Alles wat de cast van 'Euphoria' heeft gezegd over het filmen van seizoen 2

Inhoudsopgave:

Alles wat de cast van 'Euphoria' heeft gezegd over het filmen van seizoen 2
Alles wat de cast van 'Euphoria' heeft gezegd over het filmen van seizoen 2
Anonim

Sam Levinson's Euphoria kwam echt met een knal terug toen op 9 januari de chaotische personages en verhaallijnen terugkeerden. Op een echte Euphoria-manier was de première van seizoen 2 gevuld met glittermake-up, modieuze outfits, felle neon-esthetiek en natuurlijk heel veel angst. De eerste aflevering van het seizoen begint bijna onmiddellijk nadat de speciale bridge-afleveringen waren gestopt. Toen we de personages weer verwelkomden op onze schermen, zagen we ze het einde van het jaar vaarwel zeggen en het nieuwe jaar beginnen met onopgeloste problemen en een hele reeks nieuwe.

Met de veelbewogen en "schokkende" première (zoals beschreven door hoofdrolspeelster Zendaya zelf) die fans een voorproefje geeft van wat er in de rest van het tweede seizoen gaat gebeuren, zijn velen op zoek naar verdere aanwijzingen over wat er in bewaar ze in seizoen 2. Er is veel aandacht besteed aan de cast van de show en wat ze hebben gezegd over de nieuwe serie om te proberen alle informatie te ontcijferen die de theorieën van fans kan bevestigen. Laten we eens kijken naar wat deze getalenteerde cast tot nu toe heeft gezegd over het filmen van het tweede seizoen van Euphoria.

7 Zendaya op Rue's reis in seizoen 2

De première van seizoen 2 zag het personage Rue van hoofdrolspeelster Zendaya zich verzoenen met Jules van Hunter Schafer. Vanwege haar terugval in haar oude en schadelijke gewoonten, is het echter de vraag of ze het hele seizoen bij elkaar zullen blijven. Tijdens een gesprek met The Hollywood Reporter deelde Zendaya haar gedachten hierover.

Ze verklaarde: Het is interessant omdat we het seizoen beginnen door Rue alles te geven wat ze zegt dat ze wil, alles wat ze zegt, of tenminste, ze denkt dat ze een gelukkig leven moet hebben, en ze denkt dat ze dat heeft het allemaal en denkt dat ze haar taart kan hebben en ook opeten, en ik denk dat als kijker, maar ook als iemand die veel om haar geeft, ik denk dat we allemaal kunnen voelen dat het niet lang zal duren, en dat het niet zal lukken eind goed ook.”

6 Maude Apatow over Lexi's seizoen 2 karakterontwikkeling

Een Euphoria-personage dat aantoonbaar minder problemen doormaakt dan de anderen, is Lexi van Maude Apatow. Fans maakten voor het eerst kennis met Lexi als een ondersteunend personage als Rue's beste jeugdvriend en Cassie's (Sydney Sweeney) zus. Het lijkt er echter op dat in dit seizoen veel meer aandacht zal worden besteed aan Lexi naarmate haar personage zich ontwikkelt, en ze stapt in het middelpunt.

Tijdens het Hollywood Reporter-interview benadrukte Apatow dit zelf toen ze zei: "Ik denk dat ze [Lexi] zeker een volledige reis heeft en haar zelfvertrouwen breekt uit haar schulp en wordt zekerder van zichzelf", voegde hij eraan toe. dat in het seizoen, Lexi "grenzen creëert met haar zus en Rue."

5 Sydney Sweeney On Cassie's ontluikende seizoen 2-relatie

Tijdens de aflevering waren kijkers geschokt toen ze zagen dat Sweeney's Cassie seksueel verstrikt raakte met de onrustige Nate Jacobs (Jacob Elordi). Later in het interview sprak Sweeney zelf over hoe het publiek zou reageren op Cassie's moeilijke reis nadat ze met de gewelddadige ex-vriend van haar beste vriend had geslapen, terwijl ze plaagde of deze affaire het hele seizoen zou doorgaan.

Sweeney verklaarde: "Cassie zal zeker een aantal beslissingen nemen waar het publiek het wel of niet mee eens kan zijn."

4 Jacob Elordi over de verandering in het karakter van Nate Jacob

Bekend voor het spelen van de vijandige en verontruste Nate Jacobs, vertelde Elordi over Nate's reis. Tijdens het interview onthulde Elordi dat er een verandering zou komen in het beruchte personage en dat seizoen 2 hem misschien in een ander licht zou zien dan voorheen vanwege de verandering in omstandigheden die hem te wachten staat. Hij zei dat het filmen van het seizoen was geweest als "een heel ander personage spelen".

3 Alexa Demie over Maddy's groei

Een ander personage dat het publiek kan verrassen met hun verandering in houding, is de altijd zo modieuze Maddy Perez, gespeeld door Alexa Demie. Tijdens een YouTube-interview met Raffy Ermac benadrukte ze hoe enthousiast ze was voor het publiek om een nieuwe kant van Maddy te zien.

Ze zei: "Ik denk dat we dit seizoen een nieuwe kant van haar zien, ik denk dat je haar gewoon ziet reflecteren, en je ziet haar een beetje kwetsbaarder."

2 Dominic Fike over New Boy Elliot

Tijdens de seizoenspremière maakte het publiek kennis met een gloednieuw personage, Elliot, gespeeld door muzikant en acteur Dominic Fike. Hoewel er tot nu toe heel weinig bekend is over het nieuwe personage, werd door de promovideo's die in de aanloop naar het seizoen werden uitgebracht, gesuggereerd dat het personage van Fike mogelijk een breuk zou kunnen veroorzaken tussen Jules en Rue. Tijdens een ander interview met Raffy Ermac vertelde Fike hoe het was om bij de cast en serie te horen.

Hij verklaarde: "Het was gek om het script voor de eerste keer te lezen en de woorden te zien en zo diep te resoneren."

1 Hunter Schafer op het seizoen 2 Off-screen dynamiek

Tijdens een interview met The Knockturnal vertelde hoofdrolspeelster Hunter Schafer over de banden die ze had gevormd tijdens het filmen van het tweede seizoen van de serie. Ze benadrukte hoe vanwege de intense kwetsbaarheid die de show de cast liet aanpassen, de vriendschappen die toen ontstonden in "hyper-speed" werden ontwikkeld.

Aanbevolen: