10 dingen die de cast van de zwarte lijst heeft gezegd over het werken aan de hitshow

Inhoudsopgave:

10 dingen die de cast van de zwarte lijst heeft gezegd over het werken aan de hitshow
10 dingen die de cast van de zwarte lijst heeft gezegd over het werken aan de hitshow
Anonim

Natuurlijk zijn er tegenwoordig veel misdaadshows op televisie, maar ze lijken in niets op The Blacklist. Gedurende de seizoenen heeft de serie zich gecentreerd rond twee mensen. Er is Red Reddington, een crimineel meesterbrein dat plotseling bereid is om met wetshandhavers te werken. En dan is er Elizabeth Keene, de enige criminele profiler waarmee Red wil samenwerken.

Met elk seizoen zijn we gaan ontdekken dat de twee personages meer met elkaar verbonden zijn dan iemand ooit had gedacht. Voor de cast was de show vanaf het begin ook een sensatie om aan te werken. Kijk maar eens wat ze hebben gezegd:

10 James Spader besloot zijn hoofd te scheren voor de pilotaflevering

James Spader
James Spader

Spader vertelde Collider: Ik had mijn haar lang voor de laatste paar projecten die ik had gedaan, en het voelde als het juiste voor hem. Het was een idee dat ik opriep en ik denk dat het de juiste keuze was. Het leek gewoon bij zijn levensstijl te passen. Hij is iemand die licht en snel moet reizen, en dat leek hem bij uitstek praktisch.” Tijdens de show is het personage van Spader, Red Reddington, bekend geworden om zijn kenmerkende, enigszins kale uiterlijk. Dus, als je het ons vraagt, was zijn hoofd scheren voor de piloot een goede beslissing.

9 Harry Lennix portretteerde zijn karakter als het 'exact tegenovergestelde van de straight-ahead guy'

Harry Lennix
Harry Lennix

In de show speelt Lennix de rol van Harold Cooper, de adjunct-directeur van de FBI-afdeling Terrorismebestrijding en hoofd van een geheime taskforce. En toen hij aan de show begon te werken, vertelde hij Collider: "Interessant is dat de eerste keer dat ik met Joe [Carnahan] op de set liep, het eerste wat hij zei was: 'Ik wil dat je precies het tegenovergestelde speelt van de straight- vooruit kerel. Ik wil dat je charmant bent. Ik wil dat je ontwapent. Je bent net zo goed een politicus als iets anders.'”

8 Megan Boone zei dat improvisatie een 'optie' is op de set

Megan Boone
Megan Boone

Boone vertelde Daily Actor: Improvisatie is een vrijheid en een optie die we hebben als we eenmaal de gescripte dialoog hebben gekregen, maar het is niet per se iets waarvan ik ooit het gevoel heb dat ik het creatief moet doen, omdat ik uiteindelijk' Ik probeer gewoon het verhaal te vertellen en het verhaal wordt mij gegeven door een groep zeer goede schrijvers die deze scènes opzettelijk hebben geschreven en ze steeds opnieuw hebben doorgenomen om er zeker van te zijn dat ze gelijk hebben.”

Boone speelt een van de hoofdpersonages van de show, Elizabeth Keen. Afgezien hiervan is Boone ook verschenen in de CBS-show Blue Bloods.

7 Ryan Eggold werkte samen met de schrijvers om Tom te ontwikkelen

Ryan Eggold
Ryan Eggold

“Ik heb een heel cool samenspel met de schrijvers; ze zullen een idee hebben, en op basis van wat ze hebben geschreven, zal ik [een suggestie doen] en we zullen van elkaar pingpongen, 'vertelde Eggold aan Backstage. "Hij begon als één ding zonder veel verwachtingen, toen moesten we de façade doorbreken en hem in een donkerdere, vreemdere, meer dubbelzinnige [richting] nemen." Aanvankelijk was het karakter van Eggold in de show de liefdesbelang van Elizabeth Keen. Later werd echter duidelijk dat Tom ook een geheime agent was. Dat brak zijn huwelijk met Elizabeth. Het personage van Eggold werd uiteindelijk gedood.

6 Amir Arison zou maar in één aflevering verschijnen

Amir Arison
Amir Arison

De makers van de show merkten Arison meer op nadat ze hem wat werk op de computer zagen doen. Terwijl hij met She Knows sprak, herinnerde Arison zich: Ik heb een beetje geïmproviseerd door de computer en ze hebben het gebruikt, wat vrij zeldzaam is voor een gescripte netwerkshow. Toen ik zag dat ze het gebruikten, zei ik: 'Oh, ze reageren op mij.' En toen ik dat zag, werd ik geroepen voor een nieuwe aflevering en er kwamen steeds meer afleveringen binnen.' Arison is sinds 2013 te zien in de show.

5 Diego Klattenhoff hoorde voor het eerst over het oorsprongsverhaal van Ressler tussen seizoen één en twee

Diego Klattenhoff
Diego Klattenhoff

Het oorsprongsverhaal van Klattenhoffs Donald Ressler werd uiteindelijk onthuld naarmate de show vorderde. Het blijkt echter dat hij al vroeg op de hoogte was van het achtergrondverhaal van zijn personage. "Oorspronkelijk had ik jaren geleden een versie van dit verhaal gehoord, tussen ik wil zeggen seizoen 1 en seizoen 2", vertelde Klattenhoff aan Parade. "De Johns hadden me verteld wat er jaren geleden met Ressler was gebeurd, waarom hij was zoals hij was, familiezaken en wat er met mijn vader was gebeurd, en toen werd dat gekannibaliseerd of enigszins veranderd."

Voordat hij een van de hoofdsterren van de show werd, speelde Klattenhoff in Homeland.

4 Mozhan Marnò deed een paar keer auditie voordat hij in seizoen twee werd uitgebracht

Mozhan Marn
Mozhan Marn

"Ik heb eerder een aantal keer auditie gedaan voor de show, alleen voor eenmalige gaststerren hier en daar tijdens het eerste seizoen", vertelde Marnò aan Dujour. Ondanks dat ze niet meteen werd gecast, was de actrice niet ontmoedigd. "Ik heb het hele eerste seizoen van de show bekeken en toen ik zag dat een aantal mensen aan het einde van het seizoen de keel werd doorgesneden, heb ik mijn manager een e-mail gestuurd en gezegd: 'Houd deze show in de gaten! Ze gaan casten.'” Marnò werd uiteindelijk gecast als de malafide Mossad-agent Samar Navabi.

3 Hisham Tawfiq worstelde met het idee dat zijn karakter Reddington zou verraden

Hisham Tawfiq
Hisham Tawfiq

“Toen ik het script las en dat zag, was ik persoonlijk van streek. Dembe is altijd eerlijk geweest tegen Red, en dit is zo'n beetje de eerste keer dat we hem niet eerlijk zien zijn", vertelde Tawfiq aan Carter Matt."Ik worstelde daarmee en ik ging de makers bellen en zeggen 'wat is daar mee?', maar toen ik er nog wat over nadacht, in alles willen we een beetje conflict hebben."

Tawfiq's karakter, Dembe, is altijd gezien als de loyale assistent van Red en hoewel Tawfiq "worstelde" met deze ontwikkeling, vond hij het ook "spannend".

2 Parminder Nagra gaf toe dat ze het leuk vindt om haar personage "een beetje te veel" te spelen

Parminder Nagra
Parminder Nagra

"Ik speel een stoer personage, ik moet zeggen dat ik ervan geniet, soms misschien een beetje te veel", vertelde Nagra aan TV Goodness. 'Kun je me er gewoon mee laten rondrennen, dan zou ik heel blij zijn. Het geeft veel kracht; Ik hou ervan. Ik geniet er echt van om zo'n sterk vrouwelijk personage te spelen. Je krijgt niet veel van die delen, vooral niet op tv, voor vrouwen, die zo sterk zijn. In de show speelt Nagra CIA-agent Meera Malik. Aanvankelijk leek het erop dat agent Malik een mentor was voor Boone's Elizabeth Keen.

1 Clark Middleton onthulde dat ze meestal twee doorlooptijden van een scène doen voordat ze gaan fotograferen

Clark Middleton
Clark Middleton

Tijdens een gesprek met Absolute Music Chat, gaf Middleton een overzicht van hoe de show zich voorbereidt om een scène op te nemen. De acteur legde uit: "Je hebt er één alleen voor de regisseur, en dan brengen ze de crew en de DP binnen en je runt het één keer voor hen. Dan heb je de details gladgestreken en duurt het nooit langer dan een kwartier. Dan zit je 10-15 minuten terwijl ze de scène verlichten en dan kom je terug en filmt het." In de show speelt Middleton Glen "Jellybean" Carter, Red's meest vertrouwde onderzoeker.

Aanbevolen: