Deze 'My 600 Lb Life'-schandalen hadden de show moeten annuleren

Inhoudsopgave:

Deze 'My 600 Lb Life'-schandalen hadden de show moeten annuleren
Deze 'My 600 Lb Life'-schandalen hadden de show moeten annuleren
Anonim

My 600-lb Life volgt ernstig zwaarlijvige mensen die proberen hun leven te veranderen door hun eetgewoonten onder controle te krijgen en uiteindelijk hun gewicht te verminderen met behulp van een maagbypassoperatie. De show heeft in de loop der jaren veel mensen geïnspireerd, maar zoals bij elke realityshow zijn de dingen niet altijd zoals ze lijken, en het lijkt erop dat de dingen achter de schermen veel erger zijn dan de meeste kijkers zouden denken.

Fans van My 600-lb Life hebben uit de eerste hand gezien hoe moeilijk het voor veel van de deelnemers is om de behaalde resultaten vast te houden. In feite v alt de meerderheid van de mensen in de show terug op hun vroegere schadelijke gedrag, zelfs onder het strikte toezicht van Younan Nowzaradan, beter bekend als Dr. Nu, wat zou kunnen leiden tot enkele onaangename momenten die kijkers thuis op hun stoel doen grimassen. De show heeft echter duistere geheimen voor het publiek verborgen. Van sterfgevallen tot echtscheiding, hier zijn enkele van de schandalen van My 600-lb Life die hadden moeten leiden tot de annulering van de show.

Dr. De zoon van nu, Jonathan, is de reden dat 'Mijn leven van 600 pond' bestaat

Wat niemand weet, is dat Dr. Now, voordat hij beroemd werd met de show My 600-lb Life, al meedeed aan een documentaire over Renee Williams, een morbide zwaarlijvige vrouw. Renee woog 841 pond toen ze in 2007 bij Dr. Now kwam nadat ze door verschillende andere artsen was afgewezen vanwege het risico dat gepaard gaat met het opereren van patiënten met morbide obesitas.

Renee verklaarde dat ze haar leven wilde veranderen, zodat ze voor haar dochters kon zorgen en ze kon zien afstuderen van de middelbare school. Dr. Now stemde ermee in haar te helpen, maar helaas stierf Renee slechts 12 dagen na de operatie als gevolg van een hartstilstand. De zoon van Dr. Now, Jonathan, had verslag gedaan van haar strijd om haar leven te veranderen en gebruikte het materiaal om een documentaire te maken genaamd Half Ton Mum, die werd uitgezonden in het Verenigd Koninkrijk en kleine en andere programma's zoals Half Ton Team. Jonathan was tot 2016 ook uitvoerend producent voor My 600-lb Life.

De tragische dood van 'My 600-lb Life'-ster James Bonner

Veel eerdere castleden hebben Dr. Now publiekelijk geprezen en hem geprezen voor zijn levensreddende hulp, maar ze hebben niets aardigs te zeggen over de organisatie die de show produceert. Amber Rachdi uit seizoen 1 was een van de eerste sterren die protesteerde tegen het productiebedrijf en beweerde dat ze werd mishandeld en dat de productie haar grenzen niet respecteerde. Eind april 2020 hadden 10 castleden van de show Megalomedia om verschillende redenen aangeklaagd. De eerste klacht werd ingediend door de familie van het overleden castlid James Bonner die in 2018 zelfmoord pleegde.

Zijn familie beschuldigde de productie van ernstige nalatigheid en beweerde dat het bedrijf James tijdens het filmen niet de juiste geestelijke gezondheidszorg had geboden, ondanks ernstige tekenen van depressie, zoals veel voormalige castleden hebben beweerd. Bonner's familie beschuldigde Megalomedia er ook van hem te dwingen te filmen terwijl hij er nog niet klaar voor was.

Veel van 'My 600-lb Life'-paren zijn gescheiden na de transformatie

Transformaties leidden tot echtscheidingen. In veel gevallen gaan hun levensveranderende operaties en gewichtsverlies gepaard met een onverwachte verandering, aangezien veel van de patiënten van Dr. Now uiteindelijk gaan scheiden. Christina Phillips verloor bijvoorbeeld meer dan 500 pond en maar liefst 75% van haar lichaamsmassa na de show. Maar naarmate haar gewicht daalde, groeiden de problemen tussen haar en haar oude echtgenoot en verzorger Zach. Christina merkte op dat haar man moeite had om haar hervonden onafhankelijkheid te accepteren en uiteindelijk besefte dat hun relatie niet meer te repareren was. Het was omdat de relatie was gericht op Zach's behoefte om haar in staat te stellen.

Zo was het geval met Zsalynn Whitworth. Ze had haar man ontmoet op een website genaamd Shopping for Fat Girls. Het was duidelijk dat hij niet aan boord was met haar plan om af te vallen. Kort na haar bypass-operatie bracht hij haar zelfs rechtstreeks naar een fastfoodrestaurant. Ze realiseerde zich al snel dat de enige manier om haar leven te veranderen en voor haar kind te zorgen, zou zijn door van haar man te scheiden.

Verschillende sterren van ''My 600-lb Life' hebben het productiebedrijf aangeklaagd

Zoals eerder vermeld, was de familie van James Bonner de eerste die in januari 2020 een rechtszaak aanspande tegen Megalomedia. Maar al snel volgden negen andere castleden, zoals gemeld door Starcasm. Onder degenen die de producenten opsommen, is Jeanne Covey, ster van seizoen 7, de eerste persoon in de show die het programma van Dr. Now tijdens het filmen stopte.

Ze beweerde dat het bedrijf haar dwong door te gaan met filmen, ondanks haar wens om te vertrekken nadat haar vader stierf. Het productiebedrijf zou tegen haar hebben gelogen over het financieren van medische uitgaven van in totaal meer dan $ 70.000 voor de hernia-operatie van haar moeder Barbara Fallaw.

Op dezelfde manier moest ze volgens de rechtszaak van Annjeanette Whaley duizenden dollars aan medische kosten betalen, ondanks het feit dat het productiebedrijf haar verzekerde dat ze zouden worden gedekt. Met zoveel castleden die het productiebedrijf aanklagen, is het geen verrassing dat veel kijkers willen dat de show stopt.

Aanbevolen: