Love Is Blind Deelnemers gerangschikt van irritant tot lief

Inhoudsopgave:

Love Is Blind Deelnemers gerangschikt van irritant tot lief
Love Is Blind Deelnemers gerangschikt van irritant tot lief
Anonim

Toen Netflix Love is Blind uitbracht, werden kijkers behoorlijk gek! Het concept van de show is om te zien of mensen verliefd kunnen worden zonder de persoon met wie ze communiceren te zien. De deelnemers aan de show stemmen er in principe mee in om deel uit te maken van een experiment waarbij ze in pod-achtige structuren blijven en gesprekken voeren met leden van het andere geslacht totdat ze het gevoel hebben dat ze een echte connectie hebben gemaakt.

Alles aan deze show was interessant om te zien en het was surrealistisch om te zien hoe alles zich ontvouwde! Sommige koppels hebben het uiteindelijk laten werken, terwijl anderen volledig uit elkaar vielen. Een deel van het drama dat plaatsvond tussen koppels in de show was erg ineenkrimpend om naar te kijken. Enkele van de meest romantische en liefdevolle momenten tussen andere koppels in de show herinneren ons eraan dat ware liefde echt bestaat in de wereld en dat we niet moeten opgeven! Lees verder om erachter te komen hoe we de castleden van Love is Blind hebben gerangschikt.

12 Jessica Batten– Ze leidde Mark te lang door

Jessica Batten pakt gemakkelijk de kroon als het gaat om de meest irritante personages uit Love is Blind. De reden dat we denken van wel, is dat ze Mark veel te lang heeft geleid. Ze wist al eerder dat ze zijn gevoelens niet beantwoordde, maar dat wilde ze niet tegen hem uiten. Telkens als ze alleen voor de camera was, klaagde ze over het gebrek aan verbondenheid dat ze met Mark voelde, maar als ze rechtstreeks met hem praatte, liet ze hem niet toe over haar gevoelens.

11 Giannina Gibelli– Ze was vaak argumentatief

Giannina Gibelli, ook bekend als Gigi, staat tweede op onze lijst omdat ze vervelend was omdat ze behoorlijk ruzie had met Damian Powers. Vechten kiezen in het bijzijn van andere mensen is nooit een stijlvolle bezigheid. Alle koppels vechten, maar gevechten moeten privé plaatsvinden in plaats van voor groepen mensen. Het is gênant om ruzie te maken met je wederhelft in het bijzijn van gemeenschappelijke vrienden, maar dat leek haar helemaal niet te interesseren.

10 Carlton Morton– Hij ging van de diamant af en het was niet schattig

Carlton Morton ging er uiteindelijk vandoor met zijn wedstrijd, Diamond… En het zag er niet goed uit. Hij riep haar uit haar naam voor de camera's en creëerde een vijandige omgeving tussen hen twee, omdat ze nog steeds langzaam probeerde haar gedachten te wikkelen rond informatie die hij haar zojuist had onthuld over zijn seksuele ervaringen in het verleden.

9 Kelly Chase– Aardige meid maar ze brak Kenny's hart

Kelly Chase is een super aardige meid, daar twijfelen we niet aan… Maar helaas brak ze Kenny's hart bij het altaar op de trouwdag. Het goede nieuws is dat ze Kenny waarschuwde voordat ze door het gangpad liepen, dat ze er niet mee door zou kunnen gaan, dus hij was niet volledig overrompeld op hun trouwdag.

8 Amber Pike– Extravert, leuk en prachtig… Hoewel niet de slimste met geld

Amber Pike was een super extraverte, leuke en prachtige deelnemer van Love is Blind. Ze gaf toe dat ze grote schulden had en geen eigen verblijfplaats had, waardoor kijkers van de show zich afvroegen wat haar financiële bedoelingen waren… Maar aan het eind van de dag was het duidelijk dat ze oprecht op zoek was naar ware liefde boven al het andere. Haar persoonlijkheid is heel oprecht en vriendelijk, wat het belangrijkste is om op te letten.

7 Damian Powers– Hij probeerde zo geduldig mogelijk te blijven

Damian Powers is een van de meer volwassen deelnemers van de show en probeerde zo lang mogelijk zo geduldig mogelijk te blijven, ook al had hij te maken met een meisje dat graag ruzie maakte. Zijn volwassenheid was duidelijk en dat maakt hem tot een sympathieke deelnemer. Het is gemakkelijk om je kalmte te verliezen, maar hij deed zijn best om dat niet te doen! Hoewel hij Gigi bij het altaar afwees, verzoende hij zich na de show met haar en besloot hij het nog een keer met haar te proberen.

6 Kenny Barnes– Hij was een goede vent door alles heen

Kenny Barnes was door alles heen echt een goede vent. Hij leek oprechte gevoelens voor Kelly te hebben en hoewel die gevoelens niet beantwoord werden, veranderde hij niet in een eikel of kreeg hij er geen houding over. Hij was volwassen gedurende het hele proces, ook al was het niet gemakkelijk voor hem. Eerlijk gezegd, dat zou voor niemand gemakkelijk zijn om door te gaan! Afgewezen worden in het bijzijn van andere mensen lijkt erg pijnlijk om te verduren, maar Kenny overleefde het.

5 Diamond Jack– Ze was gewoon op zoek naar eerlijkheid

Diamond Jack heeft veel liefde gekregen op sociale media sinds haar tijd in Love is Blind en dat komt omdat de wereld wist dat ze niet eerlijk werd behandeld voor de camera's door iemand die ze begon te haten ontwikkelen romantische gevoelens voor! Diamond en Carlton hebben zich sindsdien als vrienden verzoend, maar zijn helemaal niet romantisch met elkaar.

4 Matt Barnett– Knap, trouw en nuchter

Matt Barnett is een knappe, trouwe en nuchtere deelnemer van de show. Toen hij eenmaal had besloten dat hij bij Amber Pike wilde zijn, stopte hij met het entertainen van Jessica Batten, ook al zou Jessica hem privé apart nemen en met hem proberen te praten over het veranderen van zijn gedachten. Hij bewees hoe trouw hij was door vast te houden aan zijn interesse in Amber.

3 Lauren Speed– Ze kwam op zoek naar liefde en vond het

Lauren Speed belandt op de derde plaats omdat ze naar de show kwam op zoek naar ware liefde en ze heeft die ook echt gevonden! Ze is een van de deelnemers met een hart van goud. Het is gemakkelijk om voor Lauren Speed te kiezen omdat ze gewoon zo sympathiek en herkenbaar is. Veel mensen die op zoek zijn naar liefde hebben dezelfde mentaliteit die ze had toen ze in de show was. Ze begon zelfs een YouTube-kanaal met haar soulmate, Cameron!

2 Mark Cuevas– De liefste man ooit die beter verdiende

Mark Cuevas pakt gemakkelijk de tweede plaats als het gaat om de meest sympathieke personages op Love is Blind! Hij is echt een lieve jongen en iedereen die naar de show keek, wist dat hij beter verdiende dan de kaarten die hij kreeg. Het enige wat hij deed, was liefde zoeken bij iemand die oprecht van hem zou houden, maar helaas vond hij die niet. We hopen dat hij de ware liefde van de show kan vinden.

1 Cameron Hamilton– De man die elke vrouw wenst dat ze zou kunnen trouwen

Cameron Hamilton komt op de eerste plaats omdat hij de man is met wie elke vrouw zou willen dat ze kon trouwen! Hij plande zijn leven met de verwachting de perfecte vrouw te vinden om een gezin mee te stichten. Hij kocht een huis en stelde zijn carrière veilig om een goede echtgenoot te zijn voor wie hij ooit zou trouwen! Hij maakte van Lauren Speed een van de gelukkigste vrouwen ter wereld vanwege wat een goed, zorgzaam, zachtaardig, geweldig mens hij werkelijk is!

Aanbevolen: