Wie is Irina Nowak van 'Borat 2'?

Wie is Irina Nowak van 'Borat 2'?
Wie is Irina Nowak van 'Borat 2'?
Anonim

Het jaar 2020 heeft ons al veel gebracht, maar het staat op het punt meer te brengen - voor het einde van het jaar zullen we de terugkeer zien van de controversiële Kazachse verslaggever Borat. Ja - Later deze maand wordt een tweede Borat-film uitgebracht door Amazon Prime.

De trailer voor Borat Subsequent Movie Film: Delivery of Prodigious Bribe To American Regime For Make Benefit Once Glorious Nation Of Kazachstan werd twee dagen geleden uitgebracht.

De trailer bevat fragmenten die schokkend zijn - naar verwachting - maar de vraag die veel fans stellen is: wie is Irina Nowak, die de dochter van Borat, Sandra Jessica Parker Sagdiyev, speelt?

Sacha Baron Cohen staat bekend om het gebruik van onbekende acteurs in zijn films. In de eerste Borat-film speelde karakteracteur Ken Davitan Borats sidekick Azamat Bagatov, en komiek Luenell Campbell speelde de sekswerker die uiteindelijk met Borat trouwt.

Dus wie is Irana Nowak? Er staan geen social media-accounts op haar naam. Is ze een onbekende acteur of iemand die van de straat is geplukt?

Volgens een artikel van de Evening Standard is er sprake van bedrog: Irina Nowak is niet eens haar echte naam. Ze is eigenlijk de Bulgaarse actrice Maria Bakalova.

Dit is waar de dingen een beetje troebel worden. De IMDB-pagina voor de Borat-vervolg crediteert Maria Bakalova, en niet Irina Nowak, maar vermeldt niet dat ze de dochter van Borat is. Bakalova lijkt echter op de dochter van Borat in de trailer. Ze heeft IMDB-acteercredits op haar naam staan en speelde de hoofdrol in de Bulgaarse film Transgression.

Als Sandra Jessica Parker Sagdiyev Bakalova is, waarom dan al die geheimhouding? Het is niet verrassend voor Cohen om te doen, maar het is verwarrend, aangezien zelfs Bakalova een grotendeels onbekende actrice is. Het lijkt erop dat Borat-fans zullen moeten wachten om erachter te komen wie Sandra Jessica Parker Sagdiyev echt speelt, en waarom alle geheimhouding in de eerste plaats nodig was.

Interessant genoeg kan de reden voor de geheimhouding iets te maken hebben met Cohens acteerfilosofie.

Maria Bakalova
Maria Bakalova

Van de acteur is bekend dat hij diep in zijn personages duikt en maandenlang undercover gaat voordat het filmen begint. In een Hollywood Reporter Actors Roundtable-discussie onthulde Cohen dat hij dit uitgebreide proces doorloopt, zodat de identiteit van zijn personage niet wordt opgeblazen, en hij het element van verrassing en schok in zijn scènes behoudt.

De geheimhouding rond wie de dochter van Borat speelt, is waarschijnlijk te wijten aan het behoud van de verrassings- en schokfactor voor de film.

De eerste Borat-film bevatte veel real-life scenario's, vooral bij live-evenementen. In de trailer voor het vervolg is Borat te zien tijdens een live toespraak van vice-president Mike Pence. Door dit soort verrassingen begint alle geheimzinnigheid logisch te worden.

Dit vervolg belooft schokkende hilariteit en verrassingen. Het wordt op 23 oktober uitgebracht op Amazon Prime.

Aanbevolen: