10 dingen die je niet wist over de cast van The Walking Dead

Inhoudsopgave:

10 dingen die je niet wist over de cast van The Walking Dead
10 dingen die je niet wist over de cast van The Walking Dead
Anonim

The Walking Dead, hoewel schijnbaar in populariteit afnemend, was een van de grootste shows van de jaren 2010. Het publiek was gefascineerd door de "alles mag"-verhalen, die de neiging hadden om geliefde personages te doden.

Natuurlijk worden geliefde personages op verschillende manieren gemaakt, waaronder sterk schrijven, regisseren, casten en acteren. Vooral dat laatste is (uiteraard) van belang. Gelukkig bevatte The Walking Dead een uitzonderlijke cast die erin slaagde de show overeind te houden, zelfs als het wankele schrift hem dreigde te doen zinken.

Hun echte levensverhalen zijn net zo interessant. Dit zijn tien dingen die je nog niet wist over de cast van The Walking Dead.

10 Andrew Lincoln is de schoonzoon van Ian Anderson

Afbeelding
Afbeelding

Wat sommige mensen misschien niet weten, is dat Andrew Lincoln de schoonzoon is van Ian Anderson, de fluitist en zanger van Jethro Tull. Ian Anderson ontmoette zijn toekomstige vrouw Shona Learoyd terwijl ze werkte als persvoorlichter voor hun platenlabel. Ze raakte later betrokken bij de effecten op het podium van de band en de twee trouwden. Ze kregen twee kinderen - James en Gael Anderson. Lincoln trouwde in juni 2006 met Anderson en werd officieel de schoonzoon van de muzikale roy alty. Anderson is ook de grootvader van hun twee kinderen, Malinda en Arthur.

9 Jon Bernthal is de zwager van Facebook's COO

Afbeelding
Afbeelding

Jon Bernthal komt schijnbaar uit de koninklijke familie. Zijn vader, Rick Bernthal, was de voormalige voorzitter van de raad van bestuur van de Humane Society. Hij verliet de post in 2019. Zijn grootvader van vaderskant was een vioolwonder genaamd Murray Bernthal. Een van zijn broers, Nicholas Bernthal, is orthopedisch chirurg en professor aan de UCLA. Maar misschien wel het meest interessante is dat zijn andere broer, Tom Bernthal, momenteel verloofd is met Facebook COO Sheryl Sandberg. Sandberg wordt geschat op bijna $ 2 miljard.

8 Steven Yeun is vernoemd naar een dokter

Afbeelding
Afbeelding

Steven Yeun werd geboren in Seoul, Zuid-Korea en kreeg de geboortenaam Yeun Sang-yeop. Toen Yeun nog jong was, verhuisde zijn familie naar Regina, Saskatchewan, Canada voordat hij naar Troy, Michigan verhuisde. Het was hier dat Yeun opgroeide en in 2001 afstudeerde aan de Troy High School. Hij nam de naam "Steven" pas aan nadat zijn ouders naar Amerika waren verhuisd, toen ze een dokter met die naam ontmoetten en besloten dat ze het leuk vonden. Yeun leek het pad van zijn naamgenoot te volgen en neurowetenschappen te studeren op de universiteit. De oproep van het scherm bleek echter te aantrekkelijk.

7 Het gezicht van Norman Reedus is gereconstrueerd

Afbeelding
Afbeelding

Je zou nooit weten dat het gezicht van Norman Reedus echt is gereconstrueerd. Reedus had in 2005 een ernstig auto-ongeluk waarbij een 18-wieler met zijn auto in botsing kwam. Hij werd door de voorruit geslingerd en liep aanzienlijke schade op aan zijn gezicht.

Zoals hij het noemt, "zag hij eruit als een hamburger." Hij werd wakker met glas in zijn gezicht en nadat hij naar het ziekenhuis was gebracht, moesten zowel zijn neus als linkeroogkas worden gereconstrueerd met respectievelijk schroeven en titanium.

6 Danai Gurira groeide op in Zimbabwe

Afbeelding
Afbeelding

Gurira's ouders, Josephine en Roger, verhuisden in 1964 uit Zimbabwe (het toenmalige Zuid-Rhodesië), lang voordat Danai werd geboren. Gurira werd geboren in Iowa in 1978, maar zij en haar familie verhuisden in 1983 terug naar het geboorteland van haar ouders, Zimbabwe. Het gezin vestigde zich in Harare, de hoofdstad en dichtstbevolkte stad van het nu onafhankelijke land. Ze bleef daar gedurende een groot deel van haar vroege leven, en het was daar dat ze naar de middelbare school ging en haar diploma behaalde. Ze keerde echter terug naar de Verenigde Staten om naar school te gaan en ging naar het Macalester College in Minnesota en de Tisch School of the Arts.

5 Michael Rooker is 41 jaar getrouwd

Afbeelding
Afbeelding

Het is een geweldige prestatie dat Michael Rooker en zijn vrouw binnenkort de mijlpaal van 50 jaar zullen bereiken. Rooker trouwde op 22 juni 1979 met Margot Rooker toen Rooker nog maar 24 jaar oud was. Dit was lang voordat Rooker beroemd werd, aangezien hij zijn eerste filmrol pas in 1986 verwierf (Henry: Portrait of a Serial Killer). Rooker en zijn vrouw zijn sindsdien getrouwd gebleven, een prestatie die in de wereld van vandaag steeds zeldzamer wordt.

4 David Morrissey verliet school op 16

Afbeelding
Afbeelding

David Morrissey, die The Governor zo briljant vertolkte, kreeg in zijn tienerjaren een tragische tegenslag te verwerken. Zijn vader, een schoenlapper, Joe Morrissey, werd gediagnosticeerd met een terminale bloedziekte toen David nog maar vijftien jaar oud was.

Hij bleef de rest van zijn korte leven ziek en stierf op 54-jarige leeftijd aan een bloeding in het ouderlijk huis. Morrissey ging op 16-jarige leeftijd van school en ging werken voor een theatergezelschap in Wolverhampton, Engeland.

3 Lennie James koos ervoor om in een pleeggezin te gaan wonen

Afbeelding
Afbeelding

Lennie James is een andere castgenoot van Walking Dead die een tragische opvoeding heeft ondergaan. James' moeder stierf toen hij nog maar tien jaar oud was, en zowel Lennie als zijn broer Kester bleven zonder ouders achter. Ze hadden de keuze om naar de Verenigde Staten te verhuizen om bij een familielid te gaan wonen, maar ze weigerden allebei en besloten in plaats daarvan onder pleegzorg te blijven. Ze bleven de volgende acht jaar in pleeggezinnen, tot James 18 was.

2 Scott Wilson versloeg Steve McQueen & Paul Newman voor een deel

Afbeelding
Afbeelding

Wilsons tweede filmrol ooit was die van echte moordenaar Dick Hickock in In Cold Blood. Omdat de roman van Truman Capote behoorlijk populair was, werden er verschillende grote namen genoemd voor de verfilming, waaronder Steve McQueen en Paul Newman. De regisseur van de film, Richard Brooks, wilde echter onbekende acteurs in de rol en wierp Scott Wilson over de twee populaire keuzes. Zoals Wilson uitlegde: "Brooks huurde twee 'onbekenden' in en dat wilde hij zo houden. We werden behandeld als twee moordenaars die hij op de een of andere manier was tegengekomen."

1 Lauren Cohan's gemengd accent

Afbeelding
Afbeelding

Lauren Cohan heeft een heel duidelijk transatlantisch accent - een uniek accent dat schijnbaar aspecten van zowel Britse als Amerikaanse accenten combineert. Het is mogelijk dat ze deze manier van spreken door haar opvoeding heeft gekregen. Cohan groeide op in New Jersey en woonde tot haar dertiende in de staat. Haar familie verhuisde later naar Surrey, Engeland, en ze bleef daar de rest van haar opvoeding wonen, en ging zelfs naar de universiteit en studeerde af aan de universiteit in Winchester.

Aanbevolen: