Selling Sunset': de waarheid over de relatie tussen Mary en Romain

Selling Sunset': de waarheid over de relatie tussen Mary en Romain
Selling Sunset': de waarheid over de relatie tussen Mary en Romain
Anonim

Hoewel hij destijds geen deel uitmaakte van het vastgoedteam, is Romain Bonnet al sinds de eerste aflevering een vaste waarde in 'Selling Sunset'. Natuurlijk konden sommige fans vanaf het begin Romain Bonnet niet uitstaan.

Fans vroegen zich af of zijn accent echt was, of de relatie tussen hem en Mary legitiem was, en vroegen zich af wat het leeftijdsverschil tussen het paar was (Romain is 12 jaar jonger dan zijn vrouw).

Het blijkt dat de Franse transplantatie zowel een model als een voormalige chef-kok is (met name gebak), dus er is veel waar dat op de show is gesuggereerd. En Mary en Romain hebben een echt 'ontmoet schattig'-verhaal te vertellen.

In feite ontmoette het paar elkaar toen Mary Romain's makelaar was toen hij naar de VS verhuisde, merkte Women's He alth Mag op. Romain hoopte meer modellenwerk in LA na te streven, legde Mary uit.

Maar er is iets meer aan de relatie van het paar dan hun optredens in de Netflix-realityshow onthulden.

Netflix liet fans al een kijkje nemen in de uitbundige bruiloft van Chrishell, dus moesten ze hetzelfde doen met Mary en Romain. De vangst was echter dat de relatie tussen Mary en Romain niet alles was wat het leek op de dag dat ze in het huwelijksbootje stapten.

Natuurlijk wisten fans dat het paar al een tijdje samen was voordat de bruiloft werd uitgezonden. Maar de waarheid was dat het paar bijna een jaar getrouwd was voordat hun bruiloft de schermen van de fans sierde.

Yep, Mary en Romain zijn in maart 2018 getrouwd in het Ventura Courthouse, legt Women's He alth Mag uit. Ze hebben al het nodige papierwerk ingediend; TMZ heeft hun huwelijkslicentie en -certificaat behaald.

Toen, in oktober 2019, hadden de twee een uitbundige bruiloft gefilmd door Netflix voor hun realityshow. Ter verdediging van het bedrieglijke huwelijk van het paar, waarvan ze nooit hebben laten weten dat het niet hun officiële huwelijk was, noch hun eerste, zei de vertegenwoordiger van het paar dat "ze in hun gedachten niet echt getrouwd waren tot de bruiloft die tijdens de show werd gefilmd."

Toch waren de fans boos. Waarom liegen over al getrouwd zijn? Trouwens, veel mensen trouwen in een burgerlijke ceremonie en geven daarna een grote bruiloft. Het is vaak gemakkelijker om te doen omdat ze hun huwelijksvergunning kunnen krijgen zonder zich zorgen te maken over deadlines en papierwerk. Dan hoef je alleen nog maar te genieten van de bruiloft.

Hoe dan ook, fans weten niet zeker of ze het huwelijk van Mary en Romain goedkeuren, vooral omdat Mary twijfelt om meer kinderen te krijgen (ze is van plan haar eieren te bevriezen) en Romain is slechts vier jaar ouder dan haar zoon.

Aangezien de makelaar 39 is en geen haast heeft om meer baby's te krijgen, merkt ScreenRant op, stelt het paar het proberen uit om zwanger te worden. Op dit moment genieten ze gewoon van hun tijd samen en van hun werk, zegt Mary.

Natuurlijk hebben fans hun twijfels of het huwelijk van het paar standhoudt, maar ze zullen gewoon moeten afstemmen op 'Selling Sunset' om te zien hoe het afloopt.

Aanbevolen: