SNL' 47: Wie keert er terug, wie niet en wie is er nieuw?

Inhoudsopgave:

SNL' 47: Wie keert er terug, wie niet en wie is er nieuw?
SNL' 47: Wie keert er terug, wie niet en wie is er nieuw?
Anonim

Saturday Night Live gaat zijn 47e seizoen in première op 2 oktober. Owen Wilson zal gastheer zijn met Kacey Musgraves is de muzikale gast. De première wordt van kust tot kust live uitgezonden en wordt voor het eerst live gestreamd op Peacock. Een artikel van Variety onthulde wie er vertrekt, wie terugkeert en de nieuwe castleden dit seizoen.

De andere presentatoren en artiesten werden aangekondigd voor de maand oktober en sommigen van hen lieten mensen hun wenkbrauwen optrekken. De week na de première zal Kim Kardashian optreden terwijl Halsey optreedt. Dan zullen Rami Malek en Young Thug de volgende week het SNL-podium betreden. Op 23 oktober zal Jason Sudeikis optreden als Brandi Carlile.

Er zou echter geen SNL zijn zonder zijn castleden, dus het is tijd om ze wat erkenning te geven. Dus, wie zien we dit jaar terugkeren op het podium? Van wie nemen we afscheid? En aan wie maken we kennis? Laten we het uitzoeken.

12 Beck Bennett verlaat 'SNL'

Op maandag 28 september kondigde Beck Bennett zijn vertrek uit de show aan. Hij was vooral bekend om zijn indrukken van de Russische president Vladimir Poetin en voormalig vice-president Mike Pence. Hij trad in 2013 toe tot de cast en werd in 2015 gepromoveerd tot vast castlid. "Ik hou van je, SNL Ga je zo missen Bedankt voor 8 jaar van opmerkelijke mensen en ongelooflijke ervaringen die mijn leven volledig hebben veranderd. Ik had zoveel plezier", Bennett schreef op Instagram en plaatste een aantal foto's uit zijn tijd in de show. Er is geen reden gegeven waarom hij vertrekt.

11 Lauren Holt verlaat de show

Lauren Holt was een uitgelicht lid van het 46e seizoen van SNL en verlaat helaas na slechts één seizoen. Ze plaatste het nieuws op Instagram: "Wat een ongelooflijk jaar doorgebracht met ongelooflijke mensen. Ik zal altijd zo dankbaar zijn. Proost op alle castleden uit het verleden, heden en de toekomst. Zo trots om deel uit te maken/geweest van deze geweldige familie. Deze drie brieven zullen altijd vreugde in mijn hart brengen… SNL, ik hou van je." Ze had geen contract aangeboden gekregen om terug te keren voor het komende seizoen.

10 Kate McKinnon keert terug naar 'SNL'

Kate McKinnon is een castlid sinds 2012. Ze haalde de hoofdcast in 2013 en keert dit seizoen terug. McKinnon staat bekend om haar hilarische komische sketches, waarin ze vele politieke figuren imiteert, waaronder Hillary Clinton, Elizabeth Warren, Jeff Sessions, Lindsay Graham en meer. Ze speelde in andere rollen buiten SNL, waaronder Ghostbusters, Finding Dory, Office Christmas Party, The Spy Who Dumped Me en meer. McKinnon is genomineerd voor talloze prijzen en won zelfs een Emmy voor de show in 2017.

9 Cecily Strong keert terug

Het gerucht ging dat Cecily Strong dit seizoen misschien niet meer terugkomt, maar het blijkt dat ze dat wel is. Strong maakt sinds 2012 deel uit van de show. Het volgende seizoen werd ze een co-anker op Weekend Update met Seth Meyers en vervolgens Colin Jost. Ze begon seizoen 40 als een vast castlid. In 2020 en 2021 werd ze genomineerd voor een Emmy Award. Strong is ook buiten SNL gaan acteren, waaronder rollen in Ghostbusters, The Boss, en speelt momenteel in de show Schmigadoon!.

8 Colin Jost en Michael Che komen allebei terug voor seizoen 47

Colin Jost en Michael Che zijn de co-ankers op het segment Weekend Update. Ze keren allebei terug voor seizoen 47. Jost is sinds 2005 schrijver voor de show en sinds 2014 op Weekend Update. Jost is genomineerd voor talloze Emmy's, maar heeft nooit gewonnen. Michael Che werd een schrijver voor de show in 2013 en trad in 2014 toe tot Weekend Update, samen met Jost. Hij is ook genomineerd voor Emmy's, maar heeft ook nooit gewonnen. Ze werken heel goed samen en het is geweldig om ze terug te zien.

7 Kenan Thompson keert terug voor seizoen 47

Kenan Thompson kwam in 2003 bij SNL, waarmee hij het langst zittende castlid in de geschiedenis van de show is, met 18 jaar onder zijn riem. Thompson was een gekenmerkt lid tot 2005, waar hij toetrad tot de belangrijkste cast. Hij heeft een zeer succesvolle carrière voor zichzelf gemaakt met rollen als Good Burger, Fat Albert, The Smurfs en momenteel produceert hij de show Kenan. Hij is genomineerd voor vier Primetime Emmy's en won er één. Thompson is vooral bekend door het nadoen van Steve Harvey, Bill Cosby, OJ Simpson, Charles Barkley en meer.

6 Pete Davidson komt in seizoen 47 van 'SNL'

Als een van de jongere castleden in de show, trad Pete Davidson in 2014 toe op 20-jarige leeftijd. Dit seizoen keert hij terug. Davidson heeft zijn problemen in zijn persoonlijke leven gehad en is sinds zijn debuut in en uit de show. Hij heeft een geweldige relatie met showrunner Lorne Michaels. Sinds hij in de show speelde, heeft hij andere rollen gekregen, zoals The Suicide Squad en The Angry Birds Movie 2. Hij filmt momenteel twee films, They Things They Carried en Meet Cute.

5 Aidy Bryant keert terug

Aidy Bryant keert ook dit seizoen terug. Ze is sinds 2012 te zien in de show en werd in 2013 een vast castlid. Bryant is genomineerd voor vier Primetime Emmy Awards, maar heeft nog geen gewonnen. Bryant speelde senator Ted Cruz, Sarah Huckabee Sanders, Li'l Baby Aidy en meer. Buiten SNL speelde Bryant in The Big Sick, I Feel Pretty, Shrill en meer.

4 De rest van de cast keert terug

Naast de grote namen in de cast, zijn Mikey Day, Heidi Gardner, Alex Moffat, Kyle Mooney, Ego Nwodim, Chris Redd en Melissa Villaseñor andere castleden die terugkeren. Twee hoofdrolspelers van vorig seizoen, Chloe Fineman en Bowen Young, zijn gepromoveerd tot de reguliere cast. Andrew Dismukes en Punkie Johnson keren terug in hun aanbevolen rollen.

3 Aristoteles Athari is een nieuw castlid voor 'SNL'

Naast het terugkerende castlid verwelkomt SNL meestal om de paar jaar nieuwe leden in het team, en dit seizoen is daarop geen uitzondering. Aristotle Athari zal zich bij de cast voegen als een aanbevolen lid. Hij is een komiek, acteur, schrijver en regisseur uit Los Angeles. Athari verscheen in vijf afleveringen van Silicon Valley als Gabe. Hij speelde ook in The Coop en Hanging In Hedo en regisseerde stand-upspecials, tv- en webseries en korte films.

2 James Austin Johnson zal nieuw zijn op 'SNL'

James Austin Johnson komt uit Nashville, TN, en heeft een lange lijst met acteercredits, waaronder Better Call Saul, Hail, Caesar!, All Rise en meer. Hij maakt een geweldige indruk van voormalig president Donald Trump en is volgens Vanity Fair de 'beste Trump-imitator aller tijden'. Johnson lijkt veel ervaring op zak te hebben en zal een geweldige toevoeging zijn aan de cast.

1 Sarah Sherman voegt zich bij seizoen 47 als nieuw castlid

Sarah Sherman komt uit Long Island, NY, en is beter bekend als Sarah Squirm. Ze is een komiek en beeldend kunstenaar die bekend staat om haar reizende show Helltrap Nightmare en is een schrijver van de Netflix-show Magic for Humans. Ze is sinds 2015 in comedy. Haar buitensporige komische vaardigheden zullen een leuke rol aan de show toevoegen.

Aanbevolen: