Hier is hoe deze 15 Vampire Diaries-momenten hadden moeten gebeuren

Inhoudsopgave:

Hier is hoe deze 15 Vampire Diaries-momenten hadden moeten gebeuren
Hier is hoe deze 15 Vampire Diaries-momenten hadden moeten gebeuren
Anonim

Er zijn tal van geweldige tv's om naar te kijken voor mensen die graag naar shows kijken die super intens zijn. The Vampire Diaries is een van de meest intense tv-shows van deze generatie. Het is vergeleken met shows als G ossip Girl, Riverdale en Pretty Little Liars.

The Vampire Diaries was al afgelopen, maar fans kijken nog steeds terug op de show en stellen zich voor hoe het had kunnen aflopen als TVD een beetje anders was geschreven. Er zijn liefdesverhalen waarvan fans zouden willen dat ze in de show waren geschreven en er zijn offers waarvan fans denken dat ze tussen veel van de vampier- en menselijke karakters hadden kunnen worden gemaakt! Blijf lezen om erachter te komen hoe bepaalde Vampire Diaries-momenten hadden moeten gebeuren.

15 Elena had voor Damon moeten vallen na hun eerste dans

Nina Dobrev en Ian Somerhalder
Nina Dobrev en Ian Somerhalder

Elena Gilbert en Damon Salvatore hadden voor elkaar moeten vallen na hun eerste dans. De allereerste dans die ze samen deelden was heel romantisch, sentimenteel en ongelooflijk. Het had een totaal en compleet moment moeten zijn voor de twee van hen. Dit zou een ideaal moment zijn geweest voor Elena om voor Damon te vallen.

14 Elena had wakker moeten worden uit haar diepe slaap

elena diepe slaap
elena diepe slaap

Elena Gilbert, gespeeld door Nina Dobrev, had absoluut uit haar diepe slaap moeten ontwaken. Het was frustrerend voor kijkers overal dat ze niet wakker werd uit haar diepe slaap. Als ze uit een diepe slaap was ontwaakt, zou het hele traject van het verhaal op een betere en positievere manier zijn veranderd. Fans zouden het op prijs hebben gesteld dat te zien.

13 Caroline en Damon hadden met elkaar moeten daten

Caroline en Damon
Caroline en Damon

Iedereen wilde Caroline Forbes en Damon Salvatore op een of ander moment in de show een romantische affaire met elkaar zien beginnen. Er waren genoeg seizoenen in de show om een relatie tussen Caroline en Damon kort te laten bestaan… Al was het maar voor even! Er zijn genoeg andere mannen waar Caroline mee had kunnen daten in plaats van Stefan!

12 Damon en Bonnie's dood had permanent moeten zijn

Damon en Bonnie
Damon en Bonnie

De dood van Damon en Bonnie had permanent moeten zijn, volgens sommige fans van The Vampire Diaries. Toen ze stierven, leek het alsof ze voor altijd weg zouden zijn, maar in werkelijkheid waren hun personages in staat om terug te komen. Hun dood was niet permanent, maar sommige fans denken dat ze dat wel hadden moeten zijn.

11 De tweeling van Caroline en Alaric had iedereen moeten kunnen genezen

josie en lizzie
josie en lizzie

De tweeling van Caroline en Alaric had iedereen moeten kunnen genezen! Het zou zo logisch zijn geweest als Josie S altzman en Lizzie S altzman uiteindelijk werden geboren om iedereen te genezen als hun enige doel van het leven in Mystic Falls. Het zou hun geboorten en leven zoveel betekenisvoller en puurder hebben gemaakt

10 Elena had zich kort moeten gedragen als Damon na het verlies van Stefan

elena gilbert
elena gilbert

Het zou een interessante wending zijn geweest als Elena zich kort als Damon was gaan gedragen nadat ze Stefan verloor. Elena zien met een 'slechte meid'-houding, zoals Damon zichzelf naar buiten bracht, zou heel intrigerend zijn geweest om te zien. Het is logisch dat mensen zich gedragen als ze iemand verliezen van wie ze houden.

9 The Vampire Cure had Damon opgedrongen moeten worden door Stefan of Elena

Damon Salvatore
Damon Salvatore

Fans van The Vampire Diaries zijn van mening dat de vampierbehandeling door Stefan of Elena aan Damon had moeten worden opgedrongen. Of Stefan het forceerde of Elena het forceerde, het zou niet echt een verschil maken. Zolang iemand Damon dwong om te genezen van zijn vampierziekte!

8 Elena had moeten eindigen met Matt Donovan

elena gilbert en mat donovan
elena gilbert en mat donovan

Als Elena bij Matt Donovan was terechtgekomen, zou het een geweldig einde van de show zijn geweest. Het zou heel romantisch zijn geweest om Elena gelukkig te zien met Matt Donovan, omdat hij in zijn hart altijd diepe en hartstochtelijke zorg voor haar leek te hebben. Het is belangrijk dat mensen bij de persoon zijn die het meest van hen houdt.

7 Damon en Stefan hadden zichzelf uiteindelijk moeten opofferen

Damon en Stefan
Damon en Stefan

Damon en Stefan hadden waarschijnlijk uiteindelijk degenen moeten zijn die zichzelf opofferden. Dat is niet hoe de dingen gingen in The Vampire Diaries, maar het zou een zeer intrigerende route zijn geweest voor het verhaal als Damon en Stefan ervoor hadden gekozen zichzelf op te offeren tegen de tijd dat de show tot zijn uiteindelijke conclusie kwam.

6 Wat als Damon verantwoordelijk was geweest voor de dood van Elena's ouders?

Damon en elena
Damon en elena

Sommige fans van The Vampire Diaries vragen zich af of Damon de vampier was die verantwoordelijk was voor de dood van Elena's ouders of niet. Als dat in de show was geschreven, zou het lagen en lagen van intensiteit en drama hebben toegevoegd. Kijkers van de show krijgen hier nooit antwoord op. Het is een interessante gedachte om aan te nemen.

5 Stefan en Katherine hadden samen moeten eindigen

Stefan en Katherine
Stefan en Katherine

Zou het niet geweldig zijn geweest als Stefan en Katherine samen waren beland? Het zou een zeer interessante televisie hebben opgeleverd! Katherine was Elena's dubbelganger, maar dat betekende niet dat ze niet het vermogen had om verliefd te worden op een andere vampier. Als ze verliefd zou worden op een vampier, zou het Stefan moeten zijn!

4 Klaus bleek een moderne Vincent van Gogh te zijn

Klaus
Klaus

Wat als Klaus een moderne Vincent van Gogh bleek te zijn? Wat als Vincent van Gogh in de jaren 1800 in een vampier werd veranderd terwijl hij nog leefde? Wat als hij het had overleefd en zo lang had geleefd dat hij in de loop der jaren zijn naam had veranderd en uiteindelijk Klaus zou gaan heten?

3 Bonnie en Damon hadden een affaire moeten hebben

Bonnie en Damon
Bonnie en Damon

Bonnie en Damon hadden helemaal een affaire moeten hebben. Het feit dat ze dat niet deden, is super saai en vervelend. Ze groeien naar elkaar toe tijdens seizoen zes van de show, maar ze raken op geen enkel moment echt romantisch met elkaar bezig. Fans hadden graag gezien dat ze op een gegeven moment zouden aansluiten.

2 Kai Parker had een goede kerel moeten zijn, niet een slechterik

Kai Parker
Kai Parker

Kai had een goede kerel moeten zijn… Geen slechte kerel! Kai Parker was een personage met magische krachten. Hij werd geclassificeerd als een tovenaar en bleef de belangrijkste antagonist gedurende het zesde seizoen van The Vampire Diaries. Kai had in The Vampire Diaries als protagonist geschreven moeten worden, in plaats van als antagonist.

1 Iedereen had uiteindelijk in Bonnie's geestenwereld moeten belanden

Bonnie's geestenwereld
Bonnie's geestenwereld

Iedereen had uiteindelijk in Bonnie's geestenwereld moeten belanden! Dat is een einde dat over de hele linie logisch zou zijn geweest. Bonnie Bennett was altijd een zeer krachtige heks en ze was altijd een goede, echte en loyale vriendin van Elena Gilbert. Fans vinden dat iedereen in haar geestenwereld had moeten belanden.

Aanbevolen: