Wat is er gebeurd met de cast van 'Baywatch'?

Inhoudsopgave:

Wat is er gebeurd met de cast van 'Baywatch'?
Wat is er gebeurd met de cast van 'Baywatch'?
Anonim

Het is nu 31 jaar geleden dat de cast van Baywatch voor het eerst over het strand rende (in slow motion) en in de harten van zon-, zand- en zeeliefhebbers overal! De show liep 12 jaar, hoewel er wel een spin-off-serie en een film uit 2017 uit voortkwam met de immer populaire Dwayne 'The Rock' Johnson.

Het badmeesterdrama was een hit bij velen en het redde de carrières van menig hoopvolle ster die dringend hun grote doorbraak op televisie nodig had, waaronder voormalige Playboy-speelkameraden Erika Eleniak en de jonge Pamela Anderson. Het gaf ook een boost aan de carrière van David Hasselhoff, die nog een hitshow nodig had na de annulering van Knight Rider.

Maar wat gebeurde er met de Baywatch-acteurs nadat hun schrale strandkostuums en reddingsborden voorgoed waren ingepakt? Laten we een korte blik werpen op de levens van enkele van de meer populaire acteurs uit de show.

David Hasselhoff (Mitch Buchanan)

Hasselhoff speelde badmeesterhoofd Mitch in alle 11 seizoenen van de show, en hij is sindsdien zelden van onze schermen geweest. In de jaren die volgden op Baywatch, acteerde hij in films en tv-shows, ontwikkelde hij een zangcarrière en presenteerde hij een tv-talentenshow. Zijn leven was echter niet alleen maar zonneschijn en regenbogen. Nadat zijn carrière begon te glijden, moest hij in 2007 worden behandeld voor alcoholisme en in 2016 ging de acteur failliet door een rommelige scheiding. Je kunt The Hoff echter niet voor altijd in bedwang houden, en dankzij zijn gevarieerde carrièrepad heeft hij nu een nettowaarde van $ 10 miljoen. Tegenwoordig is hij gelukkig getrouwd met model Hayley Roberts en blijft hij acteren en zingen.

Jeremy Jackson (Hobie Buchanan)

Jackson speelde de beroemde rol van Mitch's ondeugende zoon, Hobie, gedurende negen seizoenen van de show, maar in het echte leven was zijn kattenkwaad veel verontrustender. In 2008 was hij betrokken bij een sekstape-schandaal met pornoster Sky Lopez. Hij probeerde in 2015 een tv-comeback te maken met Celebrity Big Brother, maar hij werd uit de show gezet na een dronken incident. En in 2017 werd hij tot 270 dagen gevangenisstraf veroordeeld nadat hij was aangeklaagd voor mishandeling met een dodelijk wapen. Jackson's leven werd geteisterd door carrière- en verslavingsproblemen, maar vandaag lijkt hij zichzelf bij elkaar te hebben gebracht en is nu een prominente figuur in de fitnessscene van LA.

Pamela Anderson (CJ Parker)

Anderson speelde de blonde bom CJ in vijf seizoenen van de hitshow, en ze speelde vervolgens in een aantal andere tv-series en een handvol films. Helaas was een van deze films een zelfgemaakte film met haar toenmalige echtgenoot Tommy Lee, en de sekstape die ze maakte werd populairder dan haar Hollywood-films, waaronder Barb Wire en Scary Movie 3. Na een aantal relaties is de actrice en voormalig model nu single, al houdt ze zichzelf wel bezig. Ze blijft zichzelf bewijzen als dierenrechtenactiviste en leent haar stem aan een aantal andere waardevolle doelen.

Erika Eleniak (Shauni McClain)

Eleniak verliet Baywatch na seizoen 3, maar ze bleef acteren in zowel tv als film. Haar meest prominente filmrollen waren in Under Siege en The Beverly Hillbillies, beide gemaakt in de jaren onmiddellijk na het verlaten van Baywatch in 1992. Haar latere films waren grotendeels low budget-aangelegenheden, hoewel bijrollen in CSI: Miami en Desperate Housewives veel deden om haar weer in de spotlight te zetten. De afgelopen jaren was ze grotendeels te zien in reality-tv-shows, waaronder Celebrity Fit Club, hoewel ze nog andere filmprojecten in de pijplijn heeft.

Yasmine Bleeth (Caroline Holden)

De rol van voormalig Playboy-model Bleeth op Baywatch bracht haar veel aandacht en dit leverde haar ander televisiewerk op nadat ze de show na seizoen 4 verliet. Ze zette ook haar modellenwerk voort en lanceerde haar eigen lijn zwemkleding. Helaas hebben gevechten met cocaïneverslaving de carrière van de actrices ontspoord, en ze ziet er nu heel anders uit dan de persoon die ze was tijdens haar Baywatch-dagen. Ze vond echter liefde tijdens haar afkickkliniek, dus hoewel ze sinds 2003 niet meer heeft gehandeld, is haar leven naar verluidt verbeterd vanwege haar huwelijksrelatie.

Gena Lee Nolin (Neely Capshaw)

Nolin kwam in 1995 bij Baywatch, maar vertrok in 1998 om te schitteren in de show Sheena. Het voormalige Playboy-model heeft geen illustere acteercarrière gehad, hoewel ze wel opnieuw samenwerkte met The Hoff toen ze zichzelf speelde in de komedie Killing Hasselhoff uit 2017. Na de geboorte van haar derde kind in 2008 werd bij haar de auto-immuunziekte Hashimoto's thyroïditis vastgesteld. Ze vocht er echter moedig tegen en richtte daarom haar aandacht op het schrijven. Haar boek uit 2013, Beautiful Inside and Out: Conquering Thyroid Disease with a He althy, Happy, "Thyroid Sexy" Life, belandde op1 op Amazon en Barnes & Noble Top 5 He alth Books. Tegenwoordig woont ze samen met haar man, voormalig NHL-ster Cale Hulse, en haar 4 kinderen.

Alexandra Paul (Stephanie Holden)

De actrice speelde in vijf seizoenen van de show, maar vertrok in 1997 nadat haar personage door de bliksem werd gedood. Sindsdien heeft ze een lange acteercarrière achter de rug, met rollen in het tv-programma Melrose Place en een aantal televisiefilms. Afgezien van haar acteerwerk, is Paul bekend geworden om haar politiek activisme, en vandaag blijft ze anderen steunen, zowel in haar liefdadigheidswerk als via haar welzijnscoaching.

David Charvet (Matt Brodie)

De in Frankrijk geboren Charvet speelde drie seizoenen lang hottie Matt en vertrok in 1995. Hij speelde nog een hottie in de Amerikaanse soap Melrose Place en concentreerde zich vervolgens op zijn muziekcarrière nadat hij een deal van vijf platen kreeg aangeboden. De onlangs gescheiden ster acteerde nog af en toe, maar in de jaren na Baywatch was hij meer geïnteresseerd in het maken van hitlijsten dan in bioscoopfilms. Tot op heden heeft hij meer dan 2,5 miljoen albums verkocht.

Aanbevolen: