Hoeveel verdienen realitysterren? Het gemiddelde loon per aflevering voor de beste shows van vandaag

Inhoudsopgave:

Hoeveel verdienen realitysterren? Het gemiddelde loon per aflevering voor de beste shows van vandaag
Hoeveel verdienen realitysterren? Het gemiddelde loon per aflevering voor de beste shows van vandaag
Anonim

Reality-tv-programma's zijn een schuldig genoegen waar velen van genieten. Van 90 dagen verloofde tot The Bachelor, deze shows zullen gegarandeerd entertainen… en ervoor zorgen dat je meer wilt! Niet alle realityshows zijn echter gelijk in termen van beloning voor deelnemers. Er is bijvoorbeeld geen financieel gewin voor deelnemers aan The Bachelor, maar sommigen die aan andere shows hebben deelgenomen, zijn zeer rijk geworden door hun tv-optredens.

Het lijdt geen twijfel dat degenen die erin slagen terugkerende optredens in realityshows te scoren, mogelijk een behoorlijk stuk verandering kunnen aanbrengen … en nog wat. Terwijl de deelnemers aan RuPaul's Drag Race amper een handjevol dollars verdienen, lachen sommige 'Real Housewives'-castleden de hele weg naar de bank.

Hoe je het ook bekijkt, de deelnemers en casts van realityshows halen er iets uit… geld of roem.

13 Deelnemers aan RuPaul's Drag Race verdienen $ 400 per aflevering

Ru Paul draagt een metallic glanzende jurk
Ru Paul draagt een metallic glanzende jurk

Felle koninginnen op RuPaul's Drag Race zijn een klasse apart, en deel uitmaken van de show heeft voor sommigen deuren geopend door ze in de rij te zetten voor nieuwe kansen om een serieuze bank te maken! De deelnemers aan RuPaul's Drag Race ontvangen elk $ 400 per aflevering, en de winnaar loopt weg met de hoofdprijs van $ 100.000.

12 Big Brother-huisgasten krijgen een wekelijkse toelage van $ 1.000 elk

Big-Brother-Host-and-House-Guests staan op een podium
Big-Brother-Host-and-House-Guests staan op een podium

Heb je je ooit afgevraagd of de huisgasten van Big Brother een andere financiële vergoeding krijgen dan de hoofdprijs? Nou, Big Brother-deelnemers krijgen een wekelijkse toelage van $ 1000, wat niet al te armoedig is. Betaald worden om te chillen klinkt als een mooie deal, en hoe langer ze blijven, hoe meer geld ze verdienen. De winnaar krijgt de prijs van $ 500.000, terwijl de tweede runner-up weggaat met $ 50.000.

11 90 dagen verloofde castleden verdienen tussen $1000 en $1,500 per aflevering

De cast van 90 Day Fiance zittend op een bank
De cast van 90 Day Fiance zittend op een bank

Ondanks dat het een van de meest gewaardeerde reality-tv-shows is, zijn de salarissen van 90 dagen verloofde voor castleden verrassend laag. De Amerikaanse castleden ontvangen tussen $1000- $1500, terwijl hun niet-Amerikaanse significante anderen helemaal niet betaald worden. Hetzelfde geldt voor de ondersteunende cast.

Volgens Reality Blurb krijgen castleden elk $ 2500 om alles te filmen. 90 Day Fiancé: Before The 90 Days castleden krijgen $ 500- $ 1000 per aflevering.

10 De cast onder het dek kan overal verdienen van $ 5.000 tot $ 25.000 per maand, afhankelijk van hun aanduiding

De Below The Deck cast in hun rode en kaki tan uniformen
De Below The Deck cast in hun rode en kaki tan uniformen

Er zijn tal van voordelen verbonden aan het werken op een luxe jacht - in sommige gevallen kan men alleen al aan fooien tot $ 5000 per week verdienen. Volgens The List "kan een ervaren kapitein tot $ 25.000 per maand verdienen", afhankelijk van de grootte van het jacht. "Een chef-stoofpot tot $ 10.000 per maand, een bootsman tot $ 6.000 per maand, deckhands tot $ 5.000 per maand, stoofschotels tot $ 6. 500 per maand en een chef-kok tot $ 11. 000 per maand."

9 Jax Taylor is de best betaalde ster van Vanderpump Rules, met een cheque van $ 25.000 per aflevering

Jax Taylor gekleed in gekleed met zijn handen in zijn zakken
Jax Taylor gekleed in gekleed met zijn handen in zijn zakken

De cast van Vanderpump Rules is intrigerend en zit vol drama; ze zijn beroemdheden in hun eigen recht. De cast van Vanderpump Rules heeft verschillende salarissen, zoals de meeste leden van de realityshow. Scheana Shay krijgt het laagste loon, $ 10.000 per aflevering. Jax Taylor is het best betaalde castlid, met een salaris van $ 25.000 per aflevering.

8 De deelnemers aan Dancing With The Stars kunnen ongeveer $ 10.000- $ 50.000 per week verdienen

Sean Spicer en Lindsay Arnold dansen
Sean Spicer en Lindsay Arnold dansen

Dancing With The Stars beta alt zijn deelnemers $ 125.000 alleen al voor het aanmelden om deel te nemen aan de hitshow. Vanaf dat moment wordt het alleen maar beter, volgens Gawker verdienen de sterren: "$ 10.000 elk voor de volgende twee afleveringen, $ 20.000 voor elk van de twee afleveringen daarna, $ 30, 000 elk voor de twee volgende afleveringen en $ 50, 000 voor het verschijnen in de laatste twee afleveringen van het seizoen."

7 De bachelorleads kunnen ongeveer $ 75.000 tot $ 100.000 per seizoen binnenhalen, waarover wordt onderhandeld

Peter Weber met een enkele rode roos - The Bachelor
Peter Weber met een enkele rode roos - The Bachelor

De deelnemers aan The Bachelor worden niet betaald om in de show te verschijnen - er is zelfs gemeld dat sommigen duizenden van hun eigen dollars uitgeven aan jurken. De voorsprong krijgt echter een indrukwekkende uitbetaling.

Volgens Men's He alth ha alt 'The Bachelor' een coole $ 100.000 binnen voor een seizoen, en over dat bedrag moet worden onderhandeld. Sean Lowe zou minder dan 100k hebben verdiend. Hij verdiende naar verluidt tussen de $ 75.000- $ 90.000 voor zijn seizoen.

6 Voor het laatste seizoen van Jersey Shore verdiende de cast meer dan $ 150.000 per aflevering

De Jersey Shore Cast bij elkaar gedoken
De Jersey Shore Cast bij elkaar gedoken

In 2009, toen Jersey Shore in première ging, kregen de onbekende realitysterren het equivalent van 200 dollar aan cadeaubonnen per week! Tegen het derde seizoen was de show een enorme hit en verdienden de castleden elk $ 30.000 per aflevering. Voor het laatste seizoen verdiende een meerderheid van de cast naar verluidt maar liefst $ 150.000 per stuk.

5 KUWTK-sterren verdienen gemiddeld $ 930, 000 per aflevering

De Kardashian- Jenner-vrouwen gekleed in het wit
De Kardashian- Jenner-vrouwen gekleed in het wit

De realitysterren die iedereen graag haat! Houd van ze of haat ze, het v alt niet te ontkennen dat de Kardashian's supersterren zijn en hun merk hebben veranderd in een imperium van meerdere miljoenen dollars. Keeping Up With The Kardashians draait al 18 seizoenen en de castsalarissen zijn in de loop der jaren gestegen. Kim en de bende verdienen naar verluidt elk gemiddeld $ 930.000 per aflevering.

4 De echte huisvrouwen verdienen gemiddeld $ 500, 000 - $ 2,7 miljoen per seizoen

Nene Leakes draagt een zwarte jurk met haar handen op haar middel
Nene Leakes draagt een zwarte jurk met haar handen op haar middel

Het v alt niet te ontkennen dat The Real Housewives schijnbaar glamoureuze levens leiden. Flinke salarissen van Bravo, in combinatie met al hun andere ondernemingen, zorgen ervoor dat deze brutale dames het waarmaken. De laagstbetaalde huisvrouw is Ramona Singer, met een salaris van $ 500.000 per seizoen. Nene Leakes ha alt maar liefst $ 2,75 miljoen per seizoen binnen, waarmee ze de best betaalde huisvrouw is.

3 Survivor Seizoen 40 Winnaar, Tony Vlachos, liep weg met $2 miljoen

Tony Vlachos draagt een grijze tanktop
Tony Vlachos draagt een grijze tanktop

Survivor seizoen 40 was anders dan elk ander seizoen, Tony Vlachos, de winnaar van het seizoen, liep weg met een geldprijs van $ 2 miljoen, terwijl de winnaars van voorgaande seizoenen streden om $ 1 miljoen.

Wat Survivor uniek maakt, is dat er andere prijzen te winnen zijn door de spelers - de winnaar van de tweede plaats krijgt $ 100.000 en elke speler die een voet op het eiland zet en het reüniestadium betreedt, loopt naar verluidt weg met $35.000.

2 De stemcoaches zijn niet al te armoedig, met salarissen variërend van $ 2 miljoen tot $ 17 miljoen

De stemcoaches poseren voor een foto
De stemcoaches poseren voor een foto

Hoewel sommigen beweren dat The Voice niet zoveel sterren heeft voortgebracht als American Idol, is het nog steeds alom geliefd. Weet je wie de hele weg naar de bank lacht? The Voice coacht, want het optreden beta alt goed. Dat is niet verwonderlijk, aangezien deze coaches al megasterren zijn.

CeeLo Green was naar verluidt de laagstbetaalde coach, met een salaris van $ 2 miljoen per seizoen, terwijl Christina Aguilera het meeste geld kreeg - $ 17 miljoen per seizoen.

1 Simon Cowell was de best betaalde rechter in de geschiedenis van American Idol, met een salaris van $36 miljoen per seizoen

Simon Cowell houdt een vinger voor zijn mond
Simon Cowell houdt een vinger voor zijn mond

Net als de coaches van The Voice, zijn American Idol-juryleden vaak zeer getalenteerde artiesten die al tonnen geld hebben. Wanneer er zoveel sterrenkracht is als op American Idol, kun je verwachten dat de salarissen exorbitant zijn. Neem bijvoorbeeld Simon Cowell - hij is de best betaalde rechter in de geschiedenis van American Idol, met een salaris van $ 36 miljoen per seizoen.

Aanbevolen: