10 dingen die Chris Evans heeft gezegd over het werken aan de MCU

Inhoudsopgave:

10 dingen die Chris Evans heeft gezegd over het werken aan de MCU
10 dingen die Chris Evans heeft gezegd over het werken aan de MCU
Anonim

Al meer dan 10 jaar werd Chris Evans een van de meest herkenbare gezichten in het Marvel Cinematic Universe (MCU). We hebben het over de acteur die de rol van Captain America op zich nam in verschillende populaire Marvel-films. Dit omvat natuurlijk Avengers: Endgame, een kaskraker dat later de meest winstgevende film in de geschiedenis werd.

Vandaag wordt aangenomen dat Evans' Marvel-stint tot een einde is gekomen na het besluit van Captain America om zijn schild aan Falcon door te geven. En om zijn werk voor Marvel te vieren, hebben we besloten om te bespreken wat Chris Evans heeft gezegd over werken in de MCU.

10 Hij boekte zijn Marvel-baan nadat hij nee had gezegd tegen de rol

Captain America The First Avenger 2
Captain America The First Avenger 2

Natuurlijk waren er andere acteurs die Captain America wilden spelen. Het lijkt er echter op dat Marvel alleen Evans voor de rol wilde hebben, zelfs als hij ze de eerste keer afwees. "Ik kreeg de baan op een rare manier door nee te zeggen", legde Evans uit terwijl hij sprak met Men's Journal.

"Net als andere dingen in het leven, als je nee zegt, achtervolgen ze je gewoon." De aarzeling van Evans komt mogelijk voort uit het feit dat hem aanvankelijk een contract voor negen films werd aangeboden. Hij slaagde erin om dit tot zes te onderhandelen.

9 Hij moest naar therapie nadat hij ja had gezegd tegen de rol

Captain America The First Avenger 1
Captain America The First Avenger 1

Voor Evans maakte het aangaan van een grote inzet van de MCU hem angstig. Het hielp niet dat er geen uitweg was uit het contract dat hij zojuist ondertekende. Hij wist ook niet zeker of hij het idee leuk vond om ongelooflijk beroemd te worden.

"Ik ging omdat ik erg ongerust was over het nemen van de film, ik was nerveus over de verandering van levensstijl, over de toewijding", vertelde Evans aan We Got This Covered. “Ik hou van het maken van films, maar ik ben er niet op uit om een gigantische filmster te worden. Ik heb graag de mogelijkheid om weg te lopen als ik wil, met een deal van zes foto's kun je niet weglopen."

8 Hij hield niet van het idee om zijn oren in het nieuwe pak te laten zien

Captain America The First Avenger 3
Captain America The First Avenger 3

Blijkbaar heeft Evans een klein probleem met zijn oren. En voor de films gaf de acteur er in eerste instantie de voorkeur aan dat ze bedekt bleven. "Ik hield altijd van de oren binnenin", legde de acteur uit terwijl hij met Collider sprak. "Ik dacht altijd dat ik een beetje grote Dombo-oren had."

Gelukkig warmde hij op voor de nieuwere versie van Captain America's pak. "Het ziet er een stuk beter uit", merkte Evans op. “Het nieuwe pak heeft echt de oren uit en het ziet er goed uit, dus ik dacht: ‘Oké. Ik kan hiermee leven.'”

7 Het filmen van de liftscène voor de Winter Soldier was 'brutaal'

Captain America The Winter Soldier Elevator
Captain America The Winter Soldier Elevator

In Captain America: The Winter Soldier zou je kunnen zeggen dat de actie intenser was. En voor Evans bleek het fotograferen van de grote vechtscène in de lift behoorlijk uitdagend. Over het algemeen zei hij dat het drie dagen kostte om de scène te filmen.

"Het is letterlijk gewoon ritme en stappen en beats, en met elke persoon die je uitschakelt en laat vallen, gaat het gevecht met mij door", vertelde Evans aan Geek Dad. “Het is gewoon brutaal. Het is het soort werk waarbij twee, drie uur per dag trainen vermoeiend is.”

6 Zijn favoriete scènes om te filmen zijn die met Scarlett Johansson

Captain America The Winter Soldier 2
Captain America The Winter Soldier 2

Zoals je misschien weet, zijn Evans en Johansson al heel lang vrienden. Ze hebben zelfs al een paar keer samengewerkt voordat ze bij de MCU kwamen. Beide acteurs speelden in de film The Perfect Score uit 2004 en de film The Nanny Diaries uit 2007.

En het is waarschijnlijk daarom dat Evans het meest geniet van het werken met Johansson. "Mijn favoriete scènes zijn de scènes met Scarlett", vertelde Evans aan Pop Sugar. "En buiten de film kennen Scarlett en ik elkaar al heel lang, we maken gewoon constant grappen over hoeveel films we samen hebben gemaakt, dus het is erg moeiteloos."

5 Age Of Ultron was leuker om te schieten dan The Avengers

Leeftijd van Ultron 1
Leeftijd van Ultron 1

Tegen de tijd dat Evans aan de tweede Avengers-film begon te werken, kunnen we gerust zeggen dat hij en zijn co-sterren veel meer op hun gemak waren bij elkaar. De ervaring bleek dus ook leuker voor de acteur.

Tijdens een gesprek met E! merkte Evans op dat het vervolg "veel leuker" was om te filmen. De acteur voegde eraan toe: "Nu, na de eerste film en het promoten van de eerste film, is dit als familie, dus het is een stuk gemakkelijker om met deze mensen in een comfortzone te glippen."

4 Toen hij Paul Rudd voor het eerst ontmoette op de set, liet hij hem dansen

Avengers Infinity War 1
Avengers Infinity War 1

Captain America: Civil War was de enige Captain America-film waarin bijna alle Avengers te zien waren. Het is ook de eerste Marvel-film waar Evans en Paul Rudd ooit samen aan werkten. Tijdens het opnemen van de film dacht Evans dat het leuk zou zijn om aan een video te werken waarin de cast danst.

Dit was inclusief Rudd die vrijwel zonder aarzeling groovede. "Ik had zoiets van:" Hallo, leuk je te ontmoeten. Je kent me niet, maar kan ik dit krijgen?” Evans plaagde Rudd tijdens een interview voor Variety. “Je danste gewillig met weinig uitleg van mij…”

3 Hij eiste dat hij het Infinity War-script mocht zien

Avengers Infinity War 2
Avengers Infinity War 2

Zoals je weet, heeft de MCU altijd met een hoge mate van geheimhouding rond zijn films gewerkt. Je weet nooit echt wat er in de film gaat gebeuren totdat je hem bekijkt. Sterker nog, zelfs de trailers zijn soms misleidend. Achter de schermen houden ze ook de filmplot geheim voor de cast.

In het geval van Evans konden ze het Avengers: Infinity War-script echter niet lang voor hem houden. “Ze lieten me het lezen. Maar je moet kieskeurig zijn, 'vertelde Evans aan Good Morning America. "Je moet echt je voet op de grond zetten…"

2 Hij gaf toe dat hij 'schreeuwde' tijdens eindspel-reshoots

Avengers Eindspel 2
Avengers Eindspel 2

Ongetwijfeld heeft Evans veel gedaan, na Captain America. Hij speelde in films als Knives Out en The Red Sea Diving Resort. Hij werkte ook aan de tv-miniserie Defending Jacob. Dat gezegd hebbende, het loslaten van de MCU bleek tegen het einde moeilijk te zijn voor de ervaren acteur.

“Voor de laatste maand van het filmen liet ik mezelf elke dag naar mijn werk gaan en een beetje overweldigd en een beetje nostalgisch en dankbaar zijn, vertelde Evans aan Men’s Journal. “Op de laatste dag was ik aan het huilen. Ik huil vrij gemakkelijk, maar ik was zeker aan het huilen.”

1 Hij is er niet helemaal tegen om zijn rol in de toekomst opnieuw op te nemen

Avengers Eindspel 1
Avengers Eindspel 1

Al geruime tijd vragen fans zich af of er een kans was voor Evans om terug te keren naar MCU's Phase Four. Het lijkt er echter op dat er in de huidige reeks projecten van Marvel geen ruimte is voor de gepensioneerde Cap.

In het geval dat ze van plan zijn hem terug te brengen, kan de MCU opgelucht zijn te weten dat Evans niet helemaal tegen het idee is om nog een keer te passen. "Je zegt nooit nooit", legde hij uit tijdens een gesprek met Johansson tijdens een interview voor Variety. "Het is geen moeilijk nee, maar het is ook geen gretig ja."

Aanbevolen: