Deze geannuleerde afleveringen van 'Spider-Man: The Animated Series' hadden op tv moeten komen

Inhoudsopgave:

Deze geannuleerde afleveringen van 'Spider-Man: The Animated Series' hadden op tv moeten komen
Deze geannuleerde afleveringen van 'Spider-Man: The Animated Series' hadden op tv moeten komen
Anonim

Tijdens de jaren 90 waren tekenfilmseries een ware rage, en fans konden hun ogen uitkijken naar enkele van de beste shows in de geschiedenis van het genre. Shows als Batman: The Animated Series en X-Men: The Animated Series hebben de game voor altijd veranderd en ze waren niet meer weg te denken uit de televisie uit de jaren 90.

Spider-Man: The Animated Series is een klassieker van het decennium, en het kostte ieders favoriete webslinger en veranderde hem in een steunpilaar voor de televisie. De show had een geweldige reeks van 5 seizoenen tijdens zijn bloei, en hoewel het fans had kunnen blijven plezieren, werd het zesde seizoen van de show geannuleerd.

Door de annulering van de show hebben een aantal afleveringen nooit het daglicht gezien. Sommige van deze afleveringen hadden ronduit geweldig kunnen zijn, maar fans hebben er nooit iets van te zien gekregen. Laten we eens terugkijken op Spider-Man: The Animated Series en kijken wat er had kunnen zijn met het zesde seizoen van de show.

'Spider-Man: The Animated Series' is een klassieker uit de jaren 90

In november 1994 werden Marvel-fans getrakteerd op het debuut van Spider-Man: The Animated Series. De show kende een gloeiend hete start op het kleine scherm en tijdens zijn legendarische run bracht het de grootste personages naar een ander niveau en maakte het ook plaats voor enkele van de coolste momenten in de geschiedenis van stripboeken.

Net zoals Batman: The Animated Series, was deze show in staat om een fantastische kunststijl te gebruiken en tegelijkertijd een getalenteerde stemcast voor zijn personages te gebruiken. Deze elementen speelden een cruciale rol in de show die een enorm succes werd op het kleine scherm.

Tijdens de 5 seizoenen en 65 afleveringen op televisie kon Spider-Man: The Animated Series de lat voor andere animatieprogramma's voortdurend hoger leggen. Niet alleen dat, maar het hielp Spider-Man en zijn galerij met schurken nog populairder worden bij fans van alle leeftijden die op de show afstemden.

Het leek erop dat de serie op volle kracht vooruit was voor een zesde seizoen, maar er zou een vroegtijdig einde aan komen.

De serie had een vroegtijdig einde

Nu is het doel van elk netwerk om een show zo lang mogelijk te laten duren, en na 5 seizoenen leek het er zeker op dat Spider-Man: The Animated Series nog een hele tijd zou blijven bestaan. In plaats van dat het zesde seizoen plaatsvond, werd de show echter stopgezet en maakte nooit een triomfantelijke terugkeer.

Volgens ComicBookMovie: "Er kwam geen zesde seizoen nadat uitvoerend producent Avi Arad en het hoofd van Fox Kids, Margaret Loesch, naar verluidt ruzie kregen die eindigde met het annuleren van de serie."

Het is ongelooflijk jammer dat er nooit een zesde seizoen heeft plaatsgevonden, want er waren nog genoeg vragen die beantwoord moesten worden. Bovendien waren er ook wat wilde ideeën voor afleveringen die fans nooit te zien kregen.

Seizoen 6 zou geweldig zijn geweest

Seizoen 6 van Spider-Man: The Animated Series was klaar om de zaken naar een ander niveau te tillen, en sommige van de geannuleerde afleveringen zouden fans een aantal werkelijk verbazingwekkende crossover-momenten hebben gegeven die een blijvende indruk op het genre zouden hebben achtergelaten.

Een van de geannuleerde afleveringen zou een wilde tijdreis met zich meebrengen, en het zou ook geweldige dingen hebben gedaan met Carnage.

Volgens Fandom, "zou Madame Web Spider-Man naar het 19e-eeuwse Londen hebben gebracht, waar hij Mary Jane zou hebben gevonden die aan geheugenverlies leed. Terwijl Spider-Man in het 19e-eeuwse Londen tegen Carnage zou hebben gevochten die aan wees Jack the Ripper."

Vind je dat gek? In een andere aflevering zou een voormalige vijand worden opgewekt in een poging om samen te werken met een grote Dr. Strange-schurk.

"Mysterio zou zijn geopenbaard als levend en in het bezit van de tijddilatatieversneller. Mysterio zou de Time Dilation Accelerator hebben gebruikt om banken te beroven. Een van de portalen zou Mysterio echter per ongeluk naar een andere dimensie hebben gebracht waar hij Dormammu zou hebben ontmoet. Mysterio zou dan de nieuwe dienaar van Dormammu zijn geworden en zou proberen hem in onze wereld te brengen, " vatte Fandom samen.

Dat is al cool genoeg, maar om ze allebei neer te halen, ging Spider-Man samenwerken met niemand minder dan Ghost Rider!

Andere voorgestelde ideeën zijn onder meer dat Beetle een schurk is, Norman Osborn wordt opgewekt, Wilson Fisk terugkomt, Jack O'Lantern mogelijk verschijnt en zelfs de Hulk die mogelijk verschijnt.

Spider-Man: The Animated Series heeft nog steeds een geweldige erfenis op het kleine scherm, maar het v alt niet te ontkennen dat deze ideeën voor seizoen zes geweldig zouden zijn geweest om te zien.

Aanbevolen: