Orange Is The New Black: Gevangenen gerangschikt van irritant tot lief

Inhoudsopgave:

Orange Is The New Black: Gevangenen gerangschikt van irritant tot lief
Orange Is The New Black: Gevangenen gerangschikt van irritant tot lief
Anonim

Netflix heeft geweldig werk geleverd door een show te creëren die serieuze problemen, komedie en nog veel meer op één plek combineerde. Orange is the New Black is een van de beste shows van deze generatie omdat het een fictief kijkje geeft in hoe het leven is voor vrouwelijke gevangenen in een minimaal beveiligde gevangenis. Het laat zien hoe weinig respect de gevangenen krijgen van bewakers en geeft ons een kijkje in hoe romances eruit kunnen zien tussen gevangenen die samen opgesloten zitten.

De cast van deze show was absoluut ongelooflijk. Het speelde onder meer Laura Prepon, Taylor Schilling, Ruby Rose, Natasha Lyonne en Uzo Aduba. Orange is the New Black liep zeven seizoenen, beginnend in 2013 en eindigend in 2019. Fans waren teleurgesteld toen ze ontdekten dat de show geen nieuw seizoen meer zou krijgen omdat ze er zo dol op waren!

15 Stella Carlin– De oplichter die werd opgelicht

Stella Carlin, gespeeld door Ruby Rose, is zonder twijfel het meest irritante personage uit Orange is the New Black. Stella probeerde Piper Chapman geld af te troggelen toen ze op het punt stond vrijgelaten te worden uit de gevangenis. Het enige wat ze hoefde te doen was Piper vertellen dat ze hulp nodig had en dat Piper haar waarschijnlijk het geld zou hebben geleend!

14 Aleida Diaz– Niet de beste moeder

Aleida Diaz was nooit echt een goede moeder voor haar kinderen. Ze ging uit met een drugsdealer, stond hem toe illegale activiteiten te doen waar haar kinderen bij waren en belandde uiteindelijk in de gevangenis naast haar eigen dochter. Het laat alleen maar zien dat ze nooit een geweldig rolmodel is geweest en dat ze er nooit echt achter is gekomen hoe ze een ouder moet zijn.

13 Dayanara Diaz– Ze verloor haar knikkers toen ze een bewaker neerschoot

Dayanara Diaz verloor zo goed als haar knikkers toen ze een bewaker neerschoot tijdens de gevangenisopstand. Het feit dat zij degene was die het pistool pakte en de bewaker neerschoot, was behoorlijk schokkend voor kijkers van de show, omdat we haar nooit echt als dat type karakter beschouwden. Ze is duidelijk de weg kwijt… En haar verstand!

12 Maritza Ramos– hing af van haar knappe uiterlijk

Maritza Ramos is een cool personage, maar helaas was ze veel te afhankelijk van haar knappe uiterlijk. Ze belandde uiteindelijk in de gevangenis voor autodiefstal en fraude, terwijl ze gemakkelijk een eerlijk leven had kunnen verdienen als flessenservicemeisje of cocktailserveerster, zoals ze eerder deed. Ze verdiende al goed geld zonder iets illegaals te hoeven doen.

11 Lorna Morello– Heel lief maar een beetje gek

Lorna Morello was een heel lief karakter, maar ze was een beetje gek! Ze beschreef een liefdevolle relatie met een man buiten de gevangenis aan al haar vrienden die met haar in de gevangenis zaten, maar in werkelijkheid bestond de relatie niet echt. Ze was een stalker en had een obsessie voor een man die er gewoon niet zo over dacht.

10 Piper Chapman– Een geweldig hoofdpersonage ondanks haar vele fouten

Piper Chapman was een geweldig hoofdpersonage in Orange is the New Black, ondanks het feit dat ze tijdens de show veel fouten maakte. Soms was ze behoorlijk vervelend en daarom staat ze niet dichter bij de top van deze lijst. Voor het grootste deel hielden we van Piper, maar er waren bepaalde dingen die we wensten dat ze anders had gedaan.

9 Alex Vause– Liefdevol, ondersteunend en berouwvol voor keuzes uit het verleden

Alex Vause was altijd liefdevol en ondersteunend als het ging om haar romantische relaties en bovendien had ze oprecht spijt van haar keuzes in het verleden. Er zijn fouten die ze heeft gemaakt waarvan ze wenste dat ze terug kon gaan en haar leven kon veranderen. Ze besloot volwassen om haar gevangenisstraf met zoveel mogelijk waardigheid door te komen.

8 Nicky Nichols– Flirterig, grappig en makkelijk in de omgang

Het karakter van Nicky Nichols was altijd flirterig, grappig en gemakkelijk in de omgang. Het is moeilijk om niet van een personage als Nikki te houden! Ze is super aangenaam en haar gevoel voor humor is absoluut hilarisch. Een reden vinden om te lachen terwijl je in de gevangenis zit, zou niet zo moeilijk zijn als je met haar opgesloten zat!

7 Blanca Flores– Een gepassioneerde vrouw die leeft voor liefde

Blanca Flores was een zeer gepassioneerde vrouw die haar leven leefde voor de liefde. Toen ze opgesloten werd in de gevangenis, was ze diepbedroefd door het feit dat ze niet langer in staat zou zijn om bij de man te zijn van wie ze hield. Het was een verwoestende situatie voor haar om erachter te komen dat ze waarschijnlijk geen kind zou kunnen krijgen tegen de tijd dat ze uit de gevangenis werd vrijgelaten.

6 Tiffany Doggett– Ze onderging veel persoonlijke groei

Tiffany Doggett is een Orange is the New Black-personage dat veel persoonlijke groei heeft doorgemaakt. Toen de show voor het eerst begon, was ze onaangenaam, racistisch en super irritant. Tegen het einde van de show waren we in staat om te zien hoeveel van een mens ze werkelijk was en waren we in staat om onze opvattingen en meningen over haar als persoon te veranderen.

5 Galina "Red" Reznikov– Een moederfiguur voor iedereen om haar heen

Rood was de moederfiguur voor iedereen om haar heen in de gevangenis. Ze gedroeg zich als ieders moeder, gaf advies, gaf harde liefde en nog veel meer. Ze steunde de jongere gevangenen die opgesloten zaten tijdens hun strijd, waaronder moeilijkheden met nuchterheid, liefdesverdriet en al het andere dat ze zouden doormaken.

4 Sophia Burset– Een vrouw die de moeilijkste obstakels van het leven heeft overwonnen

Sophia Burset overwon een van die moeilijkste obstakels in het leven toen ze een geslachtsaanpassende operatie onderging. Ze kon de operatie niet alleen betalen, dus wendde ze zich tot illegale activiteiten om de medische kosten te betalen. Terwijl ze opgesloten zat in de gevangenis, gebruikte ze haar tijd op de best mogelijke manier door haar te doen voor andere gevangenen.

3 Suzanne "Crazy Eyes" Warren– Aanbiddelijk lief en vriendelijk

Suzanne Warren, ook bekend als Crazy Eyes, is een van de meest adorabel lieve en vriendelijke personages uit de show. In het begin was ze een beetje griezelig met de verliefdheid die ze had op Piper Chapman, maar naarmate de tijd vorderde in de show, leerden we dat ze gewoon een normale vrouw is met een paar mentale handicaps.

2 Tasha "Taystee" Jefferson– Een geweldige jonge vrouw die veel heeft meegemaakt

Tasha Jefferson, ook bekend als Taystee, was een geweldige jonge vrouw uit Orange is the New Black die veel had meegemaakt! Haar verhaal over de show was verwoestend om te zien omdat ze zo'n hartverscheurend einde had… Ze kreeg uiteindelijk de schuld van een misdaad die ze niet had begaan en het leverde haar een levenslange gevangenisstraf op.

1 Poussey Washington– De superintelligente gedode gevangene die met iedereen bevriend was

Poussey Washington was een van de slimste gevangenen in Litchfield en leek natuurlijk met iedereen bevriend te zijn. Ze was erg intelligent en had interesse in het lezen van boeken. Helaas werd ze gedood door een van de bewakers en het was een zeer verwoestend moment. Haar dood leidde de gevangenen tot een rel.

Aanbevolen: