Kim Kardashian-fans geloven dat Irina Shayk op haar 'loonlijst' stond toen model zich afscheidt van Kanye

Kim Kardashian-fans geloven dat Irina Shayk op haar 'loonlijst' stond toen model zich afscheidt van Kanye
Kim Kardashian-fans geloven dat Irina Shayk op haar 'loonlijst' stond toen model zich afscheidt van Kanye
Anonim

Kim Kardashian is gecrediteerd voor de gerapporteerde breuk van haar vervreemde echtgenoot Kanye West en vriendin Irina Shayk.

De 44-jarige rapper - die midden in de scheiding zit van Kim - werd eerder dit jaar voor het eerst gespot met het prachtige supermodel tijdens een romantisch tripje naar Parijs.

Een bron vertelde PEOPLE dat hun relatie "nooit een serieuze zaak was die van de grond kwam."

"Kanye heeft het druk gehad met werken en tijd doorbrengen met zijn kinderen. Dit is zijn focus. Hij heeft op dit moment geen tijd om te daten. Hij vindt Irina echter geweldig", een andere bron vermeld in de publicatie. "Ze blijven vriendelijk."

Kanye en Irina kennen elkaar al minstens tien jaar, nadat ze voor het eerst samenwerkten toen ze een engel speelde in de videoclip voor zijn nummer Power.

Het model - dat een vierjarige dochter deelt met acteur Bradley Cooper - kwam ook op de catwalk voor de rapper toen hij debuteerde met een herfst/wintercollectie op Paris Fashion Week in 2012.

Het zorgde ervoor dat veel commentatoren op sociale media suggereerden dat Irina "door Kim Kardashian werd betaald" voor "publiciteit en column inches."

"Met andere woorden een nep-publiciteitsstunt georkestreerd door Kimmy en mama Kris", schreef een louche persoon.

"Dus de relatie die er nooit was, is nu uit? Oh… bedankt dat je het ons toen liet weten!" een tweede toegevoegd.

"Je bent nog dwazer dat je gelooft dat ze ooit samen waren. In Hollywood heet dat een meisje huren. Irina's contract is afgelopen en ik ben ervan overtuigd dat Kim en Kanye nooit uit elkaar zijn gegaan", merkte een derde op.

Ondertussen plaatste de oprichter van Skims een foto tijdens het rijden op zaterdag waarop ze te zien was dat ze luisterde naar het nieuwe, langverwachte (en vaak uitgestelde) album "Danda" van haar ex-man.

Kardashian leek naar de plaat te luisteren via haar iPhone, en de nummers waren naamloos en verschenen allemaal met dezelfde titel "Danda MIX TEST.06_06."

Fans hebben reikhalzend uitgekeken naar de release van het album - dat op iTunes staat en 24 nummers bevat.

Kim is gezien met haar en Kanye's vier kinderen tijdens het luisteren naar het album.

Het zag Kim en haar vervreemde echtgenoot gekleed in dezelfde kleur.

West woont sinds twee weken in het Mercedes Benz Stadium in Atlanta. De perfectionist heeft dag en nacht gewerkt aan zijn tiende studioalbum.

Aanbevolen: