10 dingen die je niet wist over de cast van Euphoria

Inhoudsopgave:

10 dingen die je niet wist over de cast van Euphoria
10 dingen die je niet wist over de cast van Euphoria
Anonim

Sinds het succesvolle HBO-tienerdrama in de zomer van 2019 in première ging, zijn fans geobsedeerd door de cast van Euphoria. Zendaya, Hunter Schafer, Jacob Elordi en Co. zijn snel enkele van de meest gewilde jonge acteurs in Hollywood geworden en deze lijst bekijkt enkele interessante feiten over de cast van Euphoria die zelfs enkele van de grootste fans misschien niet weten.

Dus terwijl de hele wereld wacht op seizoen twee van Euphoria, blijf scrollen om erachter te komen wiens persoonlijke leven de verhaallijn van hun personage heeft beïnvloed en wie hun tekst is vergeten tijdens hun auditie.

10 Jacob Elordi was dakloos toen hij auditie deed voor Euphoria

De lijst wordt afgetrapt door het feit dat Jacob Elordi - die Nate Jacobs speelt in Euphoria - een beetje dakloos was toen hij werd gecast voor de rol.

In een interview voor Wonderland Magazine zei Jacob: "Ik deed auditie - dit was op een punt waar de films die ik had gemaakt niet waren uitgekomen. Ik had geen geld, ik had niets, ik was praktisch dakloos in LA." Gelukkig voor hem besloten de castingdirectors hem een kans te geven en dat heeft zeker zijn vruchten afgeworpen.

9 Het persoonlijke leven van Hunter Schafer en Barbie Ferreira beïnvloedde de verhaallijnen van hun personages

Een ander interessant feit over de iconische tienershow is dat het persoonlijke leven van Hunter Schafer en Barbie Ferreira de verhaallijnen van hun personages daadwerkelijk heeft beïnvloed. In een interview voor Collider zeiden de dames dat de beschrijvingen van de personages bij de auditie zo vaag waren dat ze eigenlijk de kans kregen om de personages zelf te creëren - van hun uiterlijk tot hun persoonlijkheid.

Zowel Hunter als Barbie spraken regelmatig met de maker en schrijver van de show, Sam Levinson, over hun persoonlijke ervaringen en die zijn verwerkt in de show.

8 Sydney Sweeney maakte een dagboek voor Cassie om haar te helpen het personage beter te begrijpen

In een interview met Entertainment Weekly gaf Sydney Sweeney - die Cassie Howard speelt in de show - toe dat ze het leuk vindt om interactieve dagboeken of geheugenboeken te maken voor alle personages die ze speelt.

De actrice deed dat ook voor het personage van Cassie Howard en in het dagboek creëert Sydney een leven voor het personage vanaf hun geboorte tot de eerste pagina van het script. De actrice beweert dat ze hierdoor het personage beter begrijpt en beter kan begrijpen!

7 Hunter Schafer had haar acteerdebuut op Euphoria

Het volgende interessante feit over de cast van Euphoria is dat Hunter Schafer haar acteerdebuut had in de controversiële tienershow. Ja, het is moeilijk te geloven dat de jonge ster eerder geen actrice was, aangezien het spelen van Jules Vaughn heel natuurlijk leek voor Hunter.

Maar voordat ze internationaal bekend werd als een van de hoofdrolspelers van Euphoria, was Hunter eigenlijk een fulltime model dat in New York City woonde en werkte. Hunter wist het tot dan toe misschien niet, maar ze is zeker een getalenteerde actrice!

6 Barbie Ferreira is ook model

Hunter Schafer is zeker niet het enige model dat actrice is geworden in de show, aangezien Barbie Ferreira eerder ook als model populair is geworden. De Braziliaans-Amerikaanse actrice - die Kat Hernandez speelt in de populaire HBO-serie - heeft haar carrière daadwerkelijk gelanceerd dankzij Tumblr.

En voordat ze een castlid werd op Euphoria, heeft ze campagnes gedaan voor American Apparel, Adidas, Forever 21, H&M, Target en nog veel meer. In 2016 noemde Time Magazine Barbie Ferreira zelfs een van de "30 meest invloedrijke tieners".

5 Terwijl Angus Cloud werd gecast zodra de castingdirecteur zijn auditietape zag

Ga verder met acteur Angus Cloud die Fez speelt in de HBO-serie. Volgens GQ werd Angus Cloud vrij snel gecast, omdat de castingagenten van de show meteen wisten dat Angus perfect is voor de rol van Fezco.

In tegenstelling tot de meeste castleden, werd Fezco gescout door de castingagenten van de show en uitgenodigd voor een lezing. Iedereen die Euphoria heeft gezien, weet zeker dat ze de juiste beslissing hebben genomen door hem uit te nodigen voor auditie, want Angus' vertolking van Fez is absolute perfectie!

4 Jacob Elordi vergat zijn regels tijdens zijn auditie

Een ander leuk feit over Jacob Elordi is dat de acteur zijn tekst vergat toen hij auditie deed voor de rol van Nate Jacobs in Euphoria. Natuurlijk weten castingagenten zeker dat er met nieuw talent altijd veel plankenkoorts en nervositeit is, en daarom lieten ze zich er niet van weerhouden om te zien hoe getalenteerd Jacob eigenlijk is.

Hij moet zeker iets goed hebben gedaan in die eerste auditie, want hij heeft het helemaal tot het einde gehaald!

3 Maude Apatow is het enige castlid met ouders die Hollywoodsterren zijn

Maude Apatow - die in de show Cassie's jongere zus Lexi Howard speelt - is eigenlijk het enige castlid met ouders die behoorlijk grote Hollywood-sterren zijn.

Ja, Maude is de dochter van actrice Leslie Mann (vooral bekend van haar rollen in films als George of the Jungle en The 40-Year-Old Virgin) en acteur en filmmaker Judd Apatow (best bekend om zijn werk op Freaks and Geeks, Sarah Marshall vergeten en Superbad). Met de twee als ouders was het vrij duidelijk dat Maude zelf een zeer getalenteerde actrice zou worden!

2 en Storm Reid is de enige tiener in de cast

Hoewel Maude Apatow het enige castlid is met beroemde ouders, is Storm Reid - die Rue's jongere zus Gia Bennett speelt in de HBO-show - de enige echte tiener in de cast. Ja, alle andere acteurs die tieners spelen op Euphoria zijn eigenlijk twintigers, terwijl Storm 15 jaar oud was toen ze aan de tienerserie begon te werken.

De rest van de cast doet echter geweldig werk door hun kijkers voor de gek te houden, aangezien velen van hen zeker in hun tienerjaren lijken te zijn!

1 De cast kon niet stoppen met sms'en in een groepschat toen ze erachter kwamen dat Leonardo DiCaprio naar hun show kijkt

Om de lijst compleet te maken, is het feit dat Hollywood-ster Leonardo DiCaprio geobsedeerd is door de HBO-show en dat de cast van Euphoria niet kon stoppen met sms'en in hun groepschat zodra ze daar achter kwamen.

Aangezien het grootste deel van de cast bestaat uit behoorlijk nieuwkomers, moet dit voor hen heel surrealistisch zijn geweest om te horen. Maar goed, als iemand weet wat goed entertainment is, dan is het wel Academy Award-winnaar Leonardo DiCaprio!

Aanbevolen: