Hier is waarom Kunal Nayyar het vandaag moeilijk heeft om met zijn 'Big Bang Theory'-co-sterren te praten

Inhoudsopgave:

Hier is waarom Kunal Nayyar het vandaag moeilijk heeft om met zijn 'Big Bang Theory'-co-sterren te praten
Hier is waarom Kunal Nayyar het vandaag moeilijk heeft om met zijn 'Big Bang Theory'-co-sterren te praten
Anonim

Waren fans klaar om het einde van 'Big Bang Theory' te zien? Dat staat ter discussie, we weten dat Kalye Cuoco er nog niet klaar voor was, maar desalniettemin is de cast doorgegaan met geweldige dingen, zoals Kunal Nayyar. Hij zal echter voor altijd herinnerd worden voor zijn rol als Raj in 'Big Bang'.

Afscheid nemen was niet makkelijk voor de acteur en ook op creatief vlak zou hij willen dat het anders was gelopen. Desalniettemin onthulde hij, gezien al die emotie, dat praten met de rest van de cast vandaag de dag nog steeds moeilijk is. Laten we eens kijken wat hij te zeggen had.

Waarom vindt Kunal Nayyar het moeilijk om een praatje te maken met de rest van de cast van 'The Big Bang Theory'?

In het begin had zelfs de cast zelf niet kunnen voorspellen wat de show zou gaan worden. Het begon op CBS in 2007 en zou tot 2019 meer dan tien jaar duren. In werkelijkheid had de show langer dan 12 seizoenen kunnen duren, maar een deel van de cast, met name Jim Parsons, had besloten dat het tijd was om af te ronden.

Jim Parsons besloot dat het tijd was om de show in de zomer te beëindigen nadat seizoen 11 was afgelopen.

De beslissing was niet gemakkelijk te verteren voor de cast, vooral niet voor mensen als Kunal Nayyar. Hij sprak over zijn laatste dag in de show naast People en zoals verwacht was het niet gemakkelijk om er doorheen te komen.

De laatste scène die we opnamen, voegden ze een grap toe, en ik zei het en ik dacht dat ik er nog een kans voor zou krijgen omdat we de meeste takes twee keer opnemen. Maar nee, ik snapte het en ze zeiden: ' Goed, verder gaan.” En dat waren de laatste woorden die ik zou zeggen als mijn personage.”

"Terwijl ik naar mijn trailer liep, realiseerde ik me bij elke stap dat dit de laatste woorden waren die ik ooit zou zeggen toen Raj echt begon te zinken," zei hij. "Ik huilde. Ik heb veel gehuild.”

Tegenwoordig zou Nayyar, terugdenkend aan zijn tijd in de sitcom, toegeven dat het nog steeds niet gemakkelijk is, vooral niet als hij met zijn medesterren praat.

Kunal Nayyar onthulde dat de gesprekken meestal een bepaalde toon volgen

Kunal Nayyar verscheen op 'The Kelly Clarkson Show', naast de vervangende presentator voor die dag, Derek Hough.

Het was tijdens het interview dat Kunal een verrassend stukje informatie deelde. Hough zou zijn gast vragen: "Heb je het gemist om daar deel van uit te maken?"

Nayyar zou zeggen: "Het is zo moeilijk om onder woorden te brengen. Dat was mijn hele leven gedurende bijna 13 jaar. Langzaam begin ik te verwerken wat het was."

"Zelfs als ik met de castmates praat, is het moeilijk om over koetjes en kalfjes te praten. Er is zoveel gebeurd, elke keer dat we elkaar zien, moeten we bijna huilen omdat we niet weten hoe we die emotie moeten uiten."

Kaley Cuoco zou ook onthullen dat ze regelmatig contact heeft met de rest van de cast van 'The Big Bang Theory'.

Fans waren niet alleen dol op de reacties, maar ze hadden niets dan goede dingen te zeggen over het interview, vooral gezien hoe echte Kunal overkomt als.

"Ik vind het geweldig hoe hij nooit een nep-Amerikaans accent opzet. Hij is de meest oprechte Indiase man die in de VS woont, en hij doet geen extra moeite, hij is alsof je me begrijpt als je wilt, ik ik ga zo praten."

"Ik hou van dit interview met Kunal! Wat een geweldige, goede, geweldige, goedhartige man."

Een geweldig interview dat laat zien hoe emotioneel hij zich voelde tijdens zijn tijd in de populaire sitcom.

Kunal Nayyar was niet klaar voor het einde van 'The Big Bang Theory'

Op persoonlijk vlak was Nayyar nog niet klaar om afscheid te nemen. Echter, gezien de lange levensduur van de show, realiseerde hij zich dat het tijd was. Desalniettemin maakte het de beslissing er niet makkelijker op.

"Ja, weet je, ik zeg vaak voor mij persoonlijk dat het beëindigen van Big Bang was alsof je het uitmaakte met de liefde van je leven, terwijl je weet dat er niets aan de hand is, maar het is gewoon tijd. Dat is echt hoe het voelde alsof je het wist. Ik ben nog steeds aan het verwerken hoe die hele reis was. 279 afleveringen weet je, ik ben opgegroeid met die show."

Zoals hij verder zou onthullen over Ellen, had hij zoveel gemengde gevoelens in zijn hart en ziel tijdens de finale.

"Ik denk niet dat er ooit een woord in welke taal dan ook is geschreven dat kan beschrijven wat ik voel," zei hij. “Ik voel het allemaal. Ik voel me verdrietig. Ik voel me opgewonden. Ik voel me moe. Ik heb het uitgeschreeuwd, ik heb uitgelachen, het is alles.”

Zoals hij besprak in de show 'The Kelly Clarkson', zijn die emoties er vandaag de dag nog steeds.

Aanbevolen: