Wie kan Saitama verslaan? Van Dragon Ball tot Marvel en DC, iedereen tegen wie hij zou verliezen

Inhoudsopgave:

Wie kan Saitama verslaan? Van Dragon Ball tot Marvel en DC, iedereen tegen wie hij zou verliezen
Wie kan Saitama verslaan? Van Dragon Ball tot Marvel en DC, iedereen tegen wie hij zou verliezen
Anonim

Er is altijd een inherente fascinatie geweest om sterker te worden en veel verhalen hebben hun verhaal- of karakterbogen opgebouwd rond de verlangens van individuen om altijd meer te hebben, of het nu gaat om fysieke kracht, bovennatuurlijke vermogens of een ander voordeel ten opzichte van hun tegenstanders. De meeste Marvel-films draaien op de een of andere manier om dit idee. Een van de meer recente anime die met dit idee heeft gespeeld, is One Punch Man.

De anime werkt als een slimme satire van actieseries waarin de hoofdrolspeler, Saitama, zo sterk is dat elke tegenstander met één klap onder zijn gewicht bezwijkt. Saitama streeft naar iemand die zich echt staande kan houden in de strijd, maar merkt altijd dat hij met minimale inspanning wint. Saitama runt de show in One Punch Man, maar tussen alle verschillende universums die er zijn, of het nu gaat om anime, DC Comics en meer, is er zeker iemand die hem kan uitschakelen.

15 Is Saitama sterker dan Goku?

Afbeelding
Afbeelding

Goku is het hoofdpersonage van Dragon Ball en hij wordt vaak gepositioneerd in veel "What If?" scenario's vanwege hoe enorm zijn kracht is. De waarheid is dat Saitama te maken heeft gehad met wereldbeëindigende bedreigingen in One Punch Man die vergelijkbaar kunnen zijn met de kracht van Goku. Goku krijgt echter het voordeel dankzij technieken zoals Instant Transmission, waar hij Saitama gewoon in een nare omgeving kon afzetten en vervolgens kon verdwijnen.

14 Dr. Strange's magie zou Saitama verwarren

Afbeelding
Afbeelding

Saitama is ongelooflijk krachtig en hij zou de meeste Marvel-personages kunnen decimeren als hij dat nodig acht, maar Dr. Strange kan hem misleiden en de overwinning behalen door magische mentale manipulatie. Als Strange Saitama aan een reeks hallucinaties heeft onderworpen, heeft hij waarschijnlijk weinig toevlucht en weet hij niet hoe hij de illusies moet overwinnen.

13 Dr. Manhattan zou een miljoen stappen voor zijn op Saitama

Afbeelding
Afbeelding

Dr. Manhattan is ontstaan in Alan Moore's Watchmen, maar hij is sindsdien volledig overgestapt naar DC Comics met de rest van de personages. Dr. Manhattan heeft niet alleen ongelooflijke moleculaire krachten, maar zijn vermogen om in de toekomst en altijd te kijken, zou hem een gemakkelijk voordeel geven ten opzichte van Saitama. Het is onduidelijk of zijn stoten Dr. Manhattan überhaupt zouden kunnen kwetsen.

12 De Phoenix Force is een kwaadaardige entiteit waardoor Saitama op niets lijkt

Afbeelding
Afbeelding

The Phoenix Force is een buitengewone buitenaardse kracht uit het Marvel-universum die het meest bekend is in Jean Grey, maar de kwade krachten achter deze entiteit zijn genoeg om hele planeten te verwoesten en te voorkomen dat toekomstige generaties worden geboren. Een soort van magie of bovennatuurlijke vaardigheden zijn meestal nodig om de Phoenix Force te temmen, die Saitama niet heeft.

11 Martian Manhunter kon Saitama's gedachten lezen

Afbeelding
Afbeelding

Martian Manhunter is een waardevol lid van de Justice League en hoewel hij een flinke klap uitdeelt als hij geweld moet gebruiken, is hij ook een ongelooflijk krachtige telepaat. Zijn vermogen om Saitama's gedachten te lezen en te anticiperen op zijn gedachten, zou hem in een gemakkelijke overwinning voor J'onn J'onzz veranderen.

10 Beerus kan Saitama in een oogwenk wissen

Afbeelding
Afbeelding

Beerus is een personage dat opduikt in Dragon Ball Super en een heel nieuw niveau van bedreiging met zich meebrengt. Beerus is een van de 12 Gods of Destruction, een machtige groep individuen die gespecialiseerd is in vernietiging. Saitama's stoten zouden Beerus op een bepaald niveau kunnen kwetsen, maar Beerus hoeft maar één wisbeweging met hem te verbinden en Saitama is meteen weg.

9 Franklin Richards is misschien wel de sterkste mutant ooit

Afbeelding
Afbeelding

Franklin Richards is de nakomeling van Mr. Fantastic & the Invisible Woman en onmiddellijk begint hij onmetelijke krachten te demonstreren. Hij is geclassificeerd als een Beyond Omega Level Mutant, hij kan Galactus temmen en hij kan pocketuniversums creëren en vernietigen. Dit alles is genoeg om Saitama's immense kracht te overtreffen.

8 Mr. Mxyzptlk zou Saitama letterlijk in zijn speelgoed kunnen veranderen

Afbeelding
Afbeelding

Mr. Mxyzptlk is een doorn in het oog van Superman en vanwege de enorme kracht van Superman moet deze schurk de superheld met meer magische middelen aanvallen. Mr. Mxyzptlk kan in principe doen wat hij wil, wat ertoe leidt dat Superman in allerlei magische puzzels terechtkomt. Mr. Mxyzptlk kan Saitama gewoon in een insect veranderen en op hem stappen of hem veranderen in een sigaar om te roken waar hij hulpeloos tegen zou zijn.

7 Galactus kan Saitama gewoon doorslikken

Afbeelding
Afbeelding

Saitama heeft niet geworsteld als het gaat om buitenaardse dreigingen, maar Galactus bevindt zich op een heel ander niveau. Hij is een entiteit die het menselijk bevattingsvermogen te boven gaat. Hij kan met gemak planeten herscheppen, maar voedt zich er ook mee. Galactus kan eenvoudig de aarde inslikken en Saitama meenemen.

6 Superman Prime One Million zou Saitama kunnen vernietigen door naar hem te kijken

Afbeelding
Afbeelding

Deze versie van Superman Prime komt van DC One Million, die de zaken ver in de toekomst brengt en een interessant kijkje geeft in de verre toekomst van het DC Universe. Een van de overblijfselen van deze nieuwe wereld is Superman Prime, een Superman die duizenden jaren in de zon heeft geleefd. Deze exodus veranderde hem in een gouden versie van zichzelf die nog krachtiger is dan gewone Superman. Hij kan zelfs sterrenstelsels creëren. Dit alles zou de kracht van Saitama overtreffen.

5 Whis kan de tijd terugdraaien om resultaten te veranderen

Afbeelding
Afbeelding

Dragon Ball's Whis wordt vaak gezien als de meer stoïcijnse partner van Beerus, maar hij is eigenlijk zelfs krachtiger dan zijn God of Destruction-vriend - hij houdt er gewoon niet van om ermee te pronken. De ware kracht van Whis is niet gezien, maar het is redelijk om te zeggen dat het waarschijnlijk overtreft wat Saitama naar de tafel brengt. Whis heeft zelfs trucs waarmee hij de tijd in extreme maatregelen kan terugdraaien, wat volledig boven Saitama's vaardigheden ligt.

4 Aanval is te veel mutante kracht

Afbeelding
Afbeelding

Onslaught is de kwaadaardige vereniging van het bewustzijn van zowel Charles Xavier als Magneto en het verandert in een dreiging van astronomische proporties. De collectieve krachten van de X-Men en de Fantastic Four zijn nutteloos tegen Onslaught en hij moet uiteindelijk in een alternatieve realiteit worden gedeponeerd als middel om te verslaan. Dit zijn meer vaardigheden die volledig buiten het bereik van Saitama liggen.

3 Kapitein Ginyu kan Saitama's lichaam stelen

Afbeelding
Afbeelding

Interessant is dat kapitein Ginyu fysiek niet erg sterk is. Hij komt uit de eerdere hoofdstukken van Dragon Ball en Saitama's aura is waarschijnlijk genoeg om Ginyu te verbranden. De grote troef van Ginyu is echter zijn "Change Now" -vaardigheid, waarbij hij van lichaam wisselt met zijn tegenstander. In dit geval is Saitama's kracht eigenlijk een afschrikmiddel, aangezien Ginyu er toegang toe zou krijgen.

2 Cyttorak zou Saitama kunnen vangen in zijn demonische dimensie

Afbeelding
Afbeelding

Cyttorak is misschien wel de machtigste demon in het Marvel-universum, wat nog meer het geval is wanneer hij zich in zijn domein van de Crimson Cosmos bevindt. De magie van Cyttorak is ongeëvenaard en hij is erin geslaagd om mensen als Galactus en Dr. Strange met gemak op te sluiten. Zijn onbeperkte kracht en zijn vermogen om Saitama zonder toevlucht naar een ander rijk te verbannen, geven hem hier de overhand.

1 Het spook is te veel kracht om te hanteren

Afbeelding
Afbeelding

The Spectre zou gemakkelijk de sterkste kracht in het DC-universum kunnen zijn. Hij is de wraakzuchtige geest van God en hij heeft korte metten gemaakt met alle sterkste strijders van het universum. Het pure concept van The Spectre is zo immens dat deze geest gebonden moet zijn aan een menselijke geest, zodat zijn ongebreidelde energie niet zomaar alles vernietigt. Het belangrijkste is dat fysieke aanvallen tegen de Spectre in principe zinloos zijn, waardoor Saitama pech heeft.

Aanbevolen: