Johnny Depp speelt niet langer Grindelwald in 'Fantastic Beasts

Johnny Depp speelt niet langer Grindelwald in 'Fantastic Beasts
Johnny Depp speelt niet langer Grindelwald in 'Fantastic Beasts
Anonim

Acteur Johnny Depp heeft ontslag genomen uit zijn rol als Gellert Grindelwald in de Harry Potter spin-off franchise, Fantastic Beasts and Where to Find Them, daarbij verwijzend naar een verzoek van Warner Bros. om dit te doen nadat hij een rechtszaak tegen zijn ex-vrouw verloor Amber Heard over beschuldigingen van huiselijk geweld.

De acteur ging naar Instagram om zijn officiële verklaring te plaatsen, waar hij zijn ontslag aankondigde, zijn fans bedankte voor hun niet-aflatende steun en beloofde zijn strijd voor gerechtigheid voort te zetten.

De Pirates of the Caribbean-ster kreeg hevige kritiek uit alle hoeken toen ex-vrouw Heard beweerde dat de acteur haar fysiek mishandelde toen hun huwelijk op een moeilijk punt kwam, en een zaak tegen hem aanspande wegens huiselijk geweld.

Depp werd echter sterk gesteund door zijn exen, die in het verleden dergelijk gedrag van hem ontkenden. Vervolgens werd de zaak wijd opengegooid toen de acteur een audioclip deelde waarin Amber Depp zou hebben bedreigd en hem had verteld dat niemand zou geloven dat zij degene was die hem misbruikte.

Depp, die alom werd bekritiseerd toen de zaak voor het eerst aan het licht kwam, heeft nu overweldigende steun van fans. Ze hebben opgeroepen om Amber Heard te ontslaan van het Aquaman-vervolg, en de petitie heeft meer dan 400.000 handtekeningen verzameld op change.org.

Na de bekendmaking van het vonnis begon de hashtag JusticeForJohnnyDepp weer trending te worden op Twitter.

Mensen uitten hun frustratie over het eenzijdige karakter van het proces en klaagden dat Heard, die de misbruiker was, vrijuit wegliep terwijl Depp, het slachtoffer, werd gestraft.

Er waren er echter een paar die het vonnis en zijn ontslag uit de rol verwelkomden, nog steeds van mening dat Heard het slachtoffer is, vaak verwijzend naar online argumenten die Depp's medespelers hem vaak hebben beschreven als moeilijk om mee te werken in de verleden als bewijs voor hun geloof.

Depp, aan de andere kant, heeft zijn fans verzekerd dat hij zijn zoektocht naar gerechtigheid niet zal opgeven en in beroep zal gaan tegen het 'surrealistische oordeel' van de Britse rechtbank, als zijn bedoeling om te bewijzen dat de beschuldigingen tegen hem zijn vals is nog steeds sterk.

Ondertussen kunnen fans die de acteur willen steunen, dat doen door zijn films te bekijken op streamingdiensten om studio's die hem inhuren te laten zien dat het publiek hem nog steeds steunt.

Aanbevolen: