Wat is er gebeurd met de cast van Disney's 'Austin & Ally'?

Wat is er gebeurd met de cast van Disney's 'Austin & Ally'?
Wat is er gebeurd met de cast van Disney's 'Austin & Ally'?
Anonim

Disney heeft een staat van dienst in het maken van hitsterren, of ze nu naar het grotere scherm gaan of afdwalen naar een muzikaal pad, of iets heel anders.

Van sterren als Dove Cameron, die nu een grotere Instagram-ster is dan wat dan ook, tot Debby Ryan, die onlangs een donkere wending heeft genomen in haar carrière, elke fan wil weten waar hun favoriete Disney-kinderen terecht zijn gekomen.

In sommige gevallen zijn de banen van de sterren echter niet zo duidelijk. Bijvoorbeeld, de betere helft van Selena Gomez op het scherm, Jennifer Stone, streefde eigenlijk een carrière na die volledig los stond van haar acteerwerk. En natuurlijk verdwijnen sommige Disney-sterren volledig van de radar.

Wat het geval leek te zijn met de cast van 'Austin &Ally.' Maar zijn ze echt gestopt met verschijnen op Disney, of helemaal in Hollywood?

De belangrijkste castleden van 'Austin &Ally' sierden de show bijna vijf jaar lang en verschenen als een hechte quad die allemaal muzikale ambities had. Het meest opvallend waren natuurlijk Austin en Ally. Ross Lynch speelde Austin, terwijl Laura Marano Ally speelde. Om de groep af te ronden, was er Raini Rodriguez als Trish en Calum Worthy als Dez.

Dus waar zijn ze nu?

Fans zullen zich herinneren dat Ross Lynch in een band zat met zijn broers en zussen -- bedankt, Disney-videoreclamespots -- maar de 25-jarige is sinds 2016 merkbaar afwezig op het kanaal met de muisoren.

Hij speelde echter in de Netflix-serie 'Chilling Adventures of Sabrina'. En hoewel de familieband van Ross misschien geen albums meer maakt, had hij in 2020 wel wat nieuwe muziek met een andere groep, The Driver Era.

Laura Marano volgde een soortgelijk pad, hoewel ze is blijven hangen voor andere Disney-projecten buiten 'Austin &Ally'. Ze debuteerde in 2020 met nieuwe muziek, speelde in 2019 in een film met haar zus (Vanessa Marano, uit 'Switched at Birth') en er komen binnenkort ook een aantal nieuwe projecten uit.

Raini Rodriguez, die trouwens de zus is van Rico Rodriguez ('Modern Family'), heeft sinds 'Austin &Ally' niet veel met muziek bezig geweest. Ze acteert echter nog steeds geweldig in projecten zoals 'Bunk'd' op Disney en het uiten van personages in een handvol Disney-animatieseries.

Calum Worthy is misschien de minst bekende van de cast, maar hij heeft in een aantal opmerkelijke producties gezeten na Disney. Om te beginnen was hij in 2019's 'The Act', maar hij is ook in soortgelijke niet-kindvriendelijke shows en films geweest sinds 'Austin &Ally.'

Het beste aan zien waar de cast vandaag is, is echter te ontdekken dat ze allemaal nog steeds vrienden zijn. De crew kwam samen tijdens een videogesprek tijdens de pandemie, en ze zijn net zo schattig als altijd, zelfs als ze niet langer de muziekwinkel van A&A runnen (en constant verknoeien).

Aanbevolen: