Te heet om deelnemers aan te pakken, gerangschikt van irritant tot lief

Inhoudsopgave:

Te heet om deelnemers aan te pakken, gerangschikt van irritant tot lief
Te heet om deelnemers aan te pakken, gerangschikt van irritant tot lief
Anonim

Hoe kan een show als deze fout gaan met een titel als Too Hot to Handle? De deelnemers waren allemaal zeer aantrekkelijk en speciaal geselecteerd op hun knappe uiterlijk. Ze werden ook geselecteerd omdat ze er niet in geïnteresseerd waren om op korte termijn een serieuze relatie aan te gaan.

Het doel van deze originele Netflix-show was om de ogen van deze deelnemers te openen voor het idee dat settelen misschien wel het juiste is om te doen nadat je de juiste persoon hebt ontmoet. De regels van de show hielpen de deelnemers echt in de goede richting omdat ze niet met elkaar in contact mochten komen of hoe dan ook intiem mochten zijn! Blijf lezen om erachter te komen hoe we de deelnemers hebben gerangschikt.

14 Kori Sampson– Hij behandelde Chloe slecht en wakkerde drama aan

Kori Sampson is absoluut de meest irritante deelnemer aan Too Hot to Handle. Ten eerste behandelde hij Chloe slecht en dat was gewoon niet goed voor hem. Hij had de kans om om te gaan met Chloe, een buitengewoon lief en geweldig meisje, maar in plaats daarvan probeerde hij drama op te wekken door Francesca Farago mee uit te vragen.

13 Madison Wyborny– Beyond Forgettable

Madison Wyborny had misschien hoger op onze lijst gestaan als ze niet zo vergeetbaar was. We hebben niet echt veel van haar te zien gekregen omdat ze later bij de show kwam dan de rest van de hoofdcast en op niemand echt indruk maakte. Ze was behoorlijk vergeetbaar en maakte geen indruk.

12 Matthew Smith– gaf de show op en vertrok vroeg

Matthew Smith gaf uiteindelijk de show op en vertrok vroeg, wat behoorlijk vervelend is. Het was interessant om hem te zien, dus het feit dat hij wegging was een spelbreker. Andere mensen in de show, zoals Nicole O'Brien bijvoorbeeld, maakten geen romantische connecties en besloten toch om dingen door te zien en het op de show uit te houden. Matthew gaf het op.

11 Bryce Hirschberg– Een beetje opschepperij aan het begin

Bryce Hirschberg is in het echte leven misschien een echt goede kerel, maar toen hij aan de show begon, was hij een beetje te opschepperig! Als jongens te veel opscheppen, is dat niet het aantrekkelijkste ooit. Nadat de show was afgelopen en we Bryce op de reünie-aflevering zagen, konden we meer van zijn menselijke kant zien.

10 Lydia Clyma– Ze maakte niet de grootste indruk (behalve met David)

Lydia maakte bij niemand in de show echt een grote indruk, behalve bij David. Helaas, toen de laatste aflevering rondkwam, waren zij en David niet langer tegen elkaar aan geknuffeld of dicht bij elkaar, waardoor we ons afvragen wat er met hun echte connectie is gebeurd.

9 Haley Cureton– Botweg eerlijk met haar mening

Haley Cureton was altijd ronduit eerlijk over haar gevoelens en dat maakte haar zo'n interessant persoon om naar te kijken. Ze kon het misschien niet zo goed vinden met andere mensen in huis en ze was misschien de persoon die gemakkelijk een houding aannam met de mensen om haar heen, maar haar verlangen om waarheidsgetrouw en eerlijk te zijn maakt haar sympathieker… Bovendien is ze super mooi!

8 Francesca Farago– In het begin flagrante minachting voor regels, maar nog steeds super sympathiek

Francesca Farago had een flagrante minachting voor de regels toen de show begon, maar dat nam niet weg hoe sympathiek ze uiteindelijk werd. Fans van de show beschouwen haar echt als de ster, omdat elke scène waarin ze zat altijd erg interessant was. Het feit dat haar relatie met Harry heeft geduurd, maakt haar nog sympathieker!

7 Sharron Townsend– Hij groeide als persoon

Sharron Townsend is een geweldige deelnemer aan de show omdat we hem als persoon hebben zien groeien. In het begin aarzelde hij om echte gevoelens voor iemand te ontwikkelen, maar naarmate de tijd vorderde, zagen we dat hij bereid was zijn hart en geest open te stellen voor iets dat hij niet gewend was. Hij was afgesloten voor het idee van liefde omdat zijn hart eerder was gebroken, maar hij besloot het nog een kans te geven.

6 Rhonda Paul– Een echte ziel

Het is gemakkelijk om van Rhonda Paul te houden omdat ze een echte ziel is. Ze gaf toe dat ze een zoon in de show had en onthulde een meer kwetsbare kant van zichzelf. Het is niet gemakkelijk om je open te stellen en je kwetsbare kant te laten zien, maar Rhonda Paul was daartoe in staat en daardoor respecteren we haar enorm.

5 Nicole O'Brien– Onproblematische koningin

Nicole O'Brien is absoluut een van de beste deelnemers van de show omdat ze een probleemloze koningin is. Niets stoorde haar echt of zette haar af. Ze was nooit betrokken bij een drama. Ze was altijd makkelijk om mee te praten voor andere deelnemers in het huis, vooral Chloe! Nicole had een innemende en lieve persoonlijkheid die bij haar uiterlijk paste.

4 Harry Jowsey– Aanbiddelijk vertederend

Harry Jowsey is een van de meest sympathieke deelnemers van Too Hot to Handle omdat hij adorabel vertederend is. Hij is super aantrekkelijk en ziet er ongelooflijk goed uit! Vaak als jongens er zo knap uitzien als hij, gedragen ze zich helemaal vol van zichzelf en zijn ze een beetje onbeleefd … Maar hij past helemaal niet in die beschrijving. Hij was altijd een coole kerel in de show.

3 Kelechi "Kelz" Dyke– de belangrijkste man die het prijzengeld serieus neemt

Kelz was de belangrijkste deelnemer aan Too Hot to Handle om het prijzengeld echt serieus te nemen, maar hij deed het op een komische manier en dat maakte hem super aardig! Het was hilarisch om te zien hoe hij elke keer dat er geld uit het prijzengeld werd gehaald verstrikt raakte in het feit dat andere deelnemers met elkaar in contact kwamen en de regels overtraden.

2 Chloe Veitch– Het liefste buurmeisje

Chloe Veitch is absoluut het liefste meisje van de show met haar buurmeisje-persona! Ze heeft prachtig haar, prachtige ogen en een prachtige lach. Als klap op de vuurpijl heeft ze ook een aanstekelijke persoonlijkheid. Ze komt op voor zichzelf en wat ze denkt dat juist is en draait helemaal om het idee van vrouwelijke empowerment. Ze is ongetwijfeld een van de meest sympathieke personages in de show!

1 David Birtwistle– Knap, intelligent en oprecht

David Birtwistle neemt de kroon als het gaat om de meest sympathieke personages uit Too Hot to Handle. Ten eerste is hij knap! Ten tweede is hij super intelligent en goed opgeleid. En tot slot, hij is ongelooflijk oprecht. Hij deed een stap opzij toen hij wist dat Sharron echte gevoelens voor Rhonda had en dat was belangrijk – het toonde aan wat voor een goed hart hij heeft.

Aanbevolen: