Millie Bobby Brown inspireert 'Warrior Women' over de hele wereld met 'Enola Holmes' succes

Inhoudsopgave:

Millie Bobby Brown inspireert 'Warrior Women' over de hele wereld met 'Enola Holmes' succes
Millie Bobby Brown inspireert 'Warrior Women' over de hele wereld met 'Enola Holmes' succes
Anonim

Millie Bobby Brown koestert zich in het wilde succes van Enola Holmes, terwijl de film naar het hoogste niveau van succes stijgt en bekroonde buzz spiralen rond de cast en crew.

Een van de meest gewaardeerde en zeker de meest besproken films die we hebben gezien, komt uit 2020, deze film gaat over vrouwenrechten op een slim geweven manier waardoor fans zich zowel aangetrokken voelen tot als geïnspireerd door.

Millie Bobby Brown spreekt met trots over haar rol in deze film en verklaart dat maar liefst 76 miljoen kijkers hebben afgestemd op Enola Holmes, en nam even de tijd om de fans te bedanken die het succes van deze film mogelijk hebben gemaakt. Vervolgens liet ze een inspirerend briefje achter voor alle "jonge meisjesstrijders" die er zijn, gebruikmakend van de feministische connotaties van de film en hoe ze zich verhouden tot echte vrouwen over de hele wereld.

Millie Bobby Brown inspireert jonge meisjes

Millie Bobby Brown's post is opgedragen aan alle "jonge meisjesstrijders" die zijn geïnspireerd door Enola's charisma en gemotiveerd door haar innerlijke kracht. De impact die deze film heeft op jonge kijkers is echt een inspiratie, aangezien jonge vrouwen over de hele wereld even de tijd nemen om te erkennen dat ze echte kracht in zich hebben die kan worden gericht op het maken van een positieve verandering, niet alleen in hun eigen leven, maar ook in de samenleving als geheel.

In haar post beschrijft Millie Bobby Brown Enola Holmes door te zeggen; "Ze is een pittige, ja, maar Enola vecht voor het grotere goed, is niet bang om haar stem te gebruiken en actie te ondernemen, ze zegt wat ze bedoelt en gaat een uitdaging aan."

Beeltenis van de zeer reële manier waarop een personage in een film een hele generatie kan inspireren, verzamelde Millie haar miljoenen vrouwelijke volgers ter ondersteuning van het vinden van hun eigen innerlijke kracht, het aanboren van hun eigen innerlijke stem en overtuigingen, en het gebruik van deze energie en kracht om op grotere schaal verandering teweeg te brengen.

De toekomst is aan ons

Millie vertelde fans; "Ik stuur al mijn liefde, respect en waardering naar degenen die de Enola hebben omarmd die in ons allemaal leeft, vooral de jonge meisjesstrijders die er zijn! Ik zie je! "De toekomst is aan ons!" ❤️????"

Die simpele woorden "Ik zie je" en "de toekomst is aan ons", gecombineerd met de invloed van Millie Bobby Brown op haar 38,4 miljoen volgers op Instagram, is genoeg om krachtige golven van verandering te creëren. Vrouwelijke fans reageerden snel op haar bericht met bewonderende opmerkingen waarin ze zeiden dat ze "trots" op haar waren en haar bedankten voor het inspireren ervan.

"Bedankt voor het portretteren van een personage waar ik de rest van mijn leven naar opkijk:)," zei een fan, die de essentie van Enola Holmes perfect weergaf."

Aanbevolen: