Selling Sunset:De waarheid over Chelsea Lazkani's relatie met Christine Quinn

Inhoudsopgave:

Selling Sunset:De waarheid over Chelsea Lazkani's relatie met Christine Quinn
Selling Sunset:De waarheid over Chelsea Lazkani's relatie met Christine Quinn
Anonim

Netflix's hitserie, Selling Sunset gaf ons een heel heet seizoen 5. Daar zien we Chrishell Stause en Jason Oppenheim samenkomen en uit elkaar gaan terwijl het drama tussen Christine Quinn en de meisjes doorgaat. Deze keer heeft de zelfverklaarde schurk een nieuwe bondgenoot, Chelsea Lazkani.

Maar tegen het einde van de show bevindt Quinn zich in een moeilijke positie als Emma Hernan - met wie ze een ex deelt - onthult dat de voormalige een klant heeft omgekocht om geen zaken meer met haar te doen. Onlangs bevestigde een bron dat Quinn de Oppenheim Group heeft verlaten. Dit is hoe het haar nieuwe vriendschap met Lazkani heeft beïnvloed.

Chelsea Lazkani's huidige vriendschapsstatus met Christine Quinn

In maart 2022 vertelde Lazkani aan People dat ze "een geweldige relatie" heeft met Quinn. "Ik ben dol op Christine. We hebben zo'n geweldige relatie", zei de Brits-Nigeriaanse makelaar. Toen haar werd gevraagd of ze partij koos tussen de vete van Quinn en Hernan, zei ze: "Nee, nee, nee." Sterker nog, ze kreeg ook een hechte band met Hernan en heeft een hoge dunk van Stause. "Emma en ik hebben een heel speciale band. Ik denk aan de wereld van Chrishell", vertelde ze. "Om eerlijk te zijn, ik heb gewoon een ontluikende relatie met alle meisjes. Ik leer sommige van hen nog steeds kennen, maar ik kende ze niet voor de show."

De moeder van twee heeft er altijd over gesproken om eerlijk te zijn tegen iedereen in de makelaardij. Ze vertelde Stause en de andere van Quinn vervreemde meisjes zelfs dat ze hen apart wil leren kennen. "Door met deze dames te werken, die zo professioneel, consistent en gedisciplineerd zijn, werd ik echt door hen geïnspireerd", zei Lazkani over de meisjes tijdens haar People Exclusive."Ik ben als een eenzame soldaat. Ik eb en vloed, en ik beweeg niet echt bij die trillingen. Ik begrijp dat ze misschien drama hebben gehad, maar ik ben hier om mijn eigen unieke relaties te vormen."

Ze voegde eraan toe dat het werken met de O Group-meisjes een grote invloed heeft gehad op haar carrière. "Het helpt me om mijn toekomstige traject te zien door in de buurt van zoveel succesvolle vrouwen te zijn," zei ze. "Het helpt om het feit te realiseren dat ik $20 miljoen, $30 miljoen, $40 miljoen huizen kan verkopen, terwijl ik andere vrouwen in mijn nabijheid het zie doen."

Chelsea Lazkani over het vertrek van Christine Quinn uit 'Selling Sunset'

Een bron bevestigde onlangs aan Us Weekly dat "het Christine's beslissing was om de Oppenheim Group te verlaten." Een Forbes-profiel over de nieuwe onderneming van de realityster met haar man - RealOpen, een op cryptocurrency gebaseerde onroerendgoedsite - onthulde dat Quinn de makelaardij verliet omdat het niet "voorwaarts gericht" was en "niet geloofde in crypto."Ze ontkent nog steeds de beweringen van Hernan van omkoping. "Geniet 30 minuten voor de lancering van SellingSunset van het nieuwe seizoen en al zijn 5.000 nep-verhaallijnen!", tweette ze voorafgaand aan de première van seizoen 5.

De zaak werd opnieuw bekeken tijdens de reüniespecial, maar Quinn was er niet vanwege COVID, waarvan fans denken dat het een leugen was. Jason Oppenheim heeft al verklaard dat er "geen plaats" meer is bij de groep voor de vermeende best betaalde ster van Selling Sunset. Toen Lazkani ernaar werd gevraagd op de podcast van People's Every Day, had Lazkani alleen de aardigste dingen te zeggen over haar vriendin. "Ik hou van haar. Dat ik niet bij de O Group ben, maakt me duidelijk verdrietig", zei ze, en merkte op dat haar rol in de show niet beperkt was tot haar vriendschap met Quinn.

"Maar wat je niet op de camera zag, is dat mijn relatie met veel van de andere meisjes al heel vroeg begon te evolueren," voegde ze eraan toe. "Ik heb veel relaties bij de O Group, niet alleen Christine. Ze zei zelfs dat ze een goede vriendschap met Stause heeft opgebouwd ondanks haar moeilijke geschiedenis met Quinn. "Het is zo gemakkelijk voor ons om geen vrienden te zijn vanwege de geschiedenis die tussen haar en Christine bestaat," vertelde ze. "Maar ze is een baas. Weet je, ik hou van succesvolle vrouwen, dus ik wil haar steunen. Ik wilde aan die relatie werken en nu hebben we zo'n sterke vriendschap." Maar voor Quinns ex-BFF, Mary Fitzgerald, heeft het gemene meisje van de show deze keer "haar eigen graf gegraven".

"Ik wou dat ze eerder had kunnen veranderen en dat ze sommige dingen die ze onderweg deed niet had gedaan, maar ik kan mensen niet dwingen zich te gedragen zoals ik wil, dus dat is aan haar, " vertelde ze Mensen. Zelfs Quinn's bondgenoot voor Lazkani, Davina Potratz, zei dat ze haar "niet meer kan verdedigen". "Ik geef echt om Christine. Dus ik zit hier en probeer haar acties tegenover mensen te verdedigen en sympathiek en empathisch te zijn voor alles wat ze doormaakt", vertelde Potratz aan Us Weekly."Maar het is alsof ze het niet op prijs stelt. Op een gegeven moment zou ik nooit iemand pijn doen, maar dan moet ik me erbuiten houden omdat ik niet weet wat er aan de hand is."

Aanbevolen: