Nieuwe 'Enola Holmes 2'-beelden bevestigen dat Millie Bobby Brown en Louis Partridge een stel blijven

Inhoudsopgave:

Nieuwe 'Enola Holmes 2'-beelden bevestigen dat Millie Bobby Brown en Louis Partridge een stel blijven
Nieuwe 'Enola Holmes 2'-beelden bevestigen dat Millie Bobby Brown en Louis Partridge een stel blijven
Anonim

Co-sterren Millie Bobby Brown en Louis Partridge zullen hun rol opnieuw opnemen als aspirant-detective en Holmes-familielid Enola, en jonge burggraaf Tewkesbury in het Netflix vervolg op Enola Holmes. De film was meteen een hit voor de streaminggigant toen deze in september 2020 werd uitgebracht.

Met een met sterren bezaaide cast, waaronder de Stranger Things-actrice, voormalig Superman Henry Cavill, Helena Bonham Carter en Sam Claflin, beleefde de film de grootste openingsdag van het jaar.

Louis en Millie worden een stel op het scherm?

Partridge, die zich bij Enola's personage voegde tijdens haar avonturen, keert terug voor het vervolg, en videobeelden van de sets zien de personages samen! Terwijl de eerste film eindigde met de romantiek van Tekesbury en Enola, lijkt het vervolg dieper in hun relatie te duiken.

In de video is te zien hoe Millie een elegante, lichtblauwe jurk uit het Victoriaanse tijdperk draagt, terwijl Louis een beige-bruine trenchcoat, broek en hoed draagt. De co-sterren lijken een scène te filmen waarin Tewkesbury Enola een boeket bloemen geeft, die ze vasthoudt terwijl ze over straat wandelen.

Hoewel een plot voor de film nog niet is onthuld, is de film gebaseerd op de boekenreeks The Enola Holmes Mysteries van Nancy Springer. Henry Cavill zal ook zijn rol als Sherlock Holmes in de film hernemen, maar Netflix heeft nog geen details bekend gemaakt over nieuwe castleden en het verhaal.

Fans van de film hebben zich afgevraagd of Enola Holmes 2 Dr. John Watson in welke hoedanigheid dan ook zal introduceren. De tweede roman van auteur Nancy Springer in de serie, getiteld The Case of the Left-Handed Lady, richt zich op Enola als een ontluikende detective. Volgens de beschrijving van het boek leeft Enola nog steeds ondergedoken voor haar broer en zoekt hij zijn toevlucht in de drukke straten van Londen.

Ze leidt uiteindelijk het onderzoek naar een vermiste artiest en moet beslissen of ze haar achtervolging voortzet of zichzelf in groot gevaar brengt.

Enola Holmes is gemaakt door Fleabag-regisseur Harry Bradbeer, die een aantal grote Phoebe Waller-Bridge-magie naar de film bracht. Net als Phoebe doorbreekt Enola ook meerdere keren de vierde muur om de kijkers direct aan te spreken. Fans kunnen verwachten dat dezelfde magie ook in het vervolg tot leven wordt gebracht!

Aanbevolen: