That '70s Show Characters gerangschikt van irritant tot geweldig

Inhoudsopgave:

That '70s Show Characters gerangschikt van irritant tot geweldig
That '70s Show Characters gerangschikt van irritant tot geweldig
Anonim

1998 was het jaar waarin That’70s Show in première ging. Het ging acht seizoenen door! Deze geweldige show begon met acteurs als Mila Kunis, Ashton Kutcher, Laura Prepon, Danny Masterson en Topher Grace. Het speelde ook Wilmer Valderrama. De show is gericht op een groep opstandige tieners die in de jaren '70 leefden. Ze gingen samen rondhangen in een kelder, kwamen af en toe in de problemen, gingen met elkaar om en nog veel meer.

Deze show is absoluut hilarisch. Achter de schermen vond er nogal wat drama plaats tussen de acteurs, maar voor het grootste deel zouden kijkers nooit weten hoe dramatisch de dingen werden - afgezien van het feit dat Topher Grace en Ashton Kutcher allebei besloten uit elkaar te gaan tegen het einde van de show. Mila Kunis en Ashton Kutcher zijn zelfs jaren later getrouwd. Hier is een definitieve rangschikking van de personages van That '70s Show, van vervelend tot geweldig!

12 Bob Pinciotti– Donna's onaangename vader

Bob Pinciotti-tops worden vermeld als een van de meest irritante personages uit de show vanwege hoe onaangenaam hij is. Hij is Donna's vader en Midges' echtgenoot en hij heeft een griezelige manier om onder de huid van mensen te kruipen! Hij heeft een bedrijf genaamd Bargain Bob's en vond een item uit genaamd de Weeper Keeper. Hij wordt gespeeld door acteur Don Stark.

11 Laurie Forman– Eric's wraakzuchtige zus

Laurie Forman is de volgende op onze lijst als het gaat om personages uit That '70s Show die super irritant zijn. Ze is de wraakzuchtige oudere zus van Eric. Het enige waar ze om geeft, is de dingen op haar manier doen, anderen manipuleren en zich gedragen als een snotaap. Ze heeft haar ouders op de een of andere manier voor de gek gehouden door te denken dat ze een onschuldige ziel is, maar iedereen die voldoende aandacht aan haar schenkt, kan de waarheid over haar achterhalen. Bovendien overtuigde ze Kelso om Jackie te bedriegen.

10 Red Forman– Eric's gemakkelijk verergerde vader

Red Forman is behoorlijk vervelend omdat hij door zo ongeveer alles gemakkelijk geïrriteerd raakt. Hij heeft weinig tot geen geduld en reageert zijn woede af op de mensen om hem heen. Hij is niet erg liefdevol naar zijn eigen vrouw en zeker niet naar zijn zoon. Zijn woedeproblemen maken hem een irritant personage, maar hij staat ook bekend om het zeggen van grappige dingen!

9 Midge Pinciotti– Donna's Ditzy Mom

Midge Pinciotti is vervelend omdat ze zo dom is. Ze kan nooit dingen bedenken of gewoon twee en twee samenvoegen. Ze zegt de hele tijd luchtige dingen en ze is constant in de war door wat er in de wereld om haar heen gebeurt. Het feit dat ze geen basiskennis heeft van normale dingen die andere mensen wel kunnen begrijpen, kan frustrerend zijn.

8 Kitty Forman– Eric's helikoptermoeder

Kitty Forman is vervelend omdat ze een helikoptermoeder kan zijn. Een helikoptermoeder is iemand die veel te veel tussenbeide komt en zich bemoeit met het leven van hun kinderen. Haar zoon Eric wil een beetje onafhankelijker zijn, maar het is bijna onmogelijk als hij een moeder als Kitty heeft die constant in zijn nek ademt en probeert zijn leven voor hem te leven.

7 Jackie Burkhart– De aandachtzoeker

Jackie Burkhart is een lieverd, maar ze is ook een aandachtstrekker. Ze heeft constant aandacht nodig en daarom vinden haar vrienden haar echt vervelend! Ze dateert Kelso, Hyde en Fez in de loop van de show, wat de aandachtzoekende kant van haar persoonlijkheid meer dan wat dan ook laat zien.

6 Steven Hyde– De constant sarcastische

Steven Hyde is constant sarcastisch, wat prima is in de juiste vriendenkring. Gelukkig voor hem begrijpen zijn vriendenkring zijn sarcasme en zijn gevoel voor humor volledig. Als hij in de buurt was van andere mensen die een mooiere behandeling verwachtten, zou hij er gewoonweg niet in passen.

5 Michael Kelso– De knappe luchtkop

Michael Kelso is de knappe airhead van de groep. Hij weet dat hij aantrekkelijk is en daarom kan hij met veel meer wegkomen dan waar andere mensen mee weg kunnen komen. Hij is niet het scherpste gereedschap in de schuur en zijn koppigheid wordt onthuld in veel verschillende afleveringen van de show. Het feit dat hij Jackie constant bedroog met Laurie, zegt bijvoorbeeld veel!

4 Fez– De grappige buitenlandse vriend

Fez is een lief personage uit de show omdat hij super grappig is! Omdat hij een buitenlander is, heeft hij een accent, maar hij verklapt nooit waar hij precies vandaan komt. Zijn nationaliteit en cultuur worden aan de verbeelding overgelaten, waarbij hij op geen enkel moment tijdens de show daadwerkelijk specificeert.

3 Leo Chingkwake– De lieve hippie

Leo Chingkwake is de lieve hippie van That '70s Show. Helaas had de acteur die hem speelt, Tommy Chong, in het echte leven te maken met juridische problemen in de tijd dat hij de show aan het filmen was en daardoor seizoen zes moest missen. Maar hij maakte deel uit van seizoen twee, drie, vier, zeven en acht.

2 Donna Pinciotti– Een geweldige vriendin, vriendin en dochter

Donna Pinciotti staat bijna bovenaan onze lijst omdat ze een geweldige vriendin, vriendin en dochter is. Ze komt op voor wat zij denkt dat juist is en is constant ondersteunend als het gaat om de mensen om haar heen. Als ze van iemand houdt, houdt ze heel veel van hen. Haar relatie met Eric Forman is daar een goed voorbeeld van.

1 Eric Forman– Het hoofdpersonage dat kijkers echt hebben gemist

Eric Forman was het hoofdpersonage van de show! De acteur die hem speelde, Topher Grace, besloot vroegtijdig uit elkaar te gaan. Toen hij dat deed, misten kijkers het personage van Eric volledig. Hij maakte deel uit van seizoen één tot en met zeven en keerde pas terug in de laatste aflevering van seizoen acht. De schrijvers van de show schreven zijn personage uit door hem naar Afrika te sturen, wat een beetje jammer was!

Aanbevolen: