Alle management op het hoogste niveau van het kantoor, gerangschikt van irritant tot lief

Inhoudsopgave:

Alle management op het hoogste niveau van het kantoor, gerangschikt van irritant tot lief
Alle management op het hoogste niveau van het kantoor, gerangschikt van irritant tot lief
Anonim

The Office is een van de grootste shows ooit op televisie. Het heeft in totaal negen seizoenen en heeft een totale herbekijkwaarde. Een van de interessante dingen om op te letten in The Office, is hoeveel leden van het hogere management de hoofdkantoren van New York en de regionale managerbalie in het Scranton-filiaal passeren. Sommige medewerkers van het bedrijf en sommige regionale managers waren geliefd, terwijl anderen absoluut gehaat werden!

Sommige medewerkers en regionale managers op bedrijfsniveau hebben het meerdere jaren volgehouden, terwijl anderen het kort een paar dagen, weken of maanden hebben volgehouden. Sommige leden van het hogere management waren zoals altijd vergeetbaar, maar veel van hen zullen voor altijd herinnerd worden vanwege hun hilarische capriolen! Lees verder om erachter te komen hoe we alle managementleden op het hoogste niveau van The Office definitief hebben gerangschikt van meest irritant tot meest sympathiek.

15 Nellie Bertram, Tijdelijk Regiomanager

Nellie Bertram was zonder twijfel de meest irritante manager die het overnam bij Dunder Mifflin. Ze verscheen op kantoor en probeerde Andy Bernard te vervangen als manager en bood aan om iedereen op kantoor willekeurige verhogingen te geven. Veel mensen op kantoor mochten haar niet en uiteindelijk werd ze van haar positie onttroond.

14 Deangelo Vickers, tijdelijke regiomanager

Deangelo Vickers is de tweede meest irritante persoon die manager wordt bij Dunder Mifflin. Hij werd gespeeld door Will Ferrell. Het is waarschijnlijk een goede zaak dat zijn personage maar een boog van ongeveer vier afleveringen had. Deangelo Vickers belandde in een vegetatieve toestand na een basketbalincident in het magazijn van het kantoor.

13 Charles Miner, voormalig vice-president van Northeastern Sales

Charles Miner staat derde op onze lijst omdat hij het meest irritante managementpersonage op het hoogste niveau is bij Dunder Mifflin. Hij werd gespeeld door Idris Elba. Hij kwam langs en probeerde iedereen de baas te spelen, superstrenge regels af te dwingen en het 15-jarig jubileumfeest van Michael te annuleren. Zijn karakter was super onsympathiek omdat hij veel te vastbesloten was om de bedrijfsregels te volgen.

12 Jan Levinson, voormalig vice-president van Northeastern Sales

Jan Levinson was een vervelend lid van het hogere management bij Dunder Mifflin. Een deel van wat haar zo irritant maakte, was het feit dat ze altijd grillig gedrag, wilde emoties en een grote houding vertoonde. De dag dat ze van haar baan werd ontslagen, stortte ze volledig in en schreeuwde ze tegen David Wallace waar iedereen bij was.

11 Robert California, voormalig CEO van Saber And Dunder Mifflin

Robert California was een vervelende voormalige CEO van Saber en Dunder Mifflin. Een van de meest irritante dingen die hij deed, was proberen informatie te verzamelen over ieders grootste angsten op kantoor om een griezelig verhaal te vertellen waardoor iedereen zich gespannen en ongemakkelijk voelde. Dat was precies het type man dat hij was.

10 Gabe Lewis, Vice President van Northeastern Sales & Marketing

Gabe Lewis was de vice-president van Northeastern Sales en Marketing voor Sabre en Dunder Mifflin. Hij was ook een beetje een persoonlijke assistent van Jo Bennett en later van Robert California. Hij was super zeurderig, onvolwassen en over-emotioneel en daarom is hij op onze lijst beland als een van de meest irritante managementleden op het hoogste niveau.

9 Ryan Howard, voormalig vice-president van Northeastern Sales & Marketing

Ryan Howard is een van de meest irritante managers op het hoogste niveau om over te nemen. Hij begon als uitzendkracht op kantoor en stapte vervolgens over naar een verkoopfunctie toen Jim overstapte naar Stamford. Van daaruit werd hij gepromoveerd tot de positie van Jan Levinson nadat ze was ontslagen. Uiteindelijk pleegde hij fraude terwijl hij in die zakelijke functie zat.

8 Andy Bernard, voormalig regiomanager

Andy Bernard nam de functie van regionaal manager over toen Robert California besloot dat Andy geschikt was voor de baan. Hij was eerst een coole manager, maar uiteindelijk deed hij een paar dingen die nogal in de war waren. Hij begon Erin slecht te behandelen naarmate ze dieper in hun relatie kwamen, waardoor ze hem dumpte.

7 Jo Bennett, voormalig CEO van Saber And Dunder Mifflin

Als het gaat om management op het hoogste niveau, was Jo Bennett gewoon niet zo slecht. Ze werd gespeeld door Kathy Bates. Ze had weinig geduld met de capriolen van Michael Scott en ze keurde het niet goed dat Michael en Jim de positie van co-managers deelden, maar behalve dat, het enige waar ze echt om gaf, was voor haar honden zorgen en geld verdienen.

6 Ed Truck, voormalig regiomanager

Ed Truck was de regiomanager voordat Michael Scott dat was. In seizoen drie kwamen we erachter dat Ed Truck is overleden. Blijkbaar was hij onthoofd. Michael Scott beschreef hem als een doorzetter, maar Michael ging eigenlijk naar hem toe voor advies in seizoen twee, dus hij dacht duidelijk niet dat Ed Truck zo slecht was.

5 Robert Dunder, mede-oprichter van Dunder Mifflin

Robert Dunder is de mede-oprichter van Dunder Mifflin. We ontmoetten hem in een aflevering toen Michael Scott hem op kantoor uitnodigde om hem vragen te stellen over de geschiedenis van het bedrijf. De enige verschijning die hij maakt, gebeurt één keer in seizoen vier en het is erg kort. In de aflevering besteedt hij zijn tijd aan het ophalen van herinneringen.

4 Creed Bratton, tijdelijk waarnemend manager

Creed Bratton was een tijdelijke waarnemend manager die het overnam toen Jo Bennett de persoon met de meeste anciënniteit vroeg om de functie over te nemen. Pam Halpert moest haar best doen om de schade onder controle te krijgen, terwijl Creed Bratton de leiding had. Ze heeft daar veel branden geblust voordat hij echte schade aanrichtte.

3 Dwight Schrute, regiomanager

Dwight Schrute was een tijdje waarnemend manager voordat hij per ongeluk zijn pistool afschoot op kantoor. Pas in het laatste seizoen kan hij de functie weer opnemen! Tegen de tijd dat hij de functie van regiomanager op kantoor overneemt, zijn al zijn collega's het volledig eens en steunen ze de beslissing.

2 Jim Halpert, tijdelijke co-manager

Jim Halpert was tijdelijk co-manager op kantoor, samen met Michael Scott. Dit duurde uiteraard niet lang, want Jo Bennett zei dat het geen haalbare optie was om twee managers één baan te laten delen. Terwijl Jim Halpert de functie deelde met Michael Scott, behandelde hij de dagelijkse problemen, terwijl Michael de grotere foto's deed.

1 Michael Scott, voormalig regiomanager

Michael Scott is duidelijk de liefste manager die ooit bij Dunder Mifflin heeft gewerkt. Niemand anders kan ooit zijn plaats innemen! Het was hartverscheurend om zijn personage aan het einde van seizoen zeven te zien vertrekken naar Colorado, omdat Dunder Mifflin nooit meer hetzelfde was zonder Michael Scott.

Aanbevolen: