Hier is hoe Millie Bobby Brown genageld jiujitsu beweegt op de set van 'Enola Holmes

Inhoudsopgave:

Hier is hoe Millie Bobby Brown genageld jiujitsu beweegt op de set van 'Enola Holmes
Hier is hoe Millie Bobby Brown genageld jiujitsu beweegt op de set van 'Enola Holmes
Anonim

Enola Holmes ging op 23 september in première op Netflix en scoort nu al hoog dankzij een modern feministisch verhaal en een meeslepend optreden van hoofdrolspeler Millie Bobby Brown.

Brown speelt de titulaire rol, de 16-jarige zus van detective Sherlock Holmes die probeert zichzelf te vinden en haar verdwenen moeder Eudoria, gespeeld door Helena Bonham Carter.

In de film spelen ook de hoofdrolspeler van The Witcher, Henry Cavill, en Me Before You-acteur Sam Claflin als respectievelijk Sherlock en Mycroft Holmes. De twee oudere broers keren terug naar huis na de verdwijning van hun moeder en zullen proberen Enola in een mal te laten passen die niet voor haar is uitgesneden.

Millie Bobby Brown en Helena Bonham Carter's Jujitsu-training

"Ik ben al van jongs af aan dol op boksen, dus daar was ik erg enthousiast over", zei Brown in een clip achter de schermen die door Netflix is uitgebracht.

“We hadden allebei zoveel plezier. Als we het verprutsten, huilden we van het lachen, dus we hadden het gevoel dat we niet echt onder druk werden gezet, legde ze uit.

Enola leert vechten dankzij haar moeder, die een atypische benadering van onderwijs had en haar waardevolle, zij het een beetje onconventionele, vaardigheden leerde, zoals vechten en zwaardvechten.

"De verrassing was dat Millie er eigenlijk heel goed in was, wat een beetje vervelend was omdat ik degene moet zijn die haar lesgeeft en zij is veel beter dan ik", zei Helena Bonham Carter over hun jiujitsu-training.

“Jujutsu doen in een korset en schoenen en deze andere werktuigen die ons in feite kreupel maken, het is echt hard werken”, zei Bonham Carter.

"Als je te maken hebt met zoveel materiaal, en de beweging en het geluid, ziet het er veel ruwer en moeilijker uit, en meer alsof er veel op het spel staat", zei actrice Susan Wokoma, die speelt Edith over de film.

Millie Bobby Brown werd 15 keer achter elkaar tegen een muur gegooid

De film bevat verschillende scènes waarin Brown moet vechten voor haar leven, waaronder een epische scène in East End in Londen, waar ze de schurk van de film ontmoet.

Netflix's clip laat zien dat Brown haar eigen stunts doet, wat betekent dat de actrice herhaaldelijk tegen een muur werd gegooid tijdens een fictief gevecht. Maar dankzij haar werk aan Stranger Things lijkt ze er geen last van te hebben.

"Millie is scherp en ze is snel en ze pikt het heel snel op, dus we moesten haar altijd een beetje vertragen", voegde stuntcoördinator Jo McLaren toe.

Aanbevolen: