genereren als seizoen 1 en het momentum vertoont geen tekenen van stoppen.

De ongelooflijke uitvoeringen van Sandra Oh en Jodie Comer

Een ding dat veel critici en kijkers waarderen bij het evalueren van Killing Eve zijn de ongelooflijke prestaties van de twee hoofdrolspeelsters Sandra Oh en Jodie Comer.

Hun opwindende uitvoeringen zijn de belangrijkste reden waarom de show zo verslavend is, je kunt hun chemie echt op het scherm voelen.

Iedereen die de Golden Globes de afgelopen jaren heeft gevolgd, zal zich al bewust zijn van de reeks Golden Globes waarvoor de show is genomineerd, waaronder die voor beste actrice in een drama-tv-serie voor zowel Sandra Oh als Jodie Comer en Beste Drama TV Series.

Het bleek dat Sandra Oh de prijs voor Beste Actrice in een Drama TV-serie in 2019 won en Jodie Comer won een Primetime Emmy Award voor Outstanding Lead Actress in een dramaserie voor haar optreden in seizoen 2 van Killing Eve.

Dit laat zien hoe krachtig het acteertalent van beide actrices is.

Seizoen 3 blijft het drama brengen

Seizoen 3 wordt momenteel uitgezonden op BBC America en AMC, en de finale van seizoen 3 zal deze zondag om 9/8c verschijnen op BBC America.

De trailer verlaten en waar de voorlaatste aflevering eindigde, lijkt een zeer explosieve seizoensfinale te worden voor Villanelle en Eve.

De sneak preview laat zien hoe Villanelle een medemoordenaar irriteert op haar typische ondeugende manier, en onthult heel weinig over wat er in de trein gaat gebeuren. Als de vorige seizoenen van Killing Eve echter iets te bieden hebben, wordt het ongetwijfeld een spannende rit van epische proporties.

De sneak preview toont ook de huurmoordenaar die Villanelle in de vorige afleveringen volgde, maar onthult weinig informatie over haar mysterieuze karakter, wat het nog intrigerender maakt. Betekent het verschijnen van deze nieuwe huurmoordenaar in Schotland het einde van Villanelle? Of zal Eve haar uit een lastige situatie helpen?

Wij kunnen niet wachten om zondag te vinden.

Aanbevolen: