Dead To Me: alles over het filmen van de Netflix-show

Inhoudsopgave:

Dead To Me: alles over het filmen van de Netflix-show
Dead To Me: alles over het filmen van de Netflix-show
Anonim

Christina Applegate en Linda Cardellini zijn de twee briljante hoofdrolspeelsters in Dead to Me, een originele Netflix-show waar mensen halsoverkop voor gevallen zijn. Na tijd te hebben doorgebracht in shows zoals Westworld en films zoals X-Men, maakt James Marsden nu deel uit van Dead to Me en neemt hij het op tegen twee heel verschillende karakterpersonages! Eerst zagen we James Marsden de rol spelen van Steve, een arrogante, onbeleefde en egoïstische man. Later zagen we James Marsden Ben spelen, een zachtaardige, zachte en lieve man die veel sympathieker is.

Deze show is erg intens en zorgt ervoor dat kijkers op het puntje van hun stoel blijven zitten en zich afvragen wat er nu gaat gebeuren! De humor in deze show is erg geestig en origineel, iets wat veel andere moderne shows tegenwoordig missen. Ontdek enkele interessante details over deze show!

15 Christina Applegate en Linda Cardellini hadden elkaar nog nooit ontmoet voor de show

Voordat Dead to Me bestond, hadden Christina Applegate en Linda Cardellini elkaar nog nooit in het echt ontmoet. Zonder de show hadden de twee briljante actrices misschien nooit een reden gehad om elkaar ooit te kruisen. Hollywood als stad is misschien niet zo groot, maar acteurs en actrices mengen en mengen zich niet altijd zo veel als de wereld zou kunnen waarnemen.

14 Christina Applegate en Linda Cardellini werden dikke vrienden

De vriendschap tussen Judy en Jen is duidelijk voor kijkers van de show en dat is hoogstwaarschijnlijk te wijten aan het feit dat Christina Applegate en Linda Cardellini ook in het echte leven snelle vrienden konden worden. Ze kregen heel snel een band op de set en maakten een echte connectie!

13 Christina Applegate en Linda Cardellini doen veel aan verbetering

Veel van de grappige momenten en geestige opmerkingen in Dead to Me waren eigenlijk geïmproviseerd door Christina Applegate en Linda Cardellini. Christina Applegate en Linda Cardellini zijn allebei super grappig en intelligent, dus het was nooit een grote uitdaging voor de twee om grappige regels te bedenken door middel van improvisatie.

12 James Marsden kende het lot van zijn personage voordat het filmen begon

Het personage dat James Marsden speelt in Dead to Me heet Steve. James Marsden wist dat Steve zou sterven voordat het filmen begon… het enige wat hij niet precies wist, waren de details over Steve's dood. Kijkers van de show weten dat Jen Steve's hoofd sloeg met een speelgoedeend en hem vervolgens liet doodbloeden in haar zwembad.

11 Liz Feldman creëerde de show op basis van haar eigen leven

De maker van de show is een vrouw genaamd Liz Feldman. Ze kreeg het idee voor haar show op basis van haar eigen vruchtbaarheidsreis, de dood van haar geliefde neef en haar aanstaande 40e verjaardag. Worstelen met vruchtbaarheid, omgaan met de dood in een gezin en ouder worden zijn dingen waar mensen over de hele wereld elke dag mee worstelen. Ze creëerde karakters die herkenbaar waren.

10 8 afleveringen in seizoen 1 werden geregisseerd door vrouwen

Het is heel indrukwekkend om te ontdekken dat acht van de afleveringen in het eerste seizoen van Dead to Me daadwerkelijk door vrouwen zijn geregisseerd. Als het op Hollywood aankomt, gaan mensen er vaak van uit dat mannen achter de schermen de regie voeren en al het andere dat nodig is om een show of film tot leven te brengen. Voor deze show kregen vrouwen vaak de leiding als het ging om regisseren!

9 Will Ferrell en Adam McKay zijn uitvoerend producenten, samen met Christina Applegate

Christina Applegate is niet alleen een van de belangrijkste actrices in de show, ze is ook een van de uitvoerende producenten. Will Ferrell en Adam McKay zijn twee andere uitvoerende producenten van de show. De drie wisten echt wat ze deden toen ze besloten om Dead to Me tot leven te brengen.

8 Christina Applegate begon met therapie na de hoofdrol in 'Dead To Me'

Christina Applegate sprak openhartig over de show en haar emoties toen ze zei: "Het maakte deel uit van een aantal dingen die ik onder ogen moest zien. Het was louterend. Ik weet niet of [het] therapeutisch was. Ben ik met therapie begonnen nadat ik de show had opgenomen? Ja absoluut! Om eindelijk te willen praten over de dingen die je pijn hebben gedaan in je leven - en daarvan genezen? Ik vind het echt iets moois.”

7 Linda Cardellini hield van de geheimhouding van de eerste aflevering

In een interview met Hollywood Reporter zei Linda Cardellini: "Ik hield van het idee om een personage te spelen waarbij je in de eerste aflevering niet kunt weten wat er gebeurt, je niet kunt zien wat ze verbergt. In de rest van de serie zit je met haar in het geheim, en het idee om de uitvoering op basis daarvan aan te passen was een ongebruikelijke manier om een personage te spelen."

6 Christina Applegate vroeg om de dubbele mastectomie-verhaallijn toe te voegen

Christina Applegate vroeg om de verhaallijn van de dubbele borstamputatie toe te voegen aan de show omdat het iets is waar ze in haar eigen echte leven mee te maken heeft gehad. Het is pijnlijk en verdrietig voor een vrouw om door te maken en ze heeft het ook echt meegemaakt. Ze wist dat ze beter in contact zou kunnen komen met haar personage als ze dat zouden delen.

5 Christina Applegate dacht eerst dat ze Judy zou spelen in plaats van Jen

Christina Applegate speelt het personage van Jen in Dead to Me, maar voordat ze de rol kreeg, dacht ze even dat ze in plaats daarvan de rol van Judy zou krijgen. Wat betreft de casting zijn de dingen verlopen zoals ze zouden moeten, want de show is behoorlijk geweldig geworden.

4 Christina Applegate was de enige actrice die in aanmerking kwam voor de rol van Jen

Niemand anders had het karakter van Jen zo perfect kunnen aannemen als Christina Applegate. Geen enkele andere actrice kwam zelfs in aanmerking voor de rol! De makers van de show wisten vanaf het begin dat ze de rol van Jen op zich zou nemen, omdat ze wisten dat ze er perfect voor zou zijn.

3 Liz Feldman gooide James Marsden op de show

Toen hem werd gevraagd naar de reactie van James Marsden op de show, zei Liz Feldman: "Toen ik James voor het eerst sprak, gooide ik hem het hele seizoen. Hij had veel te verwerken, maar ik herinner me dat hij geïntrigeerd was door het idee van het spelen van een sympathieke, gecompliceerde klootzak. Hij was geïnteresseerd omdat Steve niet helemaal slecht was. Steve had nog steeds een sprankje menselijkheid." (Thrillist).

2 Christina Applegate en Linda Cardellini gaven de voorkeur aan gekke scènes boven emotionele

Christina Applegate en Linda Cardellini gaven toe dat ze de voorkeur gaven aan het filmen van scènes waarin ze gewoon rondhangen, praten en lachen. Ze gaven de voorkeur aan die luchtige scènes boven alle emotionele scènes die veel huilen vereisten. Nu ik erover nadenk, Dead to Me heeft echt veel huilscènes!

1 De auto-bashscène duurde 15 takes

Herinner je je de scène waarin Jen de sportwagen in een vlaag van woede ramt? Welnu, Christina Applegate heeft die scène in totaal vijftien keer gefilmd. Elke keer dat ze klaar was met het filmen van die scène, barstte ze in tranen uit omdat ze zo emotioneel was.

Aanbevolen: