Dit is wat er met de originele cast van 'Full House' is gebeurd

Inhoudsopgave:

Dit is wat er met de originele cast van 'Full House' is gebeurd
Dit is wat er met de originele cast van 'Full House' is gebeurd
Anonim

Full House is een Amerikaanse sitcom die in 1987 werd uitgezonden en acht seizoenen duurde, en zo populair was dat het decennia later zelfs een reboot kreeg met in de hoofdrol het grootste deel van de originele cast. De show draait om het gezin van een vader die weduwe en zijn drie dochters, die vervolgens twee ooms aan de mix toevoegen. Met liefdesbelangen, vrienden en familiale rivaliteit is er altijd iets aan de hand in huis.

Deze tv-show heeft zo'n grote terugkerende cast dat het geen verrassing is dat de acteurs zich in vele lagen van de bevolking hebben vertakt. Sommigen gingen verder op het acteerpad, sommigen probeerden nieuwe creatieve inspanningen zoals produceren, regisseren en schrijven, en anderen hebben helemaal afstand gedaan van Hollywood. Dit is wat er gebeurde met de originele cast van Full House.

9 Andrea Barber blijft handelen en schrijven nastreven

Andrea Barber, die eerder de iconische beste vriend "Kimmy Gibbler" op Full House speelde, is nu een moeder van twee tieners, een schrijver, en blijft acteren. Haar meest recente Hollywood-project was de reboot van de show, Fuller House, waarin ze haar rol hernam en bijdroeg aan het schrijven van een aflevering. Ze heeft ook geacteerd in een Nickelodeon-show genaamd That Girl Lay Lay, die vorig jaar werd uitgebracht.

8 Dave Coulier heeft schrijver, producer en regisseur aan zijn cv toegevoegd

Dave Coulier, die onze goofy "Uncle Joey" speelde, is sinds het einde van de show druk bezig. Hij is verder gegaan op de weg van komedie en deed stand-up door het hele land. Coulier trouwde ook en werd vader, en hij heeft het gezinsleven in evenwicht gebracht met acteren, schrijven voor televisie-afleveringen en helpen bij het regisseren van de Fuller House-reboot.

7 Lori Loughlins acteercarrière sterft langzaam uit

Lori Loughlin's (tante Becky's) naam heeft de afgelopen jaren de krantenkoppen gehaald, maar niet vanwege haar acteerwerk. Terwijl haar familie in juridische problemen is geraakt, stapt Lori langzaam uit Hollywood. Ze was een producer en ster in een paar Hallmark-televisieseries tot 2019, en verscheen vervolgens in twee afleveringen van een andere show genaamd When Hope Calls in 2021. Ze heeft momenteel geen andere projecten in de rij om na te streven.

6 John Stamos is de afgelopen jaren druk bezig geweest met produceren en acteren

John Stamos, die de knappe "Oom Jesse" belichaamde, dook de afgelopen jaren in de rol van producer om zijn acteerwerk te begeleiden. Nadat hij zijn personage op Fuller House had hernomen, was hij sinds 2020 te zien in nog drie tv-shows/specials. In die tijd produceerde hij ook de podcastserie The Grand Scheme en de televisieserie Discovering David Dobrik.

5 Ashley Olsen heeft een relatie en heeft een kledinglijn

Ashley Olsen, die de helft was van "Michelle Tanner" op Full House, is al lang uit Hollywood gestapt. Terwijl zij en haar tweelingzus opgroeiden voor de camera, heeft ze sinds het einde van de jaren 2000 nergens meer in gehandeld. Ze heeft momenteel een relatie met Louis Eisner en heeft zich toegewijd aan het zijn van een zakenvrouw en fashionista terwijl ze haar kledinglijn promoot.

4 Mary-Kate Olsen is gescheiden en werkt in de mode met Ashley

Mary-Kate Olsen, de tweede helft van "Michelle Tanner", is op één uitzondering na nauw in de voetsporen van haar tweelingzus getreden. Hoewel ze samen met haar zus mede-eigenaar is van een kledingmerk en ook al meer dan tien jaar uit de schijnwerpers staat, was ze zes jaar getrouwd. Ze trouwde in 2015 met Oliver Sarkozy en scheidde uiteindelijk vorig jaar. Mary-Kate heeft echter eerder dit jaar een openbare verklaring afgelegd over de dood van haar vorige medespeler Bob Saget.

3 Jodie Sweetin is nog steeds in Hollywood en runt nu een podcast

Jodie Sweetin speelde de middelste zus van Full House, "Stephanie Tanner." Sinds de show is ze moeder geworden en heeft ze haar teen in allerlei creatieve werken ondergedompeld, waaronder schrijven, podcasten, produceren en zelfs regisseren. Ze acteert nog steeds, speelt in en produceert vorig jaar een film genaamd Just Swipe. Jodie publiceert ook regelmatig haar podcastserie met Celia Behar, genaamd "Nooit gedacht dat ik dit zou zeggen."

2 Candace Cameron Bure speelt de hoofdrol en produceert een moordmysterie

Candace Cameron Bure is een bezige bij sinds het spelen van "DJ Tanner". Ze bloeide op in haar positie als echtgenote en moeder, werd auteur, begon te produceren en bleef acteren. Bure heeft de hoek op kerstentertainment en acteert in verschillende Hallmark-vakantiefilms en tv-shows. Ze werkt momenteel aan een film genaamd Aurora Teagarden Mysteries: Haunted by Murder, waarin ze de hoofdrol speelt en zal produceren.

1 Bob Saget is helaas overleden in januari 2022

Een van de favoriete vaders van TV die opgroeide was "Danny Tanner", gespeeld door Bob Saget. Sinds hij in Full House speelde, was Bob blijven acteren en stand-upcomedy nastreven. Hij was gecast in talloze rollen voor films en tv-shows, produceerde bijna een dozijn projecten, regisseerde een handvol titels en leidde zijn eigen comedytour. Hij stierf helaas en onverwachts op 9 januari 2022, een erfenis achterlatend en verschillende mensen die om zijn verlies rouwden.

Aanbevolen: