Deze Johnny Depp-films hadden zijn carrière moeten verpesten, maar in plaats daarvan een fortuin van hem gemaakt

Inhoudsopgave:

Deze Johnny Depp-films hadden zijn carrière moeten verpesten, maar in plaats daarvan een fortuin van hem gemaakt
Deze Johnny Depp-films hadden zijn carrière moeten verpesten, maar in plaats daarvan een fortuin van hem gemaakt
Anonim

Johnny Depp's leven is op een plaat gelegd. Zijn voortdurende conflict met zijn ex, Amber Heard, en zijn huidige rechtszaak wegens laster tegen haar, hebben de wereld in zijn gecompliceerde persoonlijke leven gebracht. Zijn rechtszaak met zijn voormalige managementbedrijf bracht zijn bizarre uitgaven en enigszins verrassende financiële problemen aan het licht. En toch heeft Johnny voortdurend zijn hoofd boven water gehouden.

Hoewel zijn carrière en financiën verschillende klappen hebben gekregen, deels als gevolg van de beschuldigingen die Amber tegen hem heeft ingediend, heeft Johnny ze overwonnen. Zoals veel acteurs, zo geliefd en productief als hij, heeft Johnny meer dan een paar projecten geaccepteerd die hij niet zou hebben genomen als hij financieel vrij was. Sommige van deze projecten waren kritieke flops en hebben zijn bankrekening volledig gedecimeerd. Anderen werden gehaat, maar maakten Johnny een absoluut fortuin…

6 Johnny Depp's The Lone Ranger Salaris

De film uit 2013 staat bekend als een van de grootste kassarampen in de carrière van Johnny Depp. Dit komt omdat het naar verluidt $ 250 miljoen kostte om te maken en ondermaats presteerde in binnen- en buitenland. In feite zorgden zijn bizar opgeblazen budget en buitensporige marketingkosten ervoor dat Disney bijna $ 200 miljoen verloor. Tussen dat en het feit dat The Lone Ranger werd gehaat door de critici, vernietigde de film effectief de carrière van regisseur Gore Verbinkski. Terwijl hij schrijft sinds zijn regiecarrière nooit is hersteld. Hetzelfde kan niet gezegd worden over Johnny's acteercarrière.

Hoewel hij ook werd bekritiseerd vanwege zijn werk in de film, bleef hij onmiddellijk na de release van The Long Ranger in een hele reeks films met een groot budget worden gecast. Hoewel Collider meldt dat hij een loonsverlaging heeft gekregen om The Lone Ranger te doen, verdiende Johnny er nog steeds een paar miljoen mee. Waarschijnlijk rond de $ 10 miljoen.

5 Johnny Depp's Mortdecai Salaris

Het lijdt geen twijfel dat Mortdecai uit 2015 ook wordt gezien als een van Johnny Depps grootste kassabommen. Volgens Forbes kostte de film $ 60 miljoen om te maken en verdiende hij slechts $ 47 miljoen terug. Het werd ook bijna universeel gehaat. Maar Johnny verdiende er nog steeds geld mee. Hoewel hij ongeveer de helft van zijn salaris van $ 20 miljoen per film verdiende, bankierde hij nog steeds meer dan de meeste mensen in hun leven verdienen.

Mortdecai maakte deel uit van een hele reeks films die een einde zouden hebben gemaakt aan de carrière van een andere acteur. Net als Transcendence, Tusk, Lucky Them en de beruchte Lone Ranger, was Mortdecai zowel een financiële als een kritieke ramp. En toch ging Johnny door met het maken van meer films. Hij werd zelfs het jaar daarop gecast als de grote slechterik in de prequelreeks van Harry Potter.

4 Johnny Depp's The Tourist Salary

Volgens Celebrity Net Worth verdiende Johnny Depp $ 20 miljoen om samen met Angelina Jolie te schitteren in The Tourist. Hoewel beide megasterren moeten hebben gezien dat de film op een ramp afstevende, hadden ze hun redenen om het te maken. Hoewel het een van de slechtst beoordeelde films in de filmografie van Johnny Depp is geworden, heeft het hem een klein fortuin opgeleverd.

3 Johnny Depp's Pirates Of The Caribbean 4 en 5 Salarissen

Het lijdt geen twijfel dat de eerste Pirates Of The Caribbean-film een hit was bij zowel het publiek als de critici. Het is de film die Johnny's carrière naar een hoger niveau heeft getild. Hoewel de eerste twee follow-ups niet met dezelfde liefde werden ontvangen (op geen enkele manier), waren ze enorm winstgevend en waren ze lang niet slecht genoeg om iemands carrière te ruïneren. De 4e Pirates-film was echter ronduit afschuwelijk.

Pirates Of The Caribbean: On Stranger Tides was een kritieke mislukking en verdiende toch een ongelooflijke $ 1,04 miljard aan de kassa. De studio heeft een fortuin uitgegeven om Johnny veilig te stellen voor het vervolg en gaf hem zelfs een aantal zeer gezonde punten op de backend. Het eindresultaat was dat Johnny ongeveer $ 55 miljoen verdiende alleen voor het maken van die ene film.

Ondanks de vijfde film in de franchise, Dead Men Tell No Tales, die ook redelijk negatieve recensies ontving, was het ook een financiële overwinning voor Johnny. Volgens Koimoi.com, die Vanity Fair citeert, nam Johnny een absoluut waanzinnige $ 90 miljoen mee naar huis. Natuurlijk waren de meeste kijkers op dit punt extreem moe van Captain Jack Sparrow (zelfs Johnny volgens de uitvoering die hij gaf). Het was ook precies in het midden van de beschuldigingen van Amber Heard tegen hem. Maar dit alles weerhield hem er niet van een fortuin te verdienen.

2 Johnny Depps salaris voor de Alice In Wonderland-films

Johnny's Pirates Of The Caribbean 4 en 5 salaris zijn ronduit indrukwekkend, maar zijn Alice in Wonderland-inkomsten zijn gewoon overdreven. Geen van beide Alice In Wonderland-films van Tim Burton en James Bobin is bijzonder geliefd, maar beide hebben Johnny een hoop geld opgeleverd.

De eerste Alice In Wonderland-film wordt gezien als een kaskraker, met een brutowinst van meer dan $ 1 miljard. Het feit dat Johnny volgens Forbes naar verluidt een laag basissalaris nam, hielp hem veel meer van het resulterende succes mee naar huis te nemen. Aan het eind van de dag verdiende hij een waanzinnige $ 68 miljoen voor de eerste film alleen al, ondanks negatieve recensies.

Alice Through The Looking Glass werd door de critici bekritiseerd vanwege het ingewikkelde plot en de over-the-top optredens van onder meer Johnny. De recensies waren zelfs zo slecht dat het zijn blockbuster-carrière had moeten beëindigen. En toch werd hij meteen aangenomen voor de 5e Pirates-film en The Fantastic Beasts-franchise.

1 Johnny Depp's salaris uit de Fantastic Beasts-films

Er is veel verdiend aan hoeveel geld Johnny verdiende met de drie twee Harry Potter-prequelfilms. Vooral omdat de terugslag op zijn casting mogelijk een einde aan zijn carrière heeft gemaakt. Eerlijk gezegd hangt de toekomst van Johnny in Hollywood echt af van de perceptie van het publiek van zijn lopende rechtszaak wegens laster. Maar vanwege de aantijgingen van Amber Heard werd Johnny ontslagen uit de derde Fantastic Beasts And Where To Find Them-film. Maar hij verdiende nog steeds van alle drie.

Vanaf het begin wisten zelfs Harry Potter-fans dat de films van The Fantastic Beasts lang niet in de buurt kwamen van de kwaliteit van de originele films. In feite is hun gebrek aan kwaliteit herhaaldelijk bekritiseerd. Toch kreeg Johnny voor elk van de drie films bijna $ 16 miljoen betaald. Ondanks dat hij werd ontslagen uit de recente Secrets Of Perkamentus nadat hij slechts één scène had gefilmd, kreeg Johnny volgens The Hollywood Reporter zijn volledige salaris betaald.

Aanbevolen: