Wat heeft de cast van de 'Jumanji'-reboot gezegd over het werken aan de film?

Inhoudsopgave:

Wat heeft de cast van de 'Jumanji'-reboot gezegd over het werken aan de film?
Wat heeft de cast van de 'Jumanji'-reboot gezegd over het werken aan de film?
Anonim

De originele Jumanji-film werd een klassieker bij de release in 1995. Met zijn spannende bordspel tot leven komend concept en zijn met sterren bezaaide cast, waaronder Robin Williams als hoofdrolspeler, is het gemakkelijk te zien waarom de avonturenfilm al snel een favoriet van het huishouden werd.

Twee decennia later, in 2017, verheugden fans van het avontuur met jungle-thema zich toen een modern vervolg werd uitgebracht in bioscopen over de hele wereld. Het vervolg, getiteld Jumanji: Welcome To The Jungle, werd geregisseerd door Jake Kasdan en speelde een reeks Hollywood A-listers zoals Dwayne "The Rock" Johnson, Kevin Hart, Jack Black en zelfs Marvel's eigen Karen Gillan. Tijdens het filmen van de film ontwikkelde de cast een sterke band met elkaar. De echte vriendschappen die werden opgebouwd, gecombineerd met het komische en leuke karakter van de film, zorgden ontegensprekelijk voor een leuke werkomgeving voor de cast. Dit is wat de cast van Jumanji: Welcome To the Jungle en het vervolg Jumanji: The Next Level uit 2019 te zeggen had over het werken aan de actiefilms.

8 Ze kwamen in contact met hun innerlijke tieners

De films volgen een groep van vier tieners die in het Jumanji-spel worden gezogen. Nadat ze in het spel zijn gevallen, realiseren de personages zich dat hun lichamen niet langer van hen zijn, maar de lichamen van de avatars die ze eerder hadden gekozen. In een Instagram-bericht dat is geüpload door de officiële pagina van de film, schetste Dwayne Johnson, die de avatar van het personage vertolkt door Alex Wolff, hoe de personages inspiratie putten uit hun tienertegenhangers.

7 Ze hielden de geest van de originele film levend tijdens het filmen

Een ander Instagram-bericht op de officiële pagina van de film toonde een video van hoofdrolspeler Johnson, waarin werd benadrukt hoe de originele film uit 1995 de verfilming van Jumanji: Welcome To The Jungle beïnvloedde. Hij vermeldt hoe de geest van de klassieker uit 1995 een cruciaal aspect was voor de cast en crew om in het vervolg op te nemen.

In de video zegt hij: "We wilden ervoor zorgen dat de geest van de originele film doorstroomde naar deze voortzetting."

6 Ze "lachten zich kapot"

In een interview met Moviefone in 2017 haalde de kerncast herinneringen op aan de opnames van de film. De cast werd gevraagd wat hun favoriete geïmproviseerde regel was geweest, wat resulteerde in het delen van enkele hilarische anekdotes.

In antwoord op de vraag zei Jack Black dat zijn favoriete regel van Johnson was gekomen op een moment waarop de personages door een veld van explosies moesten rennen. Hij verklaarde dat Johnson's lijn van, "Explode Kevin nu met paardens!" hem had laten "lachen"

5 Maar ze hadden wel hun momenten van frustratie

Later in het interview kreeg de cast echter de vraag of er een bepaald moment was geweest tijdens het filmen van de speelfilm waarop de acteurs een dag of moment van frustratie hadden. Gillan gaf toe dat hij zich zo voelde tijdens een bepaalde reeks. Ze verklaarde dat een bepaalde dans-gevechtssequentie die ze moest doen buitengewoon vermoeiend was gebleken vanwege het lange en repetitieve karakter van de shoot.

4 Eén ster brandde bijna in vlammen

Na Gillans bekentenis beantwoordde Hart de vraag ook met zijn eigen anekdote over wanneer hij zich minder dan blij voelde bij een scène die hij moest filmen. Hij herinnerde zich een angstaanjagend moment tijdens het filmen waarbij hij met vlammen in de hand door de set moest rennen. Hij benadrukte hoe hij zijn angst had geuit dat de vlammen op hem zouden "terugkomen" toen hem werd gezegd dat hij moest vluchten. Nadat hij was ontslagen, ging hij door met het filmen van het tafereel, waardoor de vlam een heel klein beetje langs zijn wang streek.

3 De locatie bleek voor sommigen een uitdaging

Tijdens een interview met Will King vertelde een bepaald castlid over de problemen die waren ontstaan door de tropische filmomgeving. Zoals Jumanji: Welcome To The Jungle werd gefilmd in Hawaii, het lijdt geen twijfel dat de cast moest werken terwijl ze rekening hielden met de weersomstandigheden en dieren in het wild in de Hawaiiaanse omgeving. Eén castlid leek echter veel meer te worstelen dan anderen. Tijdens het interview benadrukte Hart hoe schieten soms moeilijk bleek te zijn vanwege zijn angst voor "alles wat kruipt".

2 Chemie ontwikkeld tussen twee co-sterren

Later in het interview openden Johnson, Hart en Nick Jonas, die ook in de film speelden, tijdens het filmen voor de grap een onverwachte chemie tussen twee co-sterren. King vertelde hoe het personage van Black, als avatar voor een 16-jarig meisje, vaak flirtte met het personage van Jonas voordat hij Jonas vroeg hoe dat voelde. Jonas gaf toen toe dat de hele situatie "verbazingwekkend" was vanwege de manier waarop Black dit zo natuurlijk deed. Hart voegde er vervolgens gekscherend aan toe hoe het hele scenario had geleid tot een bepaald soort elektriciteit op de set.

1 Ze wilden alle doelgroepen behagen

Naarmate het interview vorderde, werd de cast gevraagd naar de doelgroep van de film en wat dat precies was. Johnson beantwoordde de vraag gracieus en beweerde dat de cast en crew heel hard hadden gewerkt om een film te maken die geschikt was voor alle doelgroepen.

Hij beweerde dat het doelwit van de film 'alle leeftijdsgroepen en generaties en alle kwadranten' omvatte.

Aanbevolen: