10 dingen die je niet wist over de cast van de oerkn altheorie

Inhoudsopgave:

10 dingen die je niet wist over de cast van de oerkn altheorie
10 dingen die je niet wist over de cast van de oerkn altheorie
Anonim

The Big Bang Theory was een van de meest populaire tv-shows van het decennium. De show, die twaalf seizoenen en 279 afleveringen beslaat, kende een zeer solide run tussen 2007 en 2019, groeide aan populariteit en lacht als geen andere sitcom op tv.

Dit succes zou niet mogelijk zijn zonder de ongelooflijke cast van de show, die allemaal enorm veel succes hadden in hun carrière nadat ze in de show hadden gespeeld (zoals vaak het geval is bij populaire programma's). Ze hebben elk hun eigen geweldige verhaal te vertellen. Dit zijn tien dingen die je nog niet wist over de cast van The Big Bang Theory.

10 Jim Parsons stamt af van een beroemde Franse architect

Afbeelding
Afbeelding

In september 2013 verscheen Parsons in het TLC-programma Who Do You Think You Are?, waarin beroemdheden leren over hun verre stambomen. Parsons ontdekte dat hij van vaderskant uit Frankrijk stamt en eigenlijk de 6x achterkleinzoon is van de beroemde Franse architect Louis-François Trouard. Het beroemdste werk van Trouard is dat van de kathedraal van Orléans, maar hij doceerde ook aan de Académie Royale D'architecture in Parijs.

9 Kaley Cuoco was een fervent tennisser

Afbeelding
Afbeelding

Lang voordat ze met acteren begon, was Kaley Cuoco een fervent tennisser. Ze begon naar verluidt met het spelen van de sport toen ze nog maar drie jaar oud was en bleef het gedurende een groot deel van haar opvoeding. Ze was een regionaal gerangschikte junior speler in de late jaren '90, wat bewees dat het veel meer was dan louter een hobby. Cuoco verliet later de sport echter toen ze nog maar 16 jaar oud was om zich te concentreren op haar acteercarrière.

8 Johnny Galecki kreeg van zijn moeder vaak te horen dat hij zijn mond moest houden

Afbeelding
Afbeelding

Galecki was naar verluidt een erg luidruchtig en spraakzaam kind, wat vaak op de zenuwen van zijn moeder werkte. Hij vertelde aan het Nieuw-Zeelandse radiostation ZM dat hij zijn moeder vaak de oren uitsloeg en haar trakteerde op extreem langdradige verhalen en verhalen. Zijn moeder had er echter niets van, en Galecki verklaarde dat ze hem vaak "het stille spel" zou laten spelen. Ze zei ook vaak tegen hem: "Ik hou van je, ga nu weg", zodat ze wat tijd voor zichzelf had.

7 Simon Helbergs vader was een acteur-schrijver

Afbeelding
Afbeelding

Simon Helberg werd op 9 december 1980 geboren uit acteur Sandy Helberg. Helberg is door de jaren heen in tal van films en tv-shows verschenen, waaronder MASH, Knight Rider, Spaceballs en This Is Spinal. Tik op.

In Spaceballs speelde hij Dr. Schlotkin, en in This Is Spinal Tap speelde hij Angelo DiMentibelio. Hij verscheen ook in Mortal Kombat als regisseur, en hij heeft geschreven voor shows als The Golden Girls, Dear John, en Harry and the Hendersons.

6 Kunal Nayyar werd geboren in Londen en groeide op in New Delhi

Afbeelding
Afbeelding

Kunal Nayyar is geboren in Londen, maar groeide op in New Delhi, India. Hij verhuisde daarheen toen hij nog maar vier jaar oud was, aangezien zijn ouders oorspronkelijk van het land kwamen. Hij groeide vervolgens op in India, nadat hij was afgestudeerd aan de St Columba's School. Hij verhuisde uiteindelijk naar de Verenigde Staten om naar school te gaan en studeerde bedrijfskunde aan de Universiteit van Portland. Later besloot hij te gaan acteren en behaalde hij een Master of Fine Arts-graad aan de Temple University in Philadelphia.

5 Melissa Rauch modelleerde Bernadettes stem naar haar moeder

Afbeelding
Afbeelding

Hoewel veel mensen Melissa Rauch zouden herkennen als Bernadette, zullen ze misschien verbaasd zijn over haar stem. De hoge, piepende stem van Bernadette wordt opgevoerd door Rauch, die het model naar haar eigen moeder heeft gemodelleerd. In het echte leven klinkt de stem van Rauch veel "normaal" en zeker veel dieper dan die van Bernadette. Ze heeft uitgelegd dat de stem van Bernadette bijna hetzelfde is als die van haar moeder, alleen zonder een duidelijk New Jersey-accent (Rauch groeide op in Marlboro, New Jersey).

4 Mayim Bialik is een neurowetenschapper

Afbeelding
Afbeelding

Bialik is wereldberoemd om haar talrijke acteerrollen, waaronder Amy in The Big Bang Theory en Blossom in Blossom. Maar dit verraadt haar ware ongelooflijke talent, namelijk een bonafide neurowetenschapper te zijn.

Ze behaalde haar doctoraat in het veld aan de UCLA en schreef een proefschrift over hypothalamische activiteit bij het Prader-Willi-syndroom, een ziekte die ervoor zorgt dat mensen zich niet "vol" voelen en vaak resulteert in obesitas.

3 Kevin Sussman heeft een lange carrière als nerds

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Sussman speelde de nerdy en zielige Stuart Bloom gedurende een groot deel van The Big Bang Theory. Dat zou geen verrassing moeten zijn, aangezien Sussman een zeer lange carrière heeft in het spelen van de sukkel. Hij begon met acteren rond de dotcom-boom van de late jaren '90 en vroege jaren 2000, en als zodanig portretteerde hij vaak computernerds in verschillende commercials.

2 Iain Armitage is de zoon van een veelgeprezen theateracteur

Afbeelding
Afbeelding

Armitage speelde Young Sheldon voor één aflevering van The Big Bang Theory en hernam zijn rol uit de populaire spin-off met dezelfde naam. Armitage is de zoon van theateracteur Euan Morton, een door Olivier en Tony genomineerde artiest. Vóór de COVID-pandemie speelde Morton King George in Hamilton, een rol die hij sinds juli 2017 vervult.

1 Laurie Metcalf wilde als tolk werken

Afbeelding
Afbeelding

Tolk zijn is voor veel tieners niet vaak een wens, maar dat was wel het geval voor Laurie Metcalf. Metcalf hield altijd van acteren, maar besloot dat het geen levensvatbaar carrièrepad was. In plaats daarvan besloot ze Duits te gaan studeren om tolk te worden. Ze veranderde later van gedachten en begon in plaats daarvan antropologie te studeren. Gelukkig luisterde Metcalf uiteindelijk naar haar roeping en waagde ze zich aan acteren, waarmee ze een BA in theater verdiende in de staat Illinois.

Aanbevolen: