Wat is er eigenlijk gebeurd met de cast van Ned's declassified School Survival Guide

Inhoudsopgave:

Wat is er eigenlijk gebeurd met de cast van Ned's declassified School Survival Guide
Wat is er eigenlijk gebeurd met de cast van Ned's declassified School Survival Guide
Anonim

Nickelodeon heeft tal van top tv-shows. Er was echter geen enkele show op Nick die overeenkwam met het tempo en de energie van Ned's Declassified School Survival Guide. Er was ook geen kind op de planeet dat de overlevingsgids niet minstens één keer had kunnen gebruiken.

Nickelodeon-sterren zijn vandaag de dag nog steeds ongelooflijk succesvol. Hier zijn enkele van de meest opvallende castleden van Ned's Declassified en wat ze hebben gedaan sinds de show eindigde in 2007. Ze zijn allemaal volwassen!

Teo Olivares

Teo Olivares speelde Crony, een van Loomers domme vrienden die vaak Fuzz-Butt-Head wordt genoemd. Ondanks dat Crony de favoriet van de goons is, heeft Teo Olivares kleinere rollen gespeeld. Hij heeft echter kleine rollen gespeeld in grote shows. Direct nadat Ned's Declassified eindigde, verscheen hij in Hannah Montana van Disney Channel als Max. Fans hebben hem misschien betrapt in minder kindvriendelijke shows als Criminal Minds en Santa Clarita Diet. Hij heeft misschien geen uitgebreide filmografie zoals zijn co-sterren, maar Olivares heeft zichzelf duidelijk bezig gehouden.

Kyle Swann

Kyle Swann heeft uitstekend werk geleverd bij het uitbeelden van Loomer, een onaangenaam gemeen karakter. Swann ging echter een andere weg in dan de meeste van de cast nadat de show was ingepakt. Swann dwa alt af van acteren en heeft een nieuwe carrière gevonden in het bestuderen van het oceaanleven. Hij studeerde af met een bachelor in mariene biologie en nam deel aan de Kermadec-expeditie in 2015 voor het Auckland Museum. Het lijkt alsof Swann een rustiger leven geniet terwijl hij oceanen bestudeert en een prachtige baard laat groeien.

Rob Pinkston

Of hij nu werd achtervolgd door Loomer en zijn pestkoppen of gewoon een verknoeidheid was, Coconut Head was een van Nickelodeon's meest herkenbare en mafste terugkerende personages. Hoewel hij zich bewust is van de populariteit van zijn personage, heeft acteur Rob Pinkston zich ook op andere mediagebieden gewaagd. Pinkston studeerde af aan het ArtCenter College of Design met een bachelor in filmproductie. Hij begon zijn eigen YouTube-kanaal en werd zelfs ambassadeur van de Starlight Children's Foundation. Hij is ook te zien in shows als Ben 10 en Bones.

Daran Norris

Acteur Daran Norris zorgde voor veel gelach als de gekke stuntelige conciërge Gordy. Toch hebben kijkers hem waarschijnlijk ook gezien of gehoord in een breed assortiment van andere shows, films, videogames en zelfs animatieseries. Slechts een handvol van zijn meest recente kredieten omvat Jack Smith van American Dad!, Cliff McCormack in Veronica Mars, en de verteller voor The Adventures of Rocky en Bullwinkle. Ned's Declassified was niet de enige Nickelodeon-show waaraan hij werkte. Norris uitte ook Cosmo, Jorgen Von Strangle en Timmy's vader van The Fairly OddParents, evenals een verscheidenheid aan personages in The Loud House.

Christian Serratos

Suzie Crabgrass had een interessante ommekeer naarmate de serie vorderde, tegen het einde van de show van het roddelmeisje van de school naar Neds geliefde. Actrice Christian Serratos heeft een verandering ondergaan in haar filmografie met net zo veel contrast. In het afgelopen decennium verscheen ze in verschillende gruizige films en tv-shows. Ze speelde Angela Weber in The Twilight Saga-serie, Becca in het eerste seizoen van American Horror Story en Rosita Espinosa in The Walking Dead. Meer recentelijk portretteert ze Selena in Selena: The Series van Netflix. De actrice erkende dat ze een aantal grote schoenen moest vullen toen ze de titulaire rol van de Netflix-serie op zich nam. Ze zou niet alleen vergeleken worden met de originele zangeres Selena, maar ook met Jennifer Lopez, die het publiek versteld deed staan met haar optreden in de Selena-biopic van Gregory Nava uit 1997.

Daniel Curtis Lee

Sinds hij Cookie speelde, is Daniel ongelooflijk druk bezig geweest met het vinden van werk in zowel kinderprogramma's als reguliere tv. Na Ned's Declassified School Survival Guide, begon hij te acteren in sitcoms van Disney Channel, waarin hij Raymond Blues speelde in Good Luck Charlie en Kojo in Zeke en Luther. Hij verscheen zelfs in Glee als Phil Lipoff en Ike the Waiter in Crazy Ex-Girlfriend. Buiten het scherm heeft Lee enige tijd gewijd aan het spelen van basketbal voor de Hollywood Knights en het maken van rapmuziek.

Lindsey Shaw

Tot nu toe lijkt het erop dat de cast van Neds Declassified enorm veel succes heeft gehad, en de justrein stopt hier niet. Lindsey Shaw, die Jennifer Mosely speelde, ook bekend als Moze, heeft in de loop der jaren grote rollen in verschillende shows weten te veroveren. In 2007 speelde ze mee in de CW-sitcom Aliens in America voordat ze een hoofdrol kreeg in 10 Things I Hate About You in 2009. Shaw zou ook Paige McCullers spelen in ABC's Pretty Little Liars.

Devon Werkheiser

Net als zijn co-sterren heeft Devon Werkheiser een volledig schema bijgehouden sinds hij Ned Bigby speelde. De acteur is verschenen in verschillende populaire tv-shows zoals American Dad!, Criminal Minds en 2 Broke Girls. Hij kreeg ook een terugkerende rol als Peter Parkes in het Grieks. Alleen al in 2019 speelde hij in de ruwe versie van de tv-miniserie van een misdaaddrama genaamd Crown Vic en de romcom-film Santa Girl. Naast acteren heeft Werkheiser ook tijd gemaakt voor muziek en in 2016 bracht hij zijn volledige album Prologue uit.

Het lijdt geen twijfel dat het succes van de show grote voordelen heeft opgeleverd voor de castleden van Ned's Declassified School Survival Guide.

Aanbevolen: